siz olsaydiniz nasil tepki verirdiniz

Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete

Evlendiginiz icin pisman olmanizi anlarim da boyle birine cocuk yapmanizi anlayamam iste. Soyle haketmeyen herifleri baba yapiyorsunuz ya...

Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete

Allah yardımcın olsun ya çok içten söylüyorum

Valla bunlara siz bu kadar yüz veririseniz olacağı budur. İstemiyorummmm demek bu kadar mı zor.

Allah yardımcın olsun ya çok içten söylüyorum
Cok saol canim cumlemizin kendisi bilir ya gercekten bu kadar sorumsuz bu kadar asalik birini hic gormedim dun hemsire mektup yollamis bugun doldurulacak diye doldurmazsa eger para cezasi gelecek bugun son gun diyoz banane diyor cok hayret ediyom bunun karsisinda

İnşallah bide eşinizi bu kadar düşünmeyin. Hemen affetmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Yok artik affetmiyecem zarari bana oluyo bigun doktora gottik bebegin bide benim kalbimi dinlediler kalbim bi kac saniye durdu sonra doksanla atti cok korktum hep stresten oluyo esime anlattim inanmadi o neymis dedi odun iste ne diyim

sorumsuzluk diz boyu olmuş Artık adama bir dur demelisiniz ya beş çocuk isteyipte karnındakine değer vermemesi korkutucu

D
sorumsuzluk diz boyu olmuş Artık adama bir dur demelisiniz ya beş çocuk isteyipte karnındakine değer vermemesi korkutucu
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyak

D
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyak

Bu gönül alamama mevzusu tüm erkeklerde var. Bence sonuna kadar tavrınızı ortaya koyun sonuçta eşisiniz ve size karşı sorumlulukları var en azından sizin ne düşündüğünüzüde önemsemeli

Bu gönül alamama mevzusu tüm erkeklerde var. Bence sonuna kadar tavrınızı ortaya koyun sonuçta eşisiniz ve size karşı sorumlulukları var en azından sizin ne düşündüğünüzüde önemsemeli
Yok hicc onemsemz mesela bisey yapacaz benim fikrimi hic sormaz kv eltimin fikrini alir cok kiziyorum o huylarina ama artik eski ben olmayacam gecti o gunler

Yok hicc onemsemz mesela bisey yapacaz benim fikrimi hic sormaz kv eltimin fikrini alir cok kiziyorum o huylarina ama artik eski ben olmayacam gecti o gunler

Şimdiden kolay gelsin erkekle inatlaşmak zordur ama sizin görüşlerinizide alması için bunu yapmalısınız

Şimdiden kolay gelsin erkekle inatlaşmak zordur ama sizin görüşlerinizide alması için bunu yapmalısınız
Napcagimi hic bilemiyorum bugun cok kotuyum cok agla agla nereye kadar cok zordayim cok bunaldim rabbim kimseyi bu duruma koymasinnnne yasiyacam sonum ne olacak benim cok yoruldum

Napcagimi hic bilemiyorum bugun cok kotuyum cok agla agla nereye kadar cok zordayim cok bunaldim rabbim kimseyi bu duruma koymasinnnne yasiyacam sonum ne olacak benim cok yoruldum

Hamilesiniz kendinizi yıpratmayın bu kadar bırakın onlar yıpransın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…