• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydiniz nasil tepki verirdiniz

Neyse olan olmuş üzülmeyin.

Orda yalnız çaresiz olduğunuz için bu kadar eziliyorsunuz. Bu evlilik eninde sonunda size zindan olur. Mutlaka yabancı dili öğrenin. Almanyadaysanız volkschule ye bakın uygun fiyatlı. Kavga çıkarın , dövüşün, evdeki eşyaları parçalayın ama mutlaka dil kursuna gidin. Sonra da bir iş bulursanız o zaman bu kadar ezilmezsiniz.
Ben hollandadayim canim burda hic akrabamda yok onlara gitsem en azindan kafami dinlerim biraz ama dediginiz gibi dil dil olnadan ben daha cok ezilirimmm

Aynen canim hep kendimi onlara yaranmaya calistim ama dahada kotu duruma dustum onlaron bi yeri agrisa basinda beklerim ama ben amelyat gecirdim kv deme dedim.benimle hastaneye gelirmisin yokk dedi gelmem.dedi zorla goturdum goturmez olaydimm ama canim deymezmis gercekten
kocan da dahil 5 para etmez kusura bakma hamilesin seni el üstünde tutmaları gerekir...hassas bir dönem sonuç olarak...doğuma bile yalnız git hemşireler gayet iyi bakıyor merak etme

O gezdikleri yerlerin altında kalasicalar...iğrenç ler gerçekten ya. Kızım ayrilmayi düşün bence sen. Şimdiden planla. Bebek doğsun ödesin ler kol gibi hastane masrafı. Sonra bir şekilde kurtul bunlardan.simdiden düşün planla.
Ustune ustun eltime gotururler yaninda beni bakici gibi eltimin kucuk oglu var banada sen cocuga bak derler giderlerr

kocan da dahil 5 para etmez kusura bakma hamilesin seni el üstünde tutmaları gerekir...hassas bir dönem sonuç olarak...doğuma bile yalnız git hemşireler gayet iyi bakıyor merak etme
Eltim hamileyken bunlarda eltimle beraber hamile kaldilar sanki okadar deger verdiler ya ben doktora goturun kontrolum var dedigimde kp der yol parasi ver goturiyim cok tuhaf insanlar bunlar Allah kimsenin basina vermesin

Ben daha yirmi gunlukken annemle babam ayrilmis dayimla anne annem.buyutmus bu gune getirmis bazan diyorum annnem babamla olsaydi evlenmedim bu kadar aci cekmezdim suan kafeste gibiyim gidecek siginacak kimsem yok cok bunaldim pisikolojim cok bozuk doktor pisikologa gobderdi suan hipnoz terapiye gidiyom ama artik son noktadayim mahfoldum zavali bebegim hamileligimi hep stresle geciriyorum

cocugun olmasaydi ayrilirdin esinden tek goz evde kendi istedigin gibi yasardin aslinda simdi bile gec degil

Kızmayın ama tabiri caizse sizin biraz yırtık olmanız gerekiyor bu aileye karşı. Sizin de söz sahibi olmanız lazım. Aksine sesinizi çıkarmamışsınız.

Gec degil daha 23 yasindayim ama yabanci dili bilmiyom calismiyorum ortalikta kalirim benim bir an once dili ogrenmem lazim[/QUOTE/]

Biyerlerden baslamalisin. kaynina eltine soylesen belki yardimci olurlar sana. sonra da vur kocanin kicina tekmeyi.
Belki dr cok pasif kaldigindan kocan artik seni sikici buluyor olabilir eltin nasil bir kadin. biraz girisken ol daha guzel giyin mesela, bugun basla kendini gelistirmeye lutfen kendin ve cocugun icin hayatini drgistir

Annesine düşkün erkeklerden nefret ettiğimi şuan bir kez daha anladım. Yani normal insanlar gider mersine bunlar gider tersine :KK12::KK12:

Anladığım tek şey, euro ve pembe kese.:confused:
Canim anlatiyim biz simdi dogacak bebegimizin ihtiyaclarini almaya gittik bebege kese alacaz banyo icin simdi butun alis verisi eltim esim kaynanam secti bana sornadan fikrimi almadan iste kese àlmaya geldik butun keseler cok pahaliydi bende esime dedim cok alis veris yaptin baya parasi cok gitti doye bende ucuz bi kese sectim onunda rengi pembeydi bebegimiz oglan olacagi icin onlarda dedi pembe olmasin baya laf ettiler bende gittim mavisini getirmeye geldim eltim gil almislar bile benimde demek istedigim bebegin annesi olarak benimde esyasini secmeye izin vermediler hepsini kendileri secti
Euroya geliyim bebegin odasi bin euroydu diger gunde reklam geldi o odanin aynisi besyuz euro bende esime dedim degistirelim arada besyuz euro fark var borclarinda cok isine yarar o para dedim oda hemen herkesin yaninda bana kizdi sen konusma lan sus dedi el kol hareketleri yapti boyle canim

Annesine düşkün erkeklerden nefret ettiğimi şuan bir kez daha anladım. Yani normal insanlar gider mersine bunlar gider tersine :KK12::KK12:
Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete

Kızmayın ama tabiri caizse sizin biraz yırtık olmanız gerekiyor bu aileye karşı. Sizin de söz sahibi olmanız lazım. Aksine sesinizi çıkarmamışsınız.
Yok hic cikarmadim sesimi bugune kadar cunki bu ailenin hareketleri bana karsi dacranislari her gun gectikce beni soka koyuyor cok tuhafima gidiyor anlamiyorum bunlari ama argik eski ben olmayacam her ben konusmadikca aziyolar resmen karsidakini kale almiyolar

Bu adam seni hiç sevmiyor sen de beni sevsin diye yaranmaya çalıştıkca iyice ezik duruma düşmüşsün.
Bebeğin doğumunu bekle...bu arada plan yap ayrılmak için.
Orada yapamayacaksan turkiyeye dönersin. Dayin yardım eder. Burda ise girersin bakarsın çocuğuna.
Daha 23 yasındasin...mahvetme hayatını.
Şimdiden planla.

Bu adam seni hiç sevmiyor sen de beni sevsin diye yaranmaya çalıştıkca iyice ezik duruma düşmüşsün.
Bebeğin doğumunu bekle...bu arada plan yap ayrılmak için.
Orada yapamayacaksan turkiyeye dönersin. Dayin yardım eder. Burda ise girersin bakarsın çocuğuna.
Daha 23 yasındasin...mahvetme hayatını.
Şimdiden planla.
Ya ben nasil bi salaklik yapmisim insan hic 17 yasinda evlenirmi simdiki aklim olsaydi baya beklerdim mahfoldum evlendigimden beri benim acilen is bulmam lazim yoksa boyle olmaz

Canım şu zamanlar senin en hassas olduğun dönemler .kv kp ni geçtim eşinin sana iki kat ilgili olması ve seni biraz alttan alması gerekirken adam tamamen odunlukta zirveye koşmuş.hamile olduğun için seni üzecek bir yorum yapmak istemiyorum ama senin gözünü açmamız lazım. birincisi orası Türkiyeye benzemez yyasası kanunu seni daha iyi korur. ikincisi eşin seni çok büyük olasılıkla aldatıyor. Sen orada yokmuşsun 6 yıl boyunca o zamanlardan beri takıldığı biri yada birileri mutlaka vardır. onlarla gönlünü yapınca evdekine de köle muamelesi yapmak kalıyor. seni de bi ana doğurdu bu eziyeti çekmeye değmez. işe ilk ona ve ailesine verdiğin ilgiyi geri çekmekle başla. fazla muhatap olma ve her dediklerini yapma.biraz eltin gibi sert ol.bu saatten sonra seni takmalari zor ama en azından artık kendini ezdirmemis olursun. dogumunu yapmayı bekle biraz zaman geçsin dil öğren sonra da o adama tekmeyi bas.adam seni sevmiyor ilgisi yok ömür boyu onun başını mı bekleyeceksin? Biraz cesaretli ol.bebegini onlarsiz inan dha güzel büyütürsun.yasin da genc tekrar evlenirsin belkide belli olmaz hayatın ne getireceği.

Özür dileyerek söylemek istiyorum, eşin böyle yapıyorsa onlarda ondan yüz bulup her şey yaparlar.

Back
X