sız olsanız ne yapardınız?

vallah önce bir dumur olurum sonra derin derin nefes alırım eşim geldiğinde de allah sana yardımcısı olsun derim sonra konuya ve ona balıklama girerim

arkadaşıma katılıyorum en dogrusu bu bencede herşey acıga cıkar

Kızmak degil de üzülür ve de kırılırdım,geçmişte kaldıgını bildigim için sorun olmazdı pek...

kesınlıkle unuttugunu ve hatırlamadıgını bıle dusunurdum..
benım esımın ole takıntıları eskılere daır anıları (fotograf,mektup vs.)yoktur..
varolanlarda bıze aıt olanlar:asigim:
sızın konunuzda ıse temızlık yaparken elınıze geldıgını ve merak edıp baktıgınızı soyleyın..
mutlaka esınızden mantıklı bır cevap gelıcektır..
belkıde gercekten unutmustur fisfisfis

annesının evınde olmus olsa onemsemez ınsan unutulmus kalmıs der,
ama evlendıgı eve getırmısse burda farklı bı durum olabılır,
belkıde cdlern ustunu okumadan yenı evıne tasımıstır buda mumkun

Son düzenleme:
Hmm.. cok zor bir durum.. Ben olsam, ben de bozulurdum tabiiki ama.. bazi insanlar gecmisinden kolay kolay kopamiyorlar.. Sezen Aksu´muz sarkisinda söylemis ya.. "ben bu yüzden hic kimseden gidemem gitmem.. Unutamam aci tatli ne varsa hazinemdir" diye.. Belki esin henüz hazir degildi atmaya..
Ama artik evli bir erkek olarak atmasi, yok etmesi gerekirdi.. Ve tabiiki senin eline gecebilecegini de hesaplamaliydi.. Esinden aciklamayi ögrendikten sonra, bize de haber et.. neden saklamis diye.. merak ettim..
Umarim cok basit bir aciklamasi vardir ve umarimki araniz bozulmaz...

Selamlar..

ben kesin bir ifadeyle onları yok etmesini söyleridim.geçmiş geçmişte kalmalı.belki bu onun için hiçte önemli değildir unutmuştur bile orada olduğunu ama ben söylediğimde yok etmeli.

kızlar bu aksam konusup bana yaptığı acıklamayı sızınlede paylasıcam bende cok merak edıyorum acaba ne dıyecek ama kesın unuttuğunu soyler.

bi kere benimde evimde öyle şeylerin ne işi var kızarım tabee

merhaba canım ben o gelmeden cd yi takıp bunun ne olduğunu niçin olduğunu sorup canına okurdum .tatlicadiarzu

ben bulsam önce hepsine bakarım,mektupları okurum şimdi okumam desem yalan olur gerçekten sinirden dudaklarımı ısırırım ama yinede okurum sonra birr güzel cd yi parça parça ederim ve zarfa koyarım akşamda kendisine veririm..tavrımdan oda anlar...
sevgiler

ben o durumu yaşadım eşim değil ama nişanlım eski sevgilisinin resmini daha önce gömüştüm ve baana yırtıp atıcam dedi nişanlanınca ve nişanlandık her sorduğumda oyaladı resme neden bu kadar taktın dedi ben yapsam böle bişiyi ne düşünürsün dedim ikimizde bir ilişkiden çıkmıştık ve ikimizde çok zor günler geçirmiştik ve resmi bir ara hiç söz etmedim ve 14 subat sevgililer gününde eski kız arkadaşından konu açıldı ve ben dedimki sen halen onun resmini cebinde taşıyosun bumu beni sevdiğinfelan dedim eğer beni seviyosan onu unuutuğunu söylüyorsun eğer unuttuysan yırt o resmi gözümün önünde dedim yırttııı ve yırttırdığıma pişmanım keşke çekip eve gelseydim....

Cok øzurdilerim acilan konuyu baska yere cekmek istemem, ama tutamadim icimde.. bazi insanlari ben anlayamiyorum, benim o resmi yirt at dememe gerek kalmamali sevgilim nisanlim vs kendisi yapmali bence, yapmiyosa benim sevdigim olamaz o, kendime yediremem bøyle bir durumu kendime olan saygimdan gelir buda,cunku kendime ben saygi duymasam kimse duymaz,son cumlenizdede dediginiz gibi ceker giderdim

Rapunzelcim insallah esin unutmustur gercektende, zor bir durum:teselli:

"calisma masasinin uzerine serer onu bekler ve aciklama yapmasini isterdim herhalde.."
tamamen aynı fikirdeyim.yok bunlardan ayrılamayacak kadar özel ve önemli eşyaları ise o zaman benim ulaşamayacağım beni rahatsız etmeyecek bir yere kaldıramalıydı.benim evimde ne işi var.

cd mektup resim hersey yirtilir atilir sorun degildir de gecmisinden hatiralarindan nasil cikartilir yasaklar koyarak mi düsünürsen aklindan eski sevgilin gecerse ucarim,asarim keserim denilerek mi???

ben esimin her seyden önce dostu arkadasi kiyamadigi doyamadigi olmaliyim,potansiyel celladi degil...

korkunuz nedir;

hatiralarindan canlanip gelip esinizi elinizden alacagi mi???bu sekilde baskasini aklindan geciren adam icin cd resim mektup vs e gerek yokki,adam direkt yapar zaten ve saniyor musunuzki bunu yapacak olsa Sizden korkar???

ben esimi kirpamam,hirpalayamam...en agir durumda dahi "aldatma" hayatini bensiz birakirimki eger öncesinde hayatini doldurabildiysem,herseyiyle bir bütün olabildiysem benim yoklugum onun icin en büyük ceza olurdu zaten...

kendimize ve esimize saygi...

insana yasanilan her an´a saygi...

O adamı da resimlerini mektuplarıda paralarım kafasında,hayatım ne açıklaması yapabilir.Bunun bir açıklaması olup olmadığını inan baya düşündüm.bu adam şunları diyemez
-unutamadım
-hala yaşadıklarıma değer veriyorum içimde bir anısı var
-atmaya kıyamadım
eee bunları diyemeyeceğine göre ne açıklaması bekliyoruz.Bence önde gideni benim tabi açıklama beklerim hep aslında hep kandır beni demekten başka bir anlama gelmiyor açıklama beklemek,
Canım sen kocan gelene kadar oku o mektupları içerikleri nedir öğren .Gelir gelmez elinden kapmaya çalışırsa ,içeriklerini bilirsin en azından,şunu diyebilir mesela "aaa onlar bilimsel mektup "falan,erkekler korkaktırda aynı zamanda bilirsin.Akşam yemek falan yapma dünden kalanları yesin.Açsa yumurta kırsın.Sende masaya oturma,tavrını soracak,bişey demeden fırlat elinde avucunda ne varsa,haaa hepsini okudum bu mektuplar bilime aydınlatan mektuplar değildiye hesabını sor SERT OL
eğer hesap verecek bişeyim yok derse (benimki öyle yapıyor)
"ya bana şimdi şuan bunun hesabını verirsin sadece BANA,yada senin ailen,benim ailem hısım çevre dost akraba hepsine birden hesap vermek zorunda kalırsın.Ya bunu (en kokrtuğu kimse,babn mesela)babam duysa ne der merak ediyormusun? deeee,sert ol yemek de yapma sakın,aç kalsın boyu devrilesiceler

Bence o cd yi sessizce ortadan kaldır derim kır ve at ilk günler o cd ye bakmıştır belki ama eminim uzun zamandır farkında bile değildir yerine yeni bir cd doldurup koyabilirsin eğer o cd yi açıp bakacak olursa sen ve kendi resimlerini görsün eminim çok utanacaktır sakın kavgayla işi büyütme erkekler ozaman daha çok zıtlaşıyorlar sonuçta onu herhangi biriyle yakalamadın ve eski sevgilisiyle görüştüğünü sanmıyorsun.benim hislerim bu konularda çok fazla kuvvetlidir hatta şaşırtacak derecede diyebilirim tanımadığım kişiler bile olsalar bir kaç bilgiyle tahminlerimi yaparım ve bu zamana kadar hemen hemen hiç yanılmadım bununda bir sebebi var tabi ama açıklamak için kendimi henüz hazır hissetmiyorum dediklerimi unutma olurmu arkadaşım........

dilli_düdük çok güzel söylemişsinde daha henüz BEKARSIN,evlendikten sonra inşallah aynı şeyleri düşünüyor olursun.Erkeklerin kalbi doldurulmayan bir kuyu boşluktur.Sevgi yoktur yüreklerinde,hep gizli kapaklı iş çevirerek kendilerini bişey sanmadan öteye gidemezler ama bişey yaptıklarını sanıp erkeklerler.Bizim erkeğe falan saygımız kalmadı.Erkek olan adam kadınına bişey yapmadan saygı duydurur.KAdın zaten saygı duymayı bilir.

canımcığım inan bulduğum an kahrolurdum önemli olan şu neden saklıyor diye düşünürdüm ki bunun yanıtı bence o resimlere ve mektuplara bakma ihtiyacı olduğu içindir ki bu bende aşırı kırıklık yaratacaktır

eve geldiğinde resimleri bilgisayarına koyar o olmadan çalıştırır, mümkün olduğunca tepkisine bakmak isterdim ve şunu sorardım ya bu cdler benim olsaydı ve sen bulsaydın,

ve neden diye sorardım.

eminim ki saçma sapan şeyler açıklayacaktır ama biliyorum ki asla içimdeki duygular eskisi gibi olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…