• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydiniz nasil tepki verirdiniz

Ben yedi yillik evliyim wvliyim alti yil boyunca ondan ayri yerde yasadim yilda bir ya izine gelirdi bazanda gelmezdi esim yurt disinda hic caba gostermedi beni yanina almak icin kaynimin cabasiyla geldim ama bir yildir buradayim cok acilar cektim cok canim acidi bir yil icinde agzimda dis kalmadi dislerim takma saclarim kaslarim beyazladi cookk acilar yasatti cok daha kayin valide kp kaynimla yadiyoz yasiyoz ama sanki ben o evde degilim gibi davraniyol
Arr

E donsene kuzum annenin evine, kusura bakma ama benim arkadasimin bir tabiri vardir itim muamelesi yapiyorlar sana.

seni dusunmeyen ilgilenmeyen bir adamla neden yasiyorsun hala, hic konusmuyor musun bak brn senin esinim anne baba bir yere kadar senin ailen artik benim diye.

Ya bu adam madem boyle yapacakti neden evlendi seviyor mu seni, hic mi olumlu bir tarafi yok

Ya bu daha ne ki sanki kafeste yasiyorum 7 yillik evliyim beni hic mitlu etmedi hep aglati hep kucuk gorur ben ailemden ayri yasadim ayrildiklari icin dayim beni almis yanina buyutmus mesela esimden bisey isyedigimde hemen der babanin evinde mi bunu gordun kucuk gorur ama bende nasil bi kisiyim cozemedim halen ona kizamam kiyamam o huyumu hicc sevmiyorim
Canim cok üzüldüm yazdıklarına. Annesi babasi ayrılan akrabasiyla büyüyen tek sen değilsin. Bu vicdansızlar seni sahipsiz görüyor ama bilmiyorlar allah sahipsizlerin sahibidir bak unutma bunu.
Sen de kendini bunlara sahipsizmis gibi gostermişsin canım. ..ezmisler de ezmisler.
Bak sen çok değerlisin...senden bir tane daha var mı...yok.
Eğer ayrılma gibi bir fikrin yoksa hiç Karışma işlerine ne b.k yerseler yesinler .o herifi dusunmekten de vazgeç adam sana hiç değer vermiyor eşya gibi görüyor. Sen de öyle ol. Evi gecindirecek 5 para etmez bir makina olarak gör.
Babanın evinde bunu mu gördün diyor ha...o zaman diyeceksin ben annemle babamla büyümedim kimsesizin kimsesi allahtir ve o soracak bana kocandan razi misin...işte o zaman gorusecegiz de.
Babamın evinin içinde bu eşya yoktu senin içinde de merhamet yok...bu eşyanın yokluğu bana koymaz senin gaddarligina da alıştım bu dünyada bana birsey olmaz de.

E donsene kuzum annenin evine, kusura bakma ama benim arkadasimin bir tabiri vardir itim muamelesi yapiyorlar sana.

seni dusunmeyen ilgilenmeyen bir adamla neden yasiyorsun hala, hic konusmuyor musun bak brn senin esinim anne baba bir yere kadar senin ailen artik benim diye.

Ya bu adam madem boyle yapacakti neden evlendi seviyor mu seni, hic mi olumlu bir tarafi yok
Ben daha yirmi gunlukken annemle babam ayrilmis dayimla anne annem.buyutmus bu gune getirmis bazan diyorum annnem babamla olsaydi evlenmedim bu kadar aci cekmezdim suan kafeste gibiyim gidecek siginacak kimsem yok cok bunaldim pisikolojim cok bozuk doktor pisikologa gobderdi suan hipnoz terapiye gidiyom ama artik son noktadayim mahfoldum zavali bebegim hamileligimi hep stresle geciriyorum

Ya kendimi cok caresiz hissediyom her konuda boyle ben hep onu dusunurum eksiklerimden fazlasini almam yazik cok calisiyo derim ama hic yaranmam mesela ihtiyacim oldugunda para ver bu eksigim var dedigimde para istedim diye on gun konusmaz benimle bana karsi cok cimrilik yapiyo ama ialesinden biri istediginde iki kati fazlasini verir onlara anne babasidir acimazlar ogluna ama ben bi corap bile fazla almam acirim ona ama hic yaranmam ona
CANIM ÇÜNKÜÜÜ SEN ELSİN ELALEMSİN ...

Canim cok üzüldüm yazdıklarına. Annesi babasi ayrılan akrabasiyla büyüyen tek sen değilsin. Bu vicdansızlar seni sahipsiz görüyor ama bilmiyorlar allah sahipsizlerin sahibidir bak unutma bunu.
Sen de kendini bunlara sahipsizmis gibi gostermişsin canım. ..ezmisler de ezmisler.
Bak sen çok değerlisin...senden bir tane daha var mı...yok.
Eğer ayrılma gibi bir fikrin yoksa hiç Karışma işlerine ne b.k yerseler yesinler .o herifi dusunmekten de vazgeç adam sana hiç değer vermiyor eşya gibi görüyor. Sen de öyle ol. Evi gecindirecek 5 para etmez bir makina olarak gör.
Babanın evinde bunu mu gördün diyor ha...o zaman diyeceksin ben annemle babamla büyümedim kimsesizin kimsesi allahtir ve o soracak bana kocandan razi misin...işte o zaman gorusecegiz de.
Babamın evinin içinde bu eşya yoktu senin içinde de merhamet yok...bu eşyanın yokluğu bana koymaz senin gaddarligina da alıştım bu dünyada bana birsey olmaz de.
Ben hamileligimden beri sekiz aydir yataktayim ama onlarin gozune hep batiyo yataktayim diye ama degin gibi onun anne babasi varsa benimde Allahim var ama dedigin gibi ne yaparsa yapsin cok yoruldum cunki bi hizmetci gibi goruyolar bi is olun ca beni tanirlar baska turlu ben yokmusum gibi bugune kadar hic yaranmadim ama bundan sonra bende bana deger verene degeri veririm

Ya kendimi cok caresiz hissediyom her konuda boyle ben hep onu dusunurum eksiklerimden fazlasini almam yazik cok calisiyo derim ama hic yaranmam mesela ihtiyacim oldugunda para ver bu eksigim var dedigimde para istedim diye on gun konusmaz benimle bana karsi cok cimrilik yapiyo ama ialesinden biri istediginde iki kati fazlasini verir onlara anne babasidir acimazlar ogluna ama ben bi corap bile fazla almam acirim ona ama hic yaranmam ona
sen böyle yaranmaya çalıştıkça senden kötüsü olmaz tatlım....ne demiş atalarımız deveye diken.... değilmi?bana kalırsa hamileliğinin tadını çıkar kimseyede kendini ezdirme

sen böyle yaranmaya çalıştıkça senden kötüsü olmaz tatlım....ne demiş atalarımız deveye diken.... değilmi?bana kalırsa hamileliğinin tadını çıkar kimseyede kendini ezdirme
Aynen canim hep kendimi onlara yaranmaya calistim ama dahada kotu duruma dustum onlaron bi yeri agrisa basinda beklerim ama ben amelyat gecirdim kv deme dedim.benimle hastaneye gelirmisin yokk dedi gelmem.dedi zorla goturdum goturmez olaydimm ama canim deymezmis gercekten

Canim buraya geldim dil kurslari parali diye gondermedi eltim bi kurs buldu parasiz gittim sansima bir ay tek devam ettim kapandi orasi ya adam cok tuhaf beni hicccc dusunmez acmiyim susuzmuyum hiiic gecen bana balik getirmis oda bozuk balik yedim fenalastim iki gun hastaneye gidiyodum o kadar canim acidi kendimi dusunmedim bebegimi kaybedecem diye cokk korktum esiminde hiccc umrunda degildi ya diyom hemsireye cavir iyi degilim dahada kiziyodu salak ne diyim bilemedimm
Boyle gitmez asla sen hamileyken boyle olan adam ilerde sana iyi mi davranacak? Illa bi sans veriyim ayrilmiyim diyorsan ayri eve cik belki o zaman degisir. Ama acikcasi degisecegini pek sanmiyorum.

Boyle gitmez asla sen hamileyken boyle olan adam ilerde sana iyi mi davranacak? Illa bi sans veriyim ayrilmiyim diyorsan ayri eve cik belki o zaman degisir. Ama acikcasi degisecegini pek sanmiyorum.
Degismez canim yedi yildir boyle hep diyom tasinalim yok anne babasi ne zaman isterse o zaman dahada kotuye gidiyo artik beni aldattigini dusunuyorum cunki yanimda baska kadina guzel diyen adam baska kadina bakan aldatir bence

Ben hamileligimden beri sekiz aydir yataktayim ama onlarin gozune hep batiyo yataktayim diye ama degin gibi onun anne babasi varsa benimde Allahim var ama dedigin gibi ne yaparsa yapsin cok yoruldum cunki bi hizmetci gibi goruyolar bi is olun ca beni tanirlar baska turlu ben yokmusum gibi bugune kadar hic yaranmadim ama bundan sonra bende bana deger verene degeri veririm
Bak sen bunlara ne yapsan da bunlar değişmez.
Kendini düşün sadece bundan sonra.
O herif evi gecindirsin it gibi çalışsın .acıma parasına puluna.
Oburleri de havlasin dursun bir kulağından girsin diğerinden çıksın.
Hiç yaranmaya çalışma. Zaten iyilikten Maraz dogar kardeşim. Ne olduysa hep bu yüzden...bu sürüyü hep birinci planda tutmuşsun seni iyice çöp yerine koyuyorlar.
Bak sakin acimayacaksin sakin.

Niye bu adama katlanmak yetmezmiş gibi birde çocuk yapıyorsun? Ömür geçmez böyle bir tiple yaa..

Bilseydim boyle bi aile basta dediginiz gibi cocukta yapmazdim bu kadar aci cekmez bu kadar surunmezdimmmm

Neyse olan olmuş üzülmeyin.

Orda yalnız çaresiz olduğunuz için bu kadar eziliyorsunuz. Bu evlilik eninde sonunda size zindan olur. Mutlaka yabancı dili öğrenin. Almanyadaysanız volkschule ye bakın uygun fiyatlı. Kavga çıkarın , dövüşün, evdeki eşyaları parçalayın ama mutlaka dil kursuna gidin. Sonra da bir iş bulursanız o zaman bu kadar ezilmezsiniz.

Bak sen bunlara ne yapsan da bunlar değişmez.
Kendini düşün sadece bundan sonra.
O herif evi gecindirsin it gibi çalışsın .acıma parasına puluna.
Oburleri de havlasin dursun bir kulağından girsin diğerinden çıksın.
Hiç yaranmaya çalışma. Zaten iyilikten Maraz dogar kardeşim. Ne olduysa hep bu yüzden...bu sürüyü hep birinci planda tutmuşsun seni iyice çöp yerine koyuyorlar.
Bak sakin acimayacaksin sakin.
Artik bende takmiyacam eltim onlari insan yerine koymaz ama eltim olmadanda yasamazlar okadar baglilar ona artik bende cabalamiyacam cok yorldum zaten onlarin gozunde cop bile benden degerli ama artik son noktadayim yanliz hep aglamaktan yoruldum

Aynen valla canim ben yabanci gibi goruyolar gezmeye gittiklerinde bile beni hic yaninda goturmezler
O gezdikleri yerlerin altında kalasicalar...iğrenç ler gerçekten ya. Kızım ayrilmayi düşün bence sen. Şimdiden planla. Bebek doğsun ödesin ler kol gibi hastane masrafı. Sonra bir şekilde kurtul bunlardan.simdiden düşün planla.

Back
X