sız olsanız ne yapardınız?

ben evlendikten sonra bilgisyarda eski kız arkadaşıyla ilgili resimler yazılar falan bulddum görünce çok üzüldüm gelince kendisine söledim böle böle buldum senin eski fotoları diye oda ben unutmuşum onları dedi ben zaten gizli dosyalardan bulmuştum daha sonra hemen sildik tabi ama ben çok üzüldüm ve kırıldım daha önceden yapmalıydı bunu ama canım umarım eşininde iyi bi açıklaması vardır umarım üzlme sen boşver bi zaman sonra unutluyo zaten...

bence olabilir anı hatıra die saklamış oraya koymuş unutmuş bile olabilir bu kadar kafaya takmamak lazım evliyseniz eğer bu tip şeyleri
en mantıklısı eşinizden bi açıklama isteyin muhakkak bi cevabı vardır ama bence sorun edilcek gibi birşey değilmiş gibime geliyor
insanlar eski aşklarını unutmamış olabilir unutamamışda olabilir bi zarar görmüyorum

tek ben değilmişim bunları yaşayan..amann ben alıştım artık heryerden bişeyler çıkabilir şaşırmıyorum artık..ilk gördüğümde bende çok sinirlenmiştim kıskanmamıştım geçmiş bitmiş şeyler diye .
şimdi takmıyorum.hiç sinirimi bozamam.bende sordum açıklaması hiçde ikna edici değildi.hem nasıl ikna edebilirki..takmamak tek çare diye düşünüyorum..

valla ben gördüğümde ona sormadan yırtıp atarım...
bir keresinde öyle yaptım..
hiç sorun etmedi yırtıp atmamı...

iyi de arkadasim orada "BEKAR yerine EVLi yazsaydi " yorumum daha mi kayda deger olacakti...nisanliyim desem belki birazcik daha gecerli olur yorumuma.s.

Ben erkegim hakkinda böyle düsünüyorsam 1 sn bile yaninda durmam...

Lütfen bu kadar kati olmayalim,öcüyle,potansiyel sapikla,saygiyi haketmeyen biriyle evli oldugumuzu düsünüyorsak daha neyi bekliyoruz??hayatimiz boyunca esimizin basinda dikilip elinde cetvelle bekleyen bir ögretmen edasiyla sinava mi tabi tutucagiz??

ayrica madem gecmisini yok sayacaktik esimizin bizden öncesine tahammül edemeyecektik besik kertmesi yapsaydik madem..

pardon ama ne zaman yasamaya baslayacagiz???

ne zaman hayatimizi daha zevkli yasanilir kilabilmek beraber yasami sirtlanmak icin evlendigimiz gercegini hatirlayacagiz???esimizin komutani degil hayat arkadasi oldugumuzu anlayacagiz???

kadin erkek cocuk yasli farketmez; bir insan bir seyi yapmayi kafasina koymussa önünde sonunda yapar,bizde kendimizi paraladigimizla kaliriz...korkunun güvensizligin ecele faydasi yok...

tercih meselesi tabi;benim ömrümü bekcilik yapip baskalarinin basini didip tehditler vs ler savurarak kendimi depresyonlara sokacak kadar cok sayida ve uzun bir ömrüm yok...

NOT;
bütün yorumlari okudum ve sasirdim kaldim;

bizim ülkemizde kadinlarimiz bu kadar asip kesebiliyorduysa erkekler de bu kadar korkak ve boyun egip itaat edebiliyorlarsa neden hala kadinlarimiz bu kadar mutsuz,haberlerde kadin programlarinda yan komsumuzda yasananlar hayal ürünü mü,kadina siddet siralamasinda ülkemizin ilk 3 te olmasi tesadüf mü,iftira mi anlayamadim..kadinlarimiz terminatörmüsCADIARZU
:tomato:

ben olsam cd deki bütün belgeleri bilgisayarın masaüstüne kaydederim cd yi de kırar atarım..o farkedinceye kadar hiç bişey olmamış gibi davranırım .. bilgisayara gectiği zamanda yanında takılırım aa bu neymiş özel belgeler bakim diye onunla beraber açarım surat ifadesini görmem lazım tabi .. görüşüp görüşmediğini öğren..görüşmüyorsa tatlıya bağlamak lazım bence

Bence unutmuş olma ihtimali çok yüksek. Öyle ya cd sonuçta...
Çok merak ettim acaba ne açıklama yaptı.
Aynı durum benim başıma gelse sakin olmaya çalışır, ona söz hakkı tanırdım.
Ne kadar sakin olabilirdim o da ayrı konu ama.
:1no2:

kızlar yorumlarınız ıcın sagolun dun aksam esımle konustum ılk once eskılerden bahsettım konuyu eskı sevgılılerımıze getırdım ona eskı daır ne varsa attın mı dıye sordum hıc bellı etmeden ve bana attım ama unuttuğum seyler olabılır dedı.benım suan oturduğum evde kayınvaldemler oturuyodu ve esımın odası ayrı aılesıyle oturuyodu bekarken nısanlanınca kayınvaldemler dığer evlerıne tasındı ve sımdıkı evı tadılat yaptırdılar değıstırdıler hersey yenı oldu.ama esımın odasına ellemedıler sımdı cocuk odası yaptık ama bılgısayar bu odada olunca esım bu odada calısıyo yanı cocuk olana kadar esım kullancak burda esyaları var eskıye daır ne varsa topladım ama unuttuğum seyler olabılır bulursan yanlıs anlama dedı bılerek sakladığımı dusunme sakın bulursan da at dedı.esıme guvenıyorum gercekten o cdyı tesaduf eserı buldum baktım cok uzuldum.esıme soyledım ve esım benden cok uzuldu dun sabaha kadar uyumadı ona tatlı bı dılle anlattım kırgınlığımı uzuntumu bana hak verdı ve özur dıledı sana boyle kotu bı duygu yasattığım ıcın uzgunum ve defalarca uzgun olduğunu ve yemın ettı unuttuğunu ona ınanıyorum gercekten ama elımde değıl dedım kendını benı yerıme koy sen olsan ne yapardım dedım ben yasamadığım ıcın bılemıyorum ama sana bunu ısteyerk yasatmadım ınan eskıye daır duygusal bır duygu dusuncesıyle saklamadım dedı.ve cok uzuldu dunden berı uzak duruyo benden yaklasmak ıstıyorum ama uzaklasıyo kendıne kızgın olduğunu ve benı hak etmedığını dusunuyo bana bulduklarımın yerını sordu nerde atıcam dedı bende soylemedım sen kendın bul ve at dedım.bakalım sonumuz ne olucak hayırlısı

bence bunun mantıklı bir açıklaması olamaz...onu bir müddet o özel belgeleriyle başbaşa bırakırdım...

biraz fazla tavır göstermiş sanki konuşmamalar filan.. sanki su.lu olan o diilmiş gibi.. benim dikkatimi çekti yani.. kötü düşünmek gibi olmasın, fazla tevazu kibirdendir derler ya onun gibi olmasın bu, aslında biliyo da tam tersini yaparak kendini temize çıkarmaya çalışıo filan.. ya da ben çok kötümser oldum kk sayesinde! :bbo:

çok fazla kasmış kendini inanabilirsin bende olsam bende inanırdım ama bu şekildeki tavırları beni yine şüpheye düşürebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…