- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir kafama takılan birşey var. Bir önceki evliliğimde oturduğum apartmanda bir komşum vardı. Eşler aynı yerde çalışıyor diye samimi olmuştuk. Ama çok da benim hayat tarzıma kafa yapıma uygun biri değildi bu bayan. Neyse sonra ben aldatıldığımı öğrendim, 1 ay çok zor bir süreç geçirdim. İlk söylediğim kişi yine bu bayandı. Sağolsun arayı yapmak için birkaç girişimde bulundu ama ben çok kararlıydım sonunda boşandım. Ama sorun şu ki, bu bayana sürekli herşeyi anlatma durumuna geçmiştim bir süre sonra ve anlattıktan sonra da pişman oluyordum yani neden bu kadar açıklıyorum herşeyi diye ayrıca da konuştukça kötü hissediyordum kendimi. Şimdi farklı bir şehirdeyim yeniden evlendim bu evliliğimde de sıkıntılar yaşıyorum, bu bayan 3-5 ayda bir arıyor evlilik nasıl gidiyor diye ve ben yine herşeyi takır takır anlatıyordum. Ama artık gerçekten sıkılmaya başladım bu durumdan. Çünkü sadece benden bilgi almaya aradığını düşünmeye başladım. Çünkü öyle uzun uzun dertleşme yada çözüm önerisi gibi bir diyaloğumuz olmuyor , o soruyor ve ben salak gibi anlatıyorum. İletişimi kesmeyi düşünüyorum, birkaç gün önce aradı ama açmak içimden gelmedi. Siz olsanız ne yapardınız.