Siz olsanız ne yapardınız?

En büyük korkum bu işte. Evlendikten sonra pişman olmak. Bu yüzden bu kadar detaylı düşünüyorum. İçimde çözüp sonuca bağlamam gereken bir zamandayim. Ayrıldığımizi düşününce de canım yanıyor evlendiğimizi düşününce de pişman olursam hissi ağır basıyor. Of çok zor işte iki türlüsü de

Yoo ben zaten uzun birini istiyorum kafasında biri olmadim hiç hatta aşık olduğumu düşündüğüm biri vardı o da kısa boyluydu şimdiki sevgilimden 5 cm falan uzundur. O çekici de geliyordu,tipini de çok beğeniyordum işte aşık gibi bir durumun içindeydim. Onun huyu kötüydü. Arkadaşıma yan gözle bakmıştı. Etrafımda o kadar kötü insanlar oldu ki bu şekilde ben şu anki sevgilimle bütünleştim. Aradığım, hasret kaldığım duruşu, karakteri onda buldum. İşte içten içe istiyorum ki bu kadar her şeyi bulduğum adamda keske önceki sevgilimde hissettiğim beğeni hissi de yoğun olsaydı.

Aslında irite etmiyor. Mutlu da etmiyor ama benim maksimum hissedeceğim his bu bence fiziksel anlamda. Libidosu çok yüksek biri değilim o yüzden bence normalim sevgilime karşı. Ama fiziksel olarak beğenmiyorum fazla evet bunun eksisi ne olur bilmiyorum. Sadece gözüme çok hitap etmiyor.

Ama neden ayrılma fikri bu kadar canımı acıtmaya yetiyor

yazdıklaınız bana bu iş olmaz dedirtti niyeyse.. ayrılacaksanız çok da oyalamadan ayrılın bence

Ama neden ayrılma fikri bu kadar canımı acıtmaya yetiyor
Bir yerde okudugum bi cumle geldi aklıma simdi, sanırım şöyle biseylerdi;

"Herkes bana onda ne buldugumu soruyordu, onda bir sey bulmuyordum ki, buldugum sey kendimdeydi."

Sanirim onun yanında kendiniz olmussunuz, bu yuzden ayrilacak olma fikri aci veriyor olabilir.

Ust yorumlara katiliyorum bu arada, icinize sinmeyecekse yol yakinken bitirin bence de ..

Libido meselesini asla bilemezsin. Ben de kendimi öyle sanıyordum. Şu an 8 yıllık bir ilişkim var. O iş öyle değilmiş. Öncekiler beni cekmiyormus, kendimi kandiriyormusum. Begenmeyince öyle oluyor yani. Tabii sen kendini daha iyi taniyorsun, en azından bende böyle oldu.

Zaten bir insanla maksimum yüzde elli-altmislik bir uyum yakalayabiliyorsunuz. Daha fazlası olmuyor. Güven çok önemli bir duygu, paha biçilemez. Başka bir tanıdığım, kocasını surekli başka kadınlarla chatleşirken yalıyordu. Telefonunun, sosyal medya hesaplarının sürekli şifresini kiriyordu. Kocasının onu sevmesi için çok çabaladı. Onlar da boşandılar. Benim eşimde en çok sevdiğim duygu güven duygusu. Kıskanmıyorum bile çünkü buna ihtiyaç duymayacak kadar güveniyorum. Evlilikte maddi, manevi, çoluk çocuk birçok derdiniz olacak zaten. Bu sorunları ancak her şartta güvenle elinizi sımsıkı tutan biriyle aşabilirsiniz. Aşk çok geçici bir duygu. Cinsellikte öyle. 3-5 cicim ayı sonrasinda o heves, ten uyumu vs. hayat telaşesinden insanın aklına ayda yılda bir geliyor. Tabiiki şunu da ekliyim dipnot olarak, birini tiksinecek derecede beğenmiyorsanız bu tabiiki bir problemdir. Yoksa öbür turlusu herkesi zamanla sevebilirsiniz. Çünkü aslolan şey karakter, duruş.

Kimseyi sevemezsem onu da kaybettiğim için kahrolursam bir gün. Yok cidden ben çıkamıyorum işin içinden bir yardım almam şart hergün bu vicdan azabıyla yaşayamam.

Evet zaten ben onunla mutluyum, cinsel anlamda da çekmiyor değil. Ben seviyorum onu boyunu da kabul edebilirim

Belki tam anlamıyla yaşayınca anlıyordur insan. Ama bunu da deneyip seçemem ki bence zaten sevgilim mutlu eder beni

Kimseyi sevemezsem onu da kaybettiğim için kahrolursam bir gün. Yok cidden ben çıkamıyorum işin içinden bir yardım almam şart hergün bu vicdan azabıyla yaşayamam.
Biraz akisina mi biraksaniz acaba? Ne zamandir birliktesiniz bilmiyorum ama biraz daha taniyin birbirinizi, belki baska bir sebeple bitebilir veya ilerleyen zamanda baska sekilde hissedebilirsiniz. Kimseyi sevemezsem dediginize gore deger vermissiniz belli ki.

Ama böyle yaptığımda da onun zamanını alıyorum gibi oluyor, kandırıyorum gibi oluyor hâlbuki ben hislerimi dinlemeye çalışıyorum. Hissetmesem bir şeyler,sevmesem bu kadar dayanmazdim bence.

Ama böyle yaptığımda da onun zamanını alıyorum gibi oluyor, kandırıyorum gibi oluyor hâlbuki ben hislerimi dinlemeye çalışıyorum. Hissetmesem bir şeyler,sevmesem bu kadar dayanmazdim bence.
Birlikte keyifli gecirilen zamanlar vakit almak olarak dusunulmemeli bence. Her birliktelik evlilikle sonuclanacak diye bir sey yok. Siz hazir olmadiginiz bir zamanda evlenme teklifi alirsaniz, zaman isterseniz. Sevgiliniz benim zamanim yok derse yollarinizi ayirirsiniz.

Evet zaten ben onunla mutluyum, cinsel anlamda da çekmiyor değil. Ben seviyorum onu boyunu da kabul edebilirim
Bir de şunu da unutmayın, kiminle evlenirseniz evlenin, evlilik bir süre sonra monotonlaşıcak, belli sıkıntıları beraberinde getircek. Hiç kimsenin evliliği dört dortluk degil. Instagram'daki mutlu karelere fazla aldırış etmeyin. Sıkıntıları güvenilir ve sizi seven biriyle aşmak çok daha kolay. Sevilmeyipte eşine saçını süpürge eden kadınların mutlu olanını henüz göremedim. Kadına sevilmek, adama sevmek yakışıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…