O adamı da resimlerini mektuplarıda paralarım kafasında,hayatım ne açıklaması yapabilir.Bunun bir açıklaması olup olmadığını inan baya düşündüm.bu adam şunları diyemez
-unutamadım
-hala yaşadıklarıma değer veriyorum içimde bir anısı var
-atmaya kıyamadım
eee bunları diyemeyeceğine göre ne açıklaması bekliyoruz.Bence önde gideni benim tabi açıklama beklerim hep aslında hep kandır beni demekten başka bir anlama gelmiyor açıklama beklemek,
Canım sen kocan gelene kadar oku o mektupları içerikleri nedir öğren .Gelir gelmez elinden kapmaya çalışırsa ,içeriklerini bilirsin en azından,şunu diyebilir mesela "aaa onlar bilimsel mektup "falan,erkekler korkaktırda aynı zamanda bilirsin.Akşam yemek falan yapma dünden kalanları yesin.Açsa yumurta kırsın.Sende masaya oturma,tavrını soracak,bişey demeden fırlat elinde avucunda ne varsa,haaa hepsini okudum bu mektuplar bilime aydınlatan mektuplar değildiye hesabını sor SERT OL
eğer hesap verecek bişeyim yok derse (benimki öyle yapıyor)
"ya bana şimdi şuan bunun hesabını verirsin sadece BANA,yada senin ailen,benim ailem hısım çevre dost akraba hepsine birden hesap vermek zorunda kalırsın.Ya bunu (en kokrtuğu kimse,babn mesela)babam duysa ne der merak ediyormusun? deeee,sert ol yemek de yapma sakın,aç kalsın boyu devrilesiceler