Herkese mrb biz üç kardeşiz ben en küçüğüm evin babam hayatta değil. Annem 2 senedir kanser tedavisi görüyor ve evim asansörlü olduğu için ve bende rahat ettiği için bende kalıyor. Son bir aydır hastalığı epey yayılmış. Başta da dediğim gibi üç kardeşiz abim ve ablam var abim seyahat için yurt dışında gezmekte ablamın ise eşi 5 yıl öncevefat etti 2 çocukla ve hayat mücadelesindeyim diyip annemle ilgilenmez annemin çok hayor duasını aldım Allaha şükür. Bundan önce yatalak babama da dayıma da ben baktım annem 75 yaşında dr 6 ya da 9 ay ömrü kaldı dedi. Ben evde dişimi tırnağıma takıp onunla ilgileniyorum diğerleri neden keyiflerinin peşindeler buna anlam veremiyorum. Bugün ablamı arayıp gel az dur halam rahatsızmış diye dünya kavga kopardı. Yaz tatili boyunca 15 gün gelip ya durdu ya durmadı bende eşimde dünya iyisidir annemi başında taşır yiğenlerim yetim diye napcağını bilmez çocuklar gelir günlerce kalır, bugün sen bu kadar rahatsın dedim diye duyduğum söz çok gücüme gitti BAKMAK ZOR MU GELİYOR. dedi. Annen iyiyken ona gitti kavgacı yapısından on gün bile durmadan bana geldi şeker koması halinde. Çok üzülüyorum çok