• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne düşünürsünüz?

Diğer konulardan sonra foto devede kulak kalmış
Bence komşun olur, kuzen olur, hatta yardımcı ücretle bi abla bile olur tut
Senin evinde 2 çocuğa baksın, hastaneden çıkışta da yardım eder
tek maaşla bakıcı zor maalesef.
güvenebileceğim bir komşum yok, akrabalarım hep uzak ve müsait değil. annem 10 dk lık yürüme mesafesinde ama ne yapacağı belli değil. sürekli fikir değiştiriyor.

tek maaşla bakıcı zor maalesef.
güvenebileceğim bir komşum yok, akrabalarım hep uzak ve müsait değil. annem 10 dk lık yürüme mesafesinde ama ne yapacağı belli değil. sürekli fikir değiştiriyor.
Annene hiç güvenme
Tek olmak zor ama ertesi gün yada ikinci gün eşin gelir seni alır
Beraber olursunuz yine evinizde
Ne güzel 3 evladın var ve sen çok mantıklı bi annesin, gerisini herkesin kendi vicdanına bırak
Bi ablan olsaydı piyangoyu vurmuş gibi olurdun aslında, kısmet

gelmeyebilir de, ikinci doğumda teyzemin baskısıyla hastaneye geldi, oradan kendi evine geçti. eşimin yıllık iznini doğuma denk getirdik, inşallah 15 gün o bakacak bize.
Tamam ışte kendinize güzel bir yol bulmuşsunuz sıkmayın canınızı. Evet kırıcı bişey ama bundan sonra sizde ona göre davranırsınız.

Sürekli bunun lafını yapacaksa
mumkunse cagirmayin
İnşallah doğum kolay geçer hemen ayağa kalkarsiniz kimseye muhtaç olmadan
Allah yardımcınız olsun

Annene hiç güvenme
Tek olmak zor ama ertesi gün yada ikinci gün eşin gelir seni alır
Beraber olursunuz yine evinizde
Ne güzel 3 evladın var ve sen çok mantıklı bi annesin, gerisini herkesin kendi vicdanına bırak
Bi ablan olsaydı piyangoyu vurmuş gibi olurdun aslında, kısmet
neyse ki eşim yardımcı. yıllık iznini doğuma denk getirdik. çekeceğim sıkıntı en fazla 7-10 gün. ondan sonra rahatım inşallah.

Çocuklara bakması lazım demişsin ama annenin öyle bir mecburiyeti yok. Bil istedim. Bakamayacaksan doğurmayacaksın.
Bu ne nasil bir yorumdur?
Annesine evlatlik mi veriyor cocuklari da bakamayacaksan dogurmayacaksin diyebiliyorsunuz?, 1-2 gece ihtiyac zamaninda torunlarina bakip kizina destek olamayacaksa o da konu sahibini dogurmasaymis.
Annelik 18 yasina gelene kadar degil olene kadar yapilir.
Siz bu dusuncelerle dogurmayin en iyisi.

Tamam ışte kendinize güzel bir yol bulmuşsunuz sıkmayın canınızı. Evet kırıcı bişey ama bundan sonra sizde ona göre davranırsınız.
inan takmıyorum diyorum ama arada geliyor aklıma. kendimden çok çocukları düşünüyorum.

Sürekli bunun lafını yapacaksa
mumkunse cagirmayin
İnşallah doğum kolay geçer hemen ayağa kalkarsiniz kimseye muhtaç olmadan
Allah yardımcınız olsun
amin. inşallah sezaryen acısı çabuk geçer.

Bu ne nasil bir yorumdur?
Annesine evlatlik mi veriyor cocuklari da bakamayacaksan dogurmayacaksin diyebiliyorsunuz?, 1-2 gece ihtiyac zamaninda torunlarina bakip kizina destek olamayacaksa o da konu sahibini dogurmasaymis.
Annelik 18 yasina gelene kadar degil olene kadar yapilir.
Siz bu dusuncelerle dogurmayin en iyisi.
aile kavramı yerini bencilliğe bırakınca böyle basite indirgenebiliyor.

inan takmıyorum diyorum ama arada geliyor aklıma. kendimden çok çocukları düşünüyorum.
Eşin varmış ışte. 1 haftadan bişey olmaz merak etme. Bebeği emzirmek için versin. Diğer çocuk zaten bakılır bir sekilde. Yemeği de dışardan söyleyin bir hafta. Anneler güçlüdür yapamayacağı şey yoktur. Sıkmayın canınızı. Hem hiç belli olmaz ilk seferde 1hafta süren zorluk bu sefer çabuk atlatılabilir. Her doğum aynı olacak diye birşey yok. Yaparım diyin güvenin kendinize.

Eşin varmış ışte. 1 haftadan bişey olmaz merak etme. Bebeği emzirmek için versin. Diğer çocuk zaten bakılır bir sekilde. Yemeği de dışardan söyleyin bir hafta. Anneler güçlüdür yapamayacağı şey yoktur. Sıkmayın canınızı. Hem hiç belli olmaz ilk seferde 1hafta süren zorluk bu sefer çabuk atlatılabilir. Her doğum aynı olacak diye birşey yok. Yaparım diyin güvenin kendinize.
inşallah. şöyle 3 günde çivi gibi kalksam ayağa ne güzel olur. sizler de duanızı eksik etmeyin. inşallah bu kez kolay atlatırım.

Allah yardimciniz olsun. Cocuklariniz cok kucukmus. Iyi cesaret tekrar bir cocuk sahibi olmak.

Allah yardimciniz olsun. Cocuklariniz cok kucukmus. Iyi cesaret tekrar bir cocuk sahibi olmak.
8 yıl olmadı canım. hiç beklemediğimiz bir zamanda ilk kızıma hamile kaldım. ikinci ya olur ya olmaz derken üçüncü geldi. zaten kalabalık bir aile hayalimdi.. tek sıkıntı yaşım (37) ve annem.

Çocuklara bakması lazım demişsin ama annenin öyle bir mecburiyeti yok. Bil istedim. Bakamayacaksan doğurmayacaksın.
Yapmayin Allah aşkına keyfine baksın demiyor doğum yapacak bir gece bakicak.ise başlayıncaya baksa ne olur insanın annesinden daha yakınımi var.bilmedigi tanımadığı bakicilarami emanet etsin.bakamayacaksan doğurma lafı çok ağır.konu sahibinin eşi bakmış kırık ayağıyla esine de evdeki cocugada.bugun komşuya deseniz insanın herturlu yardımına koşar.kaldiki anne yaa

Bazen el insana en yakınından bile çok koşuyor, bunu çok defa gördüm etrafımda. Annenin tabi ki yanında olması lazım. Doğumdan önce de, sonra da.

Foto olayı da can sıkıcı ama bu daha kötü bir durum. Çünkü doğum dönemi anneye duyulan ihtiyaç çok fazla. Bence kesinleştirin iyice konuşarak.

Bazen el insana en yakınından bile çok koşuyor, bunu çok defa gördüm etrafımda. Annenin tabi ki yanında olması lazım. Doğumdan önce de, sonra da.

Foto olayı da can sıkıcı ama bu daha kötü bir durum. Çünkü doğum dönemi anneye duyulan ihtiyaç çok fazla. Bence kesinleştirin iyice konuşarak.
ben açmıyorum artık konuyu. çünkü hergün fikir değiştiriyor. daha dün yine küstü, bugün de arayıp fırça çekti. bazen hiç konuşmak bile istemiyorum. bakalım hayırlısı olsun.

Bence ondan bir şey bekleme
Ama bu günlerin yarınları var hastalığı var vs sen de ona göre yaparsın

Benim annem gelmedi doğumuma mesela hatta şöyle diyeyim çocuğumu ilk 6 aylıkken gördü

Back