Uzun biraz evetSizden uzunsa bir sorun olmaz bence
İşte o görünüş çok önemli değil zamanla huyu, karakteri ilgini çekiyor dediğimiz kişi :) Aşırı bir fark varsa aranızda görünüş açısından çok net bi şey söyleyemem ama yanında kendinizi mutlu hissediyorsanız ve size kendinizi özel hissetiriyorsa neden olmasın? Zaten evliliğin acelesi yok biraz daha zamana bırakın bence.Sevgilim orta tipli,çok kısa boylu,ilk başta beni çok çekmeyen ama zamanla huyu olsun, kültürlü oluşu olsun,zekası başarısı,verdiği değer,eglenmeyi bilmesiyle beni kendine bağlayan birisi. Ben de çevrem tarafından güzel bulunan, başarılı bir kızım. İstediğim çoğu erkeği elde edebilecek biriyim yani sevgilimin daha yakışıklısi, tiplisini. Karakter uyumu olarak bulabilir miyim emin değilim. Sevip sevmediğimi de anlamıyorum bu benim sorunum olabilir. Bugün evlilik konusu açtı ben ise hep zamana bırakmıştim bir gün karar veririm diye. Bu süre içinde çok alıştım ona da. Uzak ilişki yaşıyoruz. Yan yana geldiğimizde bile ilk başta kendime yakıştıramiyorum ama zaman geçirince o kadar mutluyum ki yanından ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben yardım edin lütfen?
Acele etmiyoruz ama gündeme gelmeye başladı artık ve ben hala bu ikilemdeyim. Görünüş olarak aşırı göze batan bir şey yok aslında. Boyuna daha çok takılıyorum.İşte o görünüş çok önemli değil zamanla huyu, karakteri ilgini çekiyor dediğimiz kişi :) Aşırı bir fark varsa aranızda görünüş açısından çok net bi şey söyleyemem ama yanında kendinizi mutlu hissediyorsanız ve size kendinizi özel hissetiriyorsa neden olmasın? Zaten evliliğin acelesi yok biraz daha zamana bırakın bence.
1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.Boyuna çok taktığınız için merak ettim. Boyu kaç acaba?
Yani yüz güzelliği vücut güzelliği bir yere kadar. Evlenebilecek nitelikleri taşıyorsa, yani ben bu adamla evlenirsem mutlu olurum, sadık, aldatmaz, beni el üstünde tutar (karşılıklı) gerçekten hayat arkadaşım olur diye düşünüyorsanız bence takılmayın bu kadar. Eminim sevgiliniz içinde seçenek vardır, sizden daha güzel daha başarılı. Dünyada kaç milyar insan var, herkesin seçeneği var. Böyle düşünürsek mutlu olamayız.
Ah canım benim ya. Bak şimdi dürüst olman muhteşem bir şey. Ama dünya hali. Deme öyle güzellik o kadar pamuk ipliğine bağlı ki.Onun bu düşüncemi bir an bile bildiğini düşünmek benim içimi o kadar acıtır ki. Elimde değil atamadım bu hissi aylardır. O bana yakışıkli geliyor zaten ama sanırım egom devreye giriyor. Dışardan bakan gözlerin imrenmesini istiyorum. Çok düşmanım var hepsini çatlatmak istiyorum. Kimsenin olmadığı bir dünyamız olsaydı onu bırakmayı bir an düşünmezdim.
1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?