bakmak derken ihtiyaç anında yardımcı olmak anlamında. aile olmak bunu gerektirir. bencillik olmamalı bence.Çocuklara bakması lazım demişsin ama annenin öyle bir mecburiyeti yok. Bil istedim. Bakamayacaksan doğurmayacaksın.
ben hazır olduğumu düşünüyordum aslında. her ne kadar beklenti içinde değilim desem de fotoğrafımın olmaması vs canımı sıkıyor bazen.anneniizn huyunu biliyosunuz neden ona göre kendinizi hazırlamıyosunuz? ilk değil bilmediğiniz bişey değil. evet üzücü ama bu duruma göre yaşamayı öğrenmeniz lazım.
işte öyle yakın akraba yok maalesef. ben emanet etsem bile ağzımdan burnumdan getirir annem, ona değil de başkasına emanet ettim diye.İlla anne olması şart değilse çocuklar 1 gece dayıda teyzede kalabilirler.
Hatta yakın bir arkadaşta bile. Laf edeceğini biliyorsam annemi aramazdım ben şahsen.
Bunu senden önce onun düşünmesi gerekir çünkü.
ben hazır olduğumu düşünüyordum aslında. her ne kadar beklenti içinde değilim desem de fotoğrafımın olmaması vs canımı sıkıyor bazen.
2 yıl önceki doğumda geldi ama teyzem ısrar etmiş, kızmış sanırım. son anda doğuma girerken geldi, 1 gece hastanede yanımda kaldı, evde eşim baktı 10 gün kırık ayağıyla yukarıda yazdığım gibi.Foto olayını boş ver hiç takılma.
Doğum içinde annenle konuş
doğum gecesi bakabilir misin diye rica et.
Netleştirmiş olursun en azından stres yapmazsın.
Geri çevirirse eşin kalır yanlarında
zaten hastanede hemşireler bebekle de
anneyle de ilgileniyorlar biliyorsun.
Ama annenin geri çevireceğini düşünmüyorum.
Evladısın yani
böyle bir zamanda sırt çevirirse
Ki çocukların torunları sonuçta
büyük ayıp eder.
Anneliğinden şüphe ederim.
Geri çevirmez yaa iyi düşünmek istiyorum.
Çocuklara bakması lazım demişsin ama annenin öyle bir mecburiyeti yok. Bil istedim. Bakamayacaksan doğurmayacaksın.
2 yıl önceki doğumda geldi ama teyzem ısrar etmiş, kızmış sanırım. son anda doğuma girerken geldi, 1 gece hastanede yanımda kaldı, evde eşim baktı 10 gün kırık ayağıyla yukarıda yazdığım gibi.
son anda vazgeçecek gibi.
işte öyle yakın akraba yok maalesef. ben emanet etsem bile ağzımdan burnumdan getirir annem, ona değil de başkasına emanet ettim diye.
işte öyle müsait kimse yok maalesef. herkes çocuklarıyla meşgul.O zaman hiç arama yaa.
Yakın başka bir akraban yada arkadasın yok mu.
Onlardan rica etsen.
Çocukları bırakamam dersen hastanede kalabilirler
Eşin çocuklarla kalır.
İnsanlık geregi kim olsa kalır diye düşünüyorum.
bilemiyorum. en iyi çözüm, eşimin evde bakması. bir gece hastanede yalnız kalmak sıkıntı yaratmaz herhalde.Nasılsa her türlü getirecek. Bari ben yaptım durumu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?