- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
- Konu Sahibi Tasprenses
Kuzum ne yaptın sen ya hiçbir şey anlamadımselam ben bu konu hskkinda sunu diyecem kusura bakma yani benim bir arkadasim var sevgiljsi yoktu uzun zamandir calisiyordu biriyld tanisti bir iki ay kadar ciktilar sonea adam ino demezmi benim borcum cok bircumu odemem lazim seni seviyorum ama borc varken evlenemeyiz diye neyse bu saf arkadasim maasinin hepsini bun
Selam bisey diyecem ornek gibi olacak bi arkadas vardi yani hic sevgilisi olmadi yas kemalde diye ona teklif wden biriyls 2ay kadar cikiyordu adam onla evlenmek istedigini fakat borcu oldugunda yapamadigini siyledi bu da evlenmek icin kendi maasini oldugu gibi erkek arkadasina veriyor neymis borcu bitsi ki hemen evlenelim demis saf kiz iste o borcu versin dugun dur evliliktir beraber kollari sivarsiniz dimi ama aptal asik iste neyse simdi benle ne alaka diyeceksiniz niyetcisinden gectim adam senle cikacak ama parasi ve tahut karti babasina vermis sen cebinden verdin insanda gurur olur almaz yada gercekten para yoksa disari cikmayi erteler senin tavir yapman gerekurken o yapiyo ve sende hala niye aramiyo doyosun bosver diyecem ama insallah ask senide kor etmemis tir