- 21 Ocak 2008
- 1.993
- 5
- 39
- Konu Sahibi rapunzel_2
o resımı mektupları alır yedırıdım ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapabilirseniz, hiçbir şey demeyin. o cd yi de asla bulamayacağı bir yere saklayın. bakalım eşiniz unutmuş mu, ya da yerinde görmeyince size gelip soracak mı?
bazen kenarda duran şeyleri unuturuz, eğer evlendikten sonra elden geçirdiği bir yerde ise özellikle sakladığını düşünürdüm.
ben o durumu yaşadım eşim değil ama nişanlım eski sevgilisinin resmini daha önce gömüştüm ve baana yırtıp atıcam dedi nişanlanınca ve nişanlandık her sorduğumda oyaladı resme neden bu kadar taktın dedi ben yapsam böle bişiyi ne düşünürsün dedim ikimizde bir ilişkiden çıkmıştık ve ikimizde çok zor günler geçirmiştik ve resmi bir ara hiç söz etmedim ve 14 subat sevgililer gününde eski kız arkadaşından konu açıldı ve ben dedimki sen halen onun resmini cebinde taşıyosun bumu beni sevdiğinfelan dedim eğer beni seviyosan onu unuutuğunu söylüyorsun eğer unuttuysan yırt o resmi gözümün önünde dedim yırttııı ve yırttırdığıma pişmanım keşke çekip eve gelseydim....
"calisma masasinin uzerine serer onu bekler ve aciklama yapmasini isterdim herhalde.."selam arkadaslar eşınizın calısma odasını temızlerken elınıze esınızın eskı sevgılısının resmı ve eskı sevgılısıne yazdığı mektuplar cıksa ne dusunurdunuz.esınıze kızarmıydınız yoksa atmayı unutmus mu dıye dusunurdunuz.tavrınız ne olur du? fisfisfis