Siz olsaydınız ne yapardınız. Gider miydiniz, kalır mıydınız. Not. Evli arkadaşlar beni daha iyi anl

Ailende kalmak icin esinin keyfini bekliyorsun, ama onun yedi sulalesine hizmet, ikram yapiyorsun. Neden bu kadar ezildin demeyim de neden bu kadar kendi hayatina karistirdin insanlari.? Esinin de daha yeni gordugu ailesini ozledim demesi ilginc. Hem senin iznin bile yokmus, bunu dusunup ona gore plan yapmaliydi. İpleri esine verirsen esinin agzindan cikacak iki cumleyle hareket edersin her zaman. Bu kadar iyi niyetli olma. Eger onun yedi sulalesi gezilip kalinacaksa senin de bi anne babanin gonlunu almasi bu kadar zor olmasa gerek.

kesinlikle doğru söylüyorsun.Benim babam bizi çok ezdi bizde korkak büyüdük her şeye aman kavga çıkmasın aman uyum olsun diye hep iyi geçindik sabrettik.Artık benimde tahammülüm kalmadı :KK43:

Hee bu arada benim eşim yıllık izinlerini bana sormadan almaz, beraber karar veririz izin gününe de, gideceğimiz yerlere de . Sizinki de böyle olmalı kafasına göre izinliyim, gidceğim dememeli diyememeli müsade etme..

valla canım ben babamı kaybettiğimde hali hazırda 9 aydır görmüyodum onu, eşimi batmanda yalnız bırakmıyım diye gitmiyodum ankaraya,8 aylık hamileydim doğuma gittim Ankaraya baban yoğun bakımda dediler 3 gün sonra vefat etti sokmadılar tabi hastanede iken yanına veda edemedim şimdi her gitmede kalıyorum günlerce ücretsiz izindeyim sıkıntı olmuyo esımde anlıyo beni

Allah sabir versin

Konuyla ilgili soylemek istedigim, yasadiklariniza tepkinizi zamaninda ve sakince verin biriktirmek hem sizi yorar hem iliskinizi yipratir katlanmak bence evlilikte yapilabilecek en buyuk yanlistir, kendinizi ortaya koyun ki herkes birbirinin sinirlarini bilsin problemler akliselim cozulebilsin

Mutlaka sen de git, zaten iznin de yokmuş 2 gün kalır dönersiniz. Eğer kendisi tek gidip 5 gün kalırsa onu orda öyle bir doldururlar ki döndüğünde asla başa çıkamazsın. Senin ailen nasılsa aynı şehirdeymiş istediğin bi haftasonu eşinin gönlünü yapar gidersin kalırsın.

Benim anlamadığım neden çat çat cevap vermiyorsunuz
Neden senin ailenden insanlar 4 aydır buradaydı bende annemlere gidicem işte o kadar bunun için izin mi alıcam
Ben izin alırsam sende alırsın ağaçtan çıkmadım ben eski devir mi sandın görüştürmeyecek yok öyle de
Ayrıca benim iznim var ben gidiyorum sen ister gel ister gelme ne demek
Çok taviz vermişsin bence

Aman bırak gitsin alıştırma öyle her gittiğinizde anasına gidip kalacaksın oh ne ala sen ağaç kavuğundan mı çıktın?
Bırak gitsin sende evde kafanı dinle

Kocani yalniz gonderme canim
Alismasin karisini birakip birakip ailesine gitmeye
Guzel guzel tatli dille ailende de kalmak istedigini soyle ve mutlaka esinin yaninda git ikna etmelisin daha 4aylik evlisin nasil baslarsan oyle gider mutluluklar dilerim tatlim

Izin vermeyin... Bukadar net... Artik evlisiniz ayri ayri tatil yapmakta ne oluyor... Ailesini bukadar özliycek kisiler kadin erkek fark etmez lütfen evlenmesin yaaa... Bu nedir? Onun cani canda sizin ki patlican mi? Herseyede he demeyin cok yipranirsiniz... Evli oldugunu anlasin artik... Izin aldiysada dursun evde sizi beklesim güzel biseyler planlasin beraber vakit gecirin... Illa gidilceksede 3 günlügüne beraber gidin, tamam onun ailesinde kalin ama gündüzleri bütün zamaninizi ailenizle gecirin...:KK14:

Olur mu oyle sey 5 gun gidilecekse en az iki gece annenlerde kalmalisin esinin ailesi zaten yeterince siz de kalmış ya 4 ay gorememek ne demek eşine cok kizdim nasil bu kadar anlayissiz olabilir

Ayrica yalniz tatile gidecek sen nerede kimle kalacaksin ya biraz agirligini koy tavrini goster taviz tavizi getirir

Evli değilim ama fikrimi belirteyim annenizin evinde kalmak için eşinizden izin almanız gerekmiyor...
Tek başına gidebiliyorsa o zaman sizde gidip annenizde kalın o da gideceği yerlere gitsin. Bu konuda taviz vermeyin lütfen yoksa bu hep böyle devam eder. O anneannesinde kalabiliyor siz annenizde kalamıyorsunuz öyle mi, hayır öyle olmaz..

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4 aylık evliyim. Düğünümüzü eşimle ben aıle destegı olmadan kendımız yaptık eşimin ailesinin her ne kadar durumları iyi olsa da bize 1 kuruş yardım etmediler. Benimde babam yok maddı olanağımız yoktu aılemın zaten, Biz şu an da borç ödüyoruz. Eşimin ailesi kendilerini beğenmişler adete burunlarından kıl aldırmazlar kimseyi takmazlar kimseyi begenmezler vs nişanlılık dönemimde ve evliliğim ilk günlerinde bana çok sıkıntı yaşattılar , her şeye katlanıp eşimle evlendik vs bunları eşimde biliyor zaten. bir de görümcem var benim 4 aylık evliliğimde zaten evliliğimin ilk 2 haftasını benim evimde kalarak gecirdi ilk günlerimi yaşamadım. bir de hiç bana yardımcı olmaz gelir gezer tozar içtiği bardağı kaldırmaz neyse hep eşim için sustum 2 aylık evlıyken eşimin aılesı geldi onlar gitti görümcem geldı yine o gitti abisi geldi şimdi görümcem aradı ben gelicem dedi vs 3 gün önce neyse alıştık zaten dedik artık nedense sinirlenmiyorum alıştık ne de olsa akşam eve geldim eşim bana hayatım ben haftaya izin alıp bizimkilerin yanına gidicem dedi benimde hiç iznim yok hepsini düğün için harcamıştım. cuma gidelim pazar dönelim dedi arada 500 km var paramız yok zaten taksıtler var ki eşim bundan şikayet eder hep neyse benim ailemde aynı şehirdeler eşimin ailesiyle 2 gün kalıcaz bende 1 gun aılemde kalayım 4 aydır hıcbırını goremıyorum dedım ıh mıh yaptı hayatım sen istersen gelme ben gidip geleyim dedi 2 günde herkesi ziyaret edemeyiz 5 gunluğune gıdecekmış. teyzemlere babaannmlere ananemlere gidicez dedi eee dedim ben annemi görmek yanında kalmak istiyorum dedim kalamayabilir mişiz el gibi 3,4 saat oturup cıkıcaz yani olmaz kalırım dedim. olmaz böyle diye düşündüm bende tamam sen git o zaman dedim. acaba yanlış mı yaptım gitsem mi siz olsanız ne yapardınız. Ama hiç gitmek istemiyorum hiççççç:KK43:(

görümcene sinir oldum, evde kalmış galiba... kocanın yanında olsaydın keşke, anne babayla yalnız kalması bana biraz tehlikeli geldi.

zaten evlendignz gunden bu gune hic firsat vermemislerki gidip gelmisler bu ne ozlmiymis sizin canini yokmu yani gotrmekde istemiyor kesin ailecek bi iselri vardir hasret giderrler ben kv oyledi ama ben 2 yildrki buyk savas verdim suan gideriz birlkde gezer dolsr gelirz basdan nasil alisrsalr oyle gider ilerde cocugunz olur yine der cocukla yorlurz si otrn ben geziym geliym der erkeklri yok tek birqkmaya gelmez cnim basinda olcaksn ben git derim oda rahat harekt edemesin ailende de kal gerekirse küssn yinede taviz verme benm esimde küserdi ama alisti cok yiprndm ama sonnda esimle bizim kendi kararlarmzi birlkde alyrz annesi istedi dye gidip kalmiyrz inanki eslermz degl aileleri bizim kndi alimiz gtmemizi hos karsilmiyor erkek tarfiya onlarda kalinckms o eskidnmis artik sartlar esit cok sessiz kalma gozunn yasna bakmaz ezerler seni .

Anladigim kadariyla hayir diyemeyen ve uysal bir yapiya sahipsin malesef ki bazi insanlar senin oyle olduğunu sezinledikleri zaman nede olsa bisey demez diye ezmeye calisirlar kocan tek basina tatile gidemez bu bir aileni gormek kalmak senin en dogal hakkin bu iki ne yap ne et insanlara karsi kendini ezdirmemeyi hakkini aramayi bil canim

Valla bende öfke kontrolü yok.Ben olsam git ananın yanından da gelme derdim heralde.Hem 4 aylık evlisiniz.Ne işiniz var anasının yanında.Gidin tatil yapın.Yada evde oturun.Her izin alışta aileye giderseniz her izinde yanınızda olmanızı beklerler.Ne kadar uzak o kadar iyi..

ama benim iznim yok zaten yetiştiremiycez ama eşim ben giderim dedi hatta 1 hafta izin almış.o kadar borc vs ucakla gidecek bir de neymiş değişiklik olacakmış özlemekmiş.Daha 2 ay olmadı aılesı geldı gitti ben daha 4 ay oldu aılemı görmüyorum baharda gideriz diye düşünüyorum.
canım eşine bukadar tavız verme daha yenı evlısın ve nasıl baslarsa oyle devam eder.... acıkca soyle sen evlendıgımızden berı ailenı gordun ben ıse 4 aydır gormuyorum ve aıleme gıtme kalma hakkında senınle tartısmak ıstemıyorum bu konuda ıznıne ıhtıyacım yok sen nasıl gısıp kalıyorsan buda benım en dogal hakkımde..... esınle bırlıkte gıtsende gıtmesende bu tur konusmalar yap ve sende ıznın lunca aileme gıdıcam ılk ıznımde orda kalıcamde ve kararlı ol yoksa ılerdede boyle olucak gıdıceksınız seın aılene oturmaya gıtcek ve kendı aılesınde kalıcaksınız tatıl boyunca... tavız vermemenı onerırım bu konuda yoksa devamı gelır cannım....

• Beğen
Reactions: anu
X