sız olsanız ne yapardınız?

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
selam arkadaslar eşınizın calısma odasını temızlerken elınıze esınızın eskı sevgılısının resmı ve eskı sevgılısıne yazdığı mektuplar cıksa ne dusunurdunuz.esınıze kızarmıydınız yoksa atmayı unutmus mu dıye dusunurdunuz.tavrınız ne olur du? fisfisfis

calisma masasinin uzerine serer onu bekler ve aciklama yapmasini isterdim herhalde..kafamçokkarıştı

bunuda sinirden yaziyorum belki, nasil ismis o øyle ya? Allah sabir versin ne diyim

Mantıklı bir açıklama beklerim
yani bilerek koymamıştır herhalde :uhm:

Öncelikli sorularım:
1- Ne kadar zamandır evlisiniz??
2- Eski sevgili ne kadar eski, kaç yıl önce??
3- Resim ve mektupları bulduğunuz yer tam olarak neresi?? Bir kitabın arası mı, çekmece mi, masanın üstü mü neresi???

Önce bu sorularıma cevap alabilirem sonra yorumumu yapıcam... CADIARZU

Eğer göz önünde değilde bir çekmece,dolap veya bir kitap arasında bulduysam onun görebileceği bir yere yani masasının üzerine koyar açıklama yapmasını beklerdim,bu durumda da açıklama yapmıyorsa konuyu ben açardım heralde muhakkak ki bir açıklaması olacaktır.

ben 1 senelık evlıyım esımle tanısalı 3 yıl oldu benımle tanıstığında sevgılısınden ayrılalı 1 yıl olmustu.bugun odasını temızlerken cdlerını karıstırdım muzık cdlerı vardı sonra cdlerın arasından bır cd buldum uzerınde özel belgeler yazıyodu merak edıp cdyı bılgısayara koydum ve ıcınde klasörler vardı eskı sevgılısının resımlerı ve ona yazdığı mektuplar kayıtlıydı ıcınde ve tabıkı baktım hepsıne kıskanmadım ama cok kotu oldum tarıfı ımkansız bı duygu esıme nasıl sorucağımı bılemıyorum ne dusunceğımıde bılemıyorum ama cok üzgunum bu bı gercek(

oha diyorum yani kızma ama....ayrıca 2 konu birden açmışsın birini silerler şimdi hangisinden devam etmek istediğiğne karar ver............

1 yıllık evlisin ama 3 yıllık geçmişiniz var...
Yani eski sevgili 4 yıl öncesine ait..
Üstelik fotoğrafları ve resimleri CD ortamına yüklemiş..
İlişkiniz de çok yeni değil..
Ben beraberliğiniz yeniyse atmayı unutmuştur falan diye düşünmüştüm açıkçası.. :sm_confused:
Ama hiç hoşlanmadım bu durumdan rapunzelcim..
Sen eşin gelince bunları neden hala sakladığını ve üzerinde "özel belgeler" yazdığını sor bence...

bence unutmuş olamaz unutmuş olması saçma sen eski sevgiline ait yazı resim unuttunmu? ben olsam deerim ki kocacım akşama erken gel sana çok güzel şeyler hazırladım heyecanlandırırım baştan sonra onun çalışma odasına kurulurum sonra geldiğinde odaya çağırırım bak süpriz derim sonrada tokadı basarım sonrada artık ne yapacaksam yaparım paralarım beeee madem saklıyo demekki unutamamış onunla evlenseydi o zaman

4 yıl önceki şeyleri halla saklaması çok ilginç....
hemde çekmece gibi ulu orta bi yerde...
benim tepkim çok sert olurdu.....

ben eşimin dalgınlığına ve umursamazlığına verirdim açıkçası.
unuttutuğunu düşünür geldiğinde hatırlatırdım kendisine 'çok özel ve güzel bir dille'
:mymeka:

İyi niyetli olarak düşünürsek ve cdlerin hepsinin aynı renkte olduğunu da göz önünde bulundurursak onu da bir müzik cd'si zannederek kaldırmış olabilir eşiniz..
Ayrıca o müzik cd'lerini sizin de dinleyebileceğinizi düşünerek özellikle saklamamıştır diye düşünüyorum..Bu kadar saf olamaz eşiniz ve sizin de bu kadar saf olacağınızı düşünemez..
Kaplanmış bir defterin kap aralığında bulsaydınız saklamak için özel bir çaba sarfettiğini düşünebilirdim ama değil sanırım..
Ayrıca geçen yaz memlekete gittiğimde annemin evinde eski kitaplarımı karıştırırken eski sevgilime ait mektuplar buldum,ben onları attım sanıyordum..Zira 6 yıl öncesine ait mektuplar..

madem özel, neden üstüne "özel belgeler" yazıosun? bunu gören ve içine bakmayan biri olabilir mi dünyada, sanmıorum.. alelade bi film ismi filan yazardım ben illa saklamak istiosam.. eğer göze çarpmasını istemiosam mümkün en az dikkat çekici şekilde saklanmaz mı.. bi fikir olarak belirteyim dedim..

ben eşine çok tepki veremiyorum. arkadaşın dediği gibi gizli bir yere saklamamışki. belki kötü niyeti yoktur. belki unutmuştur. unutmamış olsa bile güzelce konuşulması gereken bir konu bu. bende yaşadım böyle bir sorun, erkek arkadaşımın aile albümünde eski nişan resimleri vardı. kendimi kötü hissettim ama sorun yaşamadık.

her ne olursa olsun 4 yıldır bunları saklaması helede benim evimde saklamaya dvam etmesi beni çok kızdırırdı ve bunun hesabını sorardım.

hemen eşime sorardım ve beni ikna edecek
bir açıklama yapmasını isterdim.
ama her durumda sorun çıkacağı
bir gerçektir.

yapabilirseniz, hiçbir şey demeyin. o cd yi de asla bulamayacağı bir yere saklayın. bakalım eşiniz unutmuş mu, ya da yerinde görmeyince size gelip soracak mı?

bazen kenarda duran şeyleri unuturuz, eğer evlendikten sonra elden geçirdiği bir yerde ise özellikle sakladığını düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…