Siz olsanız tekrar gider misiniz ?

Kesinlikle

Ayda yılda bir gidilen bir yerse bir kaç saatten ne olur ki ? eşine de söylesin senin için geliyorum ama kısa kalalım uzun çekemiyorum diye.

gerçekten
bende abartı buldum o arkadaşın tepkisini
çok dindar olabilirler böyle yaşıyor olabilirler
eş için bir gün idare edilir nedir yani
saygı... çok önemli
Ben etmezdim kendi adıma söylüyorum sonuç olarak eşinle gidiyorsun gttiğin yer eşinin kardeşinin evi totalde 4 kişisiniz kim kimden neyi saklayıp kıskanıyor bana çok saçma geliyor bu davranışlar

Bende gitmezdim. Gitmezdim ama akraba ziyaretine gitmezdim paşalar gibi de gezmeye giderdim o ile. Soran olursa da rahatsızlık vermemek için uğramadık deedirtirdim. Bu kafa yapısı bana çok ters. Ha evde 10-12 kişi olunur bir odaya sığılmaz ayrılınır ama 4 kişi pardonda kimi kimden kıskanıyorsun sen, kişi kendinden bilir işi . Bu dünyada insan önce ailesine güvenmeli. Kusura bakmasında arkadaşınızın eltisine acıdım. İster kocası yüzünden bu kafa yapısına girmiş olsun ister kendi düşünce yapısı olsun. Yine de üzülünecek halde. Akılları fikirleri ensest ilişkilere çalışıyor herhalde bu tarz insanlar. Ne diyim Allah çarşısına göre pazar versin..

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…