- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Canim anlatiyim biz simdi dogacak bebegimizin ihtiyaclarini almaya gittik bebege kese alacaz banyo icin simdi butun alis verisi eltim esim kaynanam secti bana sornadan fikrimi almadan iste kese àlmaya geldik butun keseler cok pahaliydi bende esime dedim cok alis veris yaptin baya parasi cok gitti doye bende ucuz bi kese sectim onunda rengi pembeydi bebegimiz oglan olacagi icin onlarda dedi pembe olmasin baya laf ettiler bende gittim mavisini getirmeye geldim eltim gil almislar bile benimde demek istedigim bebegin annesi olarak benimde esyasini secmeye izin vermediler hepsini kendileri secti
Euroya geliyim bebegin odasi bin euroydu diger gunde reklam geldi o odanin aynisi besyuz euro bende esime dedim degistirelim arada besyuz euro fark var borclarinda cok isine yarar o para dedim oda hemen herkesin yaninda bana kizdi sen konusma lan sus dedi el kol hareketleri yapti boyle canim
Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete
Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete
Ewet aynen oyle canim onlar bakiyo koca ne deger veriyo ne sayiyo onlarinda isine geliyorÖzür dileyerek söylemek istiyorum, eşin böyle yapıyorsa onlarda ondan yüz bulup her şey yaparlar.
Yok delilik bende valla yedi yildir hep tamam tamam diye diye ondan boyle aziyolar artik eski ben olmiyacamValla bunlara siz bu kadar yüz veririseniz olacağı budur. İstemiyorummmm demek bu kadar mı zor.
Cok saol canim cumlemizin kendisi bilir ya gercekten bu kadar sorumsuz bu kadar asalik birini hic gormedim dun hemsire mektup yollamis bugun doldurulacak diye doldurmazsa eger para cezasi gelecek bugun son gun diyoz banane diyor cok hayret ediyom bunun karsisindaAllah yardımcın olsun ya çok içten söylüyorum
Cileeeeeeeeeee valla ha ama boyle olmuyo gercekten cok bunaldim ya salagin onde gideniyim ben adam bana bakmiyo cocuguma nasil bakacak bide hep hayalimde 5 cocuk yapmak vardi bu odun kocayla nereye varacaksamÇile bülbülüm çile
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır ve çok mutlu olursun.Ewet aynen oyle canim onlar bakiyo koca ne deger veriyo ne sayiyo onlarinda isine geliyor
İnşallah bide eşinizi bu kadar düşünmeyin. Hemen affetmeyin. Allah yardımcınız olsun.Yok delilik bende valla yedi yildir hep tamam tamam diye diye ondan boyle aziyolar artik eski ben olmiyacam
Insallah canim insallah cumlemizin korkularim cokkk heran bebegimi kaybedecem korkusu varAllah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır ve çok mutlu olursun.
Yok artik affetmiyecem zarari bana oluyo bigun doktora gottik bebegin bide benim kalbimi dinlediler kalbim bi kac saniye durdu sonra doksanla atti cok korktum hep stresten oluyo esime anlattim inanmadi o neymis dedi odun iste ne diyimİnşallah bide eşinizi bu kadar düşünmeyin. Hemen affetmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Cok saol canim cumlemizin kendisi bilir ya gercekten bu kadar sorumsuz bu kadar asalik birini hic gormedim dun hemsire mektup yollamis bugun doldurulacak diye doldurmazsa eger para cezasi gelecek bugun son gun diyoz banane diyor cok hayret ediyom bunun karsisinda
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyaksorumsuzluk diz boyu olmuşArtık adama bir dur demelisiniz ya beş çocuk isteyipte karnındakine değer vermemesi korkutucu
D
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyak
Yok hicc onemsemz mesela bisey yapacaz benim fikrimi hic sormaz kv eltimin fikrini alir cok kiziyorum o huylarina ama artik eski ben olmayacam gecti o gunlerBu gönül alamama mevzusu tüm erkeklerde var. Bence sonuna kadar tavrınızı ortaya koyun sonuçta eşisiniz ve size karşı sorumlulukları var en azından sizin ne düşündüğünüzüde önemsemeli
Yok hicc onemsemz mesela bisey yapacaz benim fikrimi hic sormaz kv eltimin fikrini alir cok kiziyorum o huylarina ama artik eski ben olmayacam gecti o gunler
Napcagimi hic bilemiyorum bugun cok kotuyum cok agla agla nereye kadar cok zordayim cok bunaldim rabbim kimseyi bu duruma koymasinnnne yasiyacam sonum ne olacak benim cok yoruldumŞimdiden kolay gelsin erkekle inatlaşmak zordur ama sizin görüşlerinizide alması için bunu yapmalısınız
Napcagimi hic bilemiyorum bugun cok kotuyum cok agla agla nereye kadar cok zordayim cok bunaldim rabbim kimseyi bu duruma koymasinnnne yasiyacam sonum ne olacak benim cok yoruldum
Digerlerinin umrunda degilHamilesiniz kendinizi yıpratmayın bu kadar bırakın onlar yıpransın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?