- Konu Sahibi melek ozgur
Canim anlatiyim biz simdi dogacak bebegimizin ihtiyaclarini almaya gittik bebege kese alacaz banyo icin simdi butun alis verisi eltim esim kaynanam secti bana sornadan fikrimi almadan iste kese àlmaya geldik butun keseler cok pahaliydi bende esime dedim cok alis veris yaptin baya parasi cok gitti doye bende ucuz bi kese sectim onunda rengi pembeydi bebegimiz oglan olacagi icin onlarda dedi pembe olmasin baya laf ettiler bende gittim mavisini getirmeye geldim eltim gil almislar bile benimde demek istedigim bebegin annesi olarak benimde esyasini secmeye izin vermediler hepsini kendileri secti
Euroya geliyim bebegin odasi bin euroydu diger gunde reklam geldi o odanin aynisi besyuz euro bende esime dedim degistirelim arada besyuz euro fark var borclarinda cok isine yarar o para dedim oda hemen herkesin yaninda bana kizdi sen konusma lan sus dedi el kol hareketleri yapti boyle canim
Iste mesela ben bisey desem benim.dedigimi diblemez bile anne babasi ne derse odur mesela biz otururuz oyle ben onlarin yanindayken hic konusmazlar sohpet etmezler ben nasil odadan adimimi attigimda annesiyle baslar sohpete
Evlendiginiz icin pisman olmanizi anlarim da boyle birine cocuk yapmanizi anlayamam iste. Soyle haketmeyen herifleri baba yapiyorsunuz ya...