• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydiniz nasil tepki verirdiniz

Canim anlatiyim biz simdi dogacak bebegimizin ihtiyaclarini almaya gittik bebege kese alacaz banyo icin simdi butun alis verisi eltim esim kaynanam secti bana sornadan fikrimi almadan iste kese àlmaya geldik butun keseler cok pahaliydi bende esime dedim cok alis veris yaptin baya parasi cok gitti doye bende ucuz bi kese sectim onunda rengi pembeydi bebegimiz oglan olacagi icin onlarda dedi pembe olmasin baya laf ettiler bende gittim mavisini getirmeye geldim eltim gil almislar bile benimde demek istedigim bebegin annesi olarak benimde esyasini secmeye izin vermediler hepsini kendileri secti
Euroya geliyim bebegin odasi bin euroydu diger gunde reklam geldi o odanin aynisi besyuz euro bende esime dedim degistirelim arada besyuz euro fark var borclarinda cok isine yarar o para dedim oda hemen herkesin yaninda bana kizdi sen konusma lan sus dedi el kol hareketleri yapti boyle canim

Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete

Evlendiginiz icin pisman olmanizi anlarim da boyle birine cocuk yapmanizi anlayamam iste. Soyle haketmeyen herifleri baba yapiyorsunuz ya...

Allah yardımcın olsun ya çok içten söylüyorum :KK14:
Cok saol canim cumlemizin kendisi bilir ya gercekten bu kadar sorumsuz bu kadar asalik birini hic gormedim dun hemsire mektup yollamis bugun doldurulacak diye doldurmazsa eger para cezasi gelecek bugun son gun diyoz banane diyor cok hayret ediyom bunun karsisinda

İnşallah bide eşinizi bu kadar düşünmeyin. Hemen affetmeyin. Allah yardımcınız olsun.
Yok artik affetmiyecem zarari bana oluyo bigun doktora gottik bebegin bide benim kalbimi dinlediler kalbim bi kac saniye durdu sonra doksanla atti cok korktum hep stresten oluyo esime anlattim inanmadi o neymis dedi odun iste ne diyim

Cok saol canim cumlemizin kendisi bilir ya gercekten bu kadar sorumsuz bu kadar asalik birini hic gormedim dun hemsire mektup yollamis bugun doldurulacak diye doldurmazsa eger para cezasi gelecek bugun son gun diyoz banane diyor cok hayret ediyom bunun karsisinda

sorumsuzluk diz boyu olmuş :KK64: Artık adama bir dur demelisiniz ya beş çocuk isteyipte karnındakine değer vermemesi korkutucu :KK34:

D
sorumsuzluk diz boyu olmuş :KK64: Artık adama bir dur demelisiniz ya beş çocuk isteyipte karnındakine değer vermemesi korkutucu :KK34:
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyak

D
aynen canim kac gundur ona karsi cok sinirliyim dalga ger gibi guluyo sebebini biliyorum dedi bende hic ses etmedim salak bi kelime bi soz soyliyimde gonlunu aliyim deyimir salak gibi guluyor sorumsuz adsm ya manyak

Bu gönül alamama mevzusu tüm erkeklerde var. Bence sonuna kadar tavrınızı ortaya koyun sonuçta eşisiniz ve size karşı sorumlulukları var en azından sizin ne düşündüğünüzüde önemsemeli :KK51:

Bu gönül alamama mevzusu tüm erkeklerde var. Bence sonuna kadar tavrınızı ortaya koyun sonuçta eşisiniz ve size karşı sorumlulukları var en azından sizin ne düşündüğünüzüde önemsemeli :KK51:
Yok hicc onemsemz mesela bisey yapacaz benim fikrimi hic sormaz kv eltimin fikrini alir cok kiziyorum o huylarina ama artik eski ben olmayacam gecti o gunler

Back
X