Tesekkur ederim yorumunuz icin.İkiniz de haklısınız ama siz biraz daha haklısınız. Düşündüğünüz plan güzel bir sene sabredin ikinizin de gönlü olsun.
Esimi tanidigimdan beri nefret ettigini biliyorum. Sicagi gunesi denizi seviyor kendi memleketinde de surekli yagis var hava kapali bu durumda onu depresyona surukluyor. Uzaktan calistigimiz icinde istedigimiz yerde yasayabilecekken neden orda kalip mutsuz olayim kafasindaAyri kalmayin iliskiniz acisindan, hakli sebepleri var mi esinizin memleketini sevmemek icin size gore?
Bence en iyi seçenek bu, orta yolu bulmuş olursunuz hem. Neden içinize sinmiyor?Böyle oluncada şu şekilde bir plan daha düşündük 6 ay ben eşimin yanına gidebilirim. O orada full time kalmak zorunda değil bir kaç ay o gelir 3-4 ay ayrı kalarak 1 seneyi tamamlayıp sonra benim kalan 4 yılımı beraber tamamlarız. Buda nedense çok içime sinmiyor benim
Ayri kalmak istemiyorum , ozellikle zorunlu bir sey olmadigi icinBence en iyi seçenek bu, orta yolu bulmuş olursunuz hem. Neden içinize sinmiyor?
Sadece pandemi sokaga kisitlamalarinda uzak kalmistik onun disinda uzaktan iliski durumumuz olmadi.İlişkinizde hiç uzak mesafe durumu yaşadınız mı?
Altı ay ayrı kalıp altı ay birarada olmak o kadar da felaket değil benim için. Sonuçta kendini bilen insanlarsiniz ve bu kısa süreli bir iş.
Hem azıcık bekar kalmak,kafa dinlemek belki iyi gelir size
Yabancı kişilerle evlilik yapan (o ülkede çalışmayan) çocuklu türk kadinlarinin çoğu zaten yaz bekarı gibi Mayıs'ta Türkiye'ye gelip Eylül'de geri dönüyorlar. Çok fazla yabancı eşi olan kadın takip ediyorum, inanın büyük cogunlugu bu şekilde . Yani onlar keyfi olarak- ailelerinden kopmamak için geliyorlar, siz iş için gitseniz ne olur ki?
Bana oluru var gibi geldi...
Sen o ulkede yaşayıp pasaportunu almak istiyorsun, o hayatının bir buçuk senesini asya ülkesinde geçirmek istiyor, ortada çoluk çocuk yok...yani illa zorunlu bir sebep mi olması lazım, hayatın içinden istediğiniz bir şey işte. Ölüm kalım meselesi değil ama farklı bir deneyim:)Sadece pandemi sokaga kisitlamalarinda uzak kalmistik onun disinda uzaktan iliski durumumuz olmadi.
Evet haklisiniz sanirim benim bakis acim sadece su sekilde e zorunda degilsin sonucunda ekstra maas degisikligi getirmeyecek sana yada farkli bir arti e o zaman neden
Çünkü çok mantıklı:)bir kaç ay o gelir 3-4 ay ayrı kalarak 1 seneyi tamamlayıp sonra benim kalan 4 yılımı beraber tamamlarız.
Her iki tarafin paralel hayatlari da oluyor, flörtleri sevgilileri falan… bir iliski uzak iliski olarak baslamadiysa sonraki uzun süreli ayriliklar iliskiyi zedeliyor hatta bazen bitiriyor (Eger saglam temelleri yoksa)Yabancı kişilerle evlilik yapan (o ülkede çalışmayan) çocuklu türk kadinlarinin çoğu zaten yaz bekarı gibi Mayıs'ta Türkiye'ye gelip Eylül'de geri dönüyorlar. Çok fazla yabancı eşi olan kadın takip ediyorum, inanın büyük cogunlugu bu şekilde . Yani onlar keyfi olarak- ailelerinden kopmamak için geliyorlar, siz iş için gitseniz ne olur ki?
Bana oluru var gibi geldi...
Tercih edilesi bir şey değil ama konu sahibin soyledigi birkaç aylık ayrılıklar. Birkaç ay kadın Avrupa'da adam Asya'da tek olacak, sonra adam birkaç ay Avrupa'ya gelecek, kadının 6 ayı dolunca o da Asya'ya geçecek,6 ay beraber olacaklar. Yani ortalama 9 ay beraber 3 ay ayrı olacaklar. Bundan da sarsilacak evlilik zaten sağlam temelli değildir ya, ne olacak üç aydan:)Evliliklerde uzun sureli ayriliklarin dogru oldugunu düsünmüyorum
Her iki tarafin paralel hayatlari da oluyor, flörtleri sevgilileri falan… bir iliski uzak iliski olarak baslamadiysa sonraki uzun süreli ayriliklar iliskiyi zedeliyor hatta bazen bitiriyor (Eger saglam temelleri yoksa)
Bence ikinizin de gönlü olsun birkaç ay çok uzun bir süreç değil. Rica ederim.Tesekkur ederim yorumunuz icin.
Sizce bahsettigim gibi bir sene bir kac ay ayri gecirip ikimizinde istediginin olmasi mi mantikli yoksa ben geri adim atip onun yanina gidip kendi surecimi mi sonradan baslatsam bu mu daha mantikli
Cherry senin tuzun kuru , senin kimbilir kaç ülkeden pasaportun, Kimbilir bilmem kaç üllkeden de çalışma iznin var zaten, tanımayan da Yozgatta memurluk yapıyor sanacak.. Bırak gençlerin aklını karıştırma, uluslararası goygoycu seniNeredir eş ülkesi İngiltere, İrlanda tarafı mı?
Ben adamı haklı buldum, yani kışın delice soğuk her gün yağmur şimdi de 45 dereceymiş kavruluyormuş. Asya tatil ülkeleri hem gayet güzel, hem evden çıkp hemen denize havuza girilen çok şahane villalar elinde dolar/euro varsa çok uygun fiyatlara. Cücük kadar evler dünya kadar kiraya üstelik rutubetli, ısınması kötü pehhh mis gibi villa varken niye binlerde Euro cücük kadar daireye veresiniz?
Hayat kısa, ben sizin yerinizde olsam gider 1 yıl günümü gün ederdim. Pasaporta da 1 yıl sonra başvururdum. Çok güzel kumsallar var, kokteyler var, taze balık yerdim, el ele tutuşur gezerdim. Bir kere her gün mayoyla, bikiniyle, şortla gezme olanağı var
Böyle güzel yaşamak varken neden 1 yıl ayrı kalasınız, boşverin bence yalnız başına İngilterede ne yapacaksınız. Siz gitmezseniz bileti bana verin ben gideirm sizin turunç kafa enişteyi de ara sıra kontrol ederim uslu duruyor mu diye
Neredir eş ülkesi İngiltere, İrlanda tarafı mı?
Ben adamı haklı buldum, yani kışın delice soğuk her gün yağmur şimdi de 45 dereceymiş kavruluyormuş. Asya tatil ülkeleri hem gayet güzel, hem evden çıkp hemen denize havuza girilen çok şahane villalar elinde dolar/euro varsa çok uygun fiyatlara. Cücük kadar evler dünya kadar kiraya üstelik rutubetli, ısınması kötü pehhh mis gibi villa varken niye binlerde Euro cücük kadar daireye veresiniz?
Hayat kısa, ben sizin yerinizde olsam gider 1 yıl günümü gün ederdim. Pasaporta da 1 yıl sonra başvururdum. Çok güzel kumsallar var, kokteyler var, taze balık yerdim, el ele tutuşur gezerdim. Bir kere her gün mayoyla, bikiniyle, şortla gezme olanağı var
Böyle güzel yaşamak varken neden 1 yıl ayrı kalasınız, boşverin bence yalnız başına İngilterede ne yapacaksınız. Siz gitmezseniz bileti bana verin ben gideirm sizin turunç kafa enişteyi de ara sıra kontrol ederim uslu duruyor mu diye
Cherry senin tuzun kuru , senin kimbilir kaç ülkeden pasaportun, Kimbilir bilmem kaç üllkeden de çalışma iznin var zaten, tanımayan da Yozgatta memurluk yapıyor sanacak.. Bırak gençlerin aklını karıştırma, uluslararası goygoycu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?