Adam karısını erkek kardeşindenmi koruyor demek istediniz anladığım kadarıyla da daha çok böyle şeyleri arkadaşımın eltiisi yani kadın istediği için yapıyor muşBu nasıl aile? Adam karısını kız kardeşinin eşinden mi koruyor? Bu derece mi yobazlar?
Öyle çok akraba kavramı var ki, karıştırıyorumAdam karısını erkek kardeşindenmi koruyor demek istediniz anladığım kadarıyla da daha çok böyle şeyleri arkadaşımın eltiisi yani kadın istediği için yapıyor muş
O durum varmış ve sadece 4 kişiler 2 kardeş 2 elti yani kalabalıklarda değillerHaremlik selamlık olayı ayrı mesele ama eşli toplantılarda biz de bazen kadınlar ve erkekler olarak ayrışabiliyoruz. Özellikle yapılan bişey değilse çok umursamazdım.
Ama haremlik selamlık erkekten kaçma durumu varsa gitmezdim. Bana uygun değil.
Arkadaşınız eşine kalmak istemediğini gündüz bir yerlerde gorusebilecegini söylüyorsa eside kalmak mı istiyor.Selamlar arkadaşlarbu konuyu kendim için değil iş yerinden bir arkadaşım için açıyorum onun üyeliği olmadığı için yasak mı değilmi bilmiyorum ama :) neyse benim arkadaşımın bir derdi var ve sizlerden fikir almak istiyor arkadaşım evli ve 1 hafta sonra eşiyle beraber izmire gezmeye gidecekler. Eşinin kardeşide İzmir’de evli arkadaşım eltiisiyle samimi değil ayrı şehirdeler arkadaşım bir yıllık evli ve ilk evlendikleri zaman eşinin ısrarıyla eltisinin evine gittiler hem gezi hemde ziyaret ilk kez gittiklerinde eşiyle kardeşi arkadaşımla da eltisi ayrı odalarda takılmışlar kimse kimseyi görmemiş yani haremlik selamlık ve arkadaşım da bunu çok kafaya takmış hiç içine sinmemiş ona uygun değilmiş şimdi eşi tekrardan gitmek istiyor arkaşımda evlerine gitmek istemiyor hatta bu yüzden geziyi iptal etmek istiyor dışarda cafede oturmayı kendi eşi kabul etmiyormuş ayıp olur diye arkadaşım sizlere soruyor onun adına ben soruyorum gerçekten siz böyle bir durumda olsanız gidermisiniz kalırmısınız
Evet arkadaşım da irrite olmuş bu yüzdenÖyle çok akraba kavramı var ki, karıştırıyorum
Kendi erkek kardeşinden ayrı tutması daha da kötüymüş bu arada.
Erkek kardeşinin karısı, kocasının abisinden mi kaçıyor?
Böyle aile ziyareti mi olur ya saçma sapan ilişkiler.
Güya kardeşime ayıp olmasın diyormuşArkadaşınız eşine kalmak istemediğini gündüz bir yerlerde gorusebilecegini söylüyorsa eside kalmak mı istiyor.
Ben olsam İzmir'e giderim gezerim eşimde istiyorsa gider kalır kendim de mis gibi otelde kalıp keyfimi sürerim. Kocam benim rahatsız olduğumu bilip beni yine de rahatsız olduğum ortama sokmaya çalışıyorsa hak etmiş bu tutumu.
Gittiklerinde Evlerinde kalmıyorlar otelde kalıyorlar sadece oturma için gidiyorlarHaremlik selamlık düşünüyor olabilirler gidip otelde kalsınlar bu kadar rahatsız oluyorlarsa abartmasin
AnladımBen hiç sevmem böyle şeyleri.
Ama senede bir gidiyorsam, adetleri de buysa eşim için idare edebilirim.
BendeBelli ki kafaları farklı çalışıyor. Selam bile vermem böyle tiplere.
Arkadaşım emin olmamakla beraber kayınvalide evinde olduğunu düşünmüyor yoktur diyorBen şeyi merak ettim bu haremlik selamlık olayı kv kp evinde de var mı? yoksa sadece kardeşine özel bir durum mu?
Kardeşine ayıp olmasın karısına olsun.Güya kardeşime ayıp olmasın diyormuş
O halde kardeşine özel bir durum ve bence korkunçArkadaşım emin olmamakla beraber kayınvalide evinde olduğunu düşünmüyor yoktur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?