• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme siz olsanız napardınız????

kızlar, erkek arkadaşımın ailesi temmuzda istemeye gelecekler. 5 yıldır çıkıyoruz aynı şehirde okuduk. neyse... ama annesi çok rahat ve hiçbi şekilde yardımcı olacak biri değil. yani mesela durmadan seyahate tatile gidiyor. bi anda eve laminant yaptırcam pencereleri değiştircem diyor. kendine 600-700 liraya kolye alıyor. bunda ne var demeyin.. bilerek yapıyor. çünkü geçen yıl buraya gezmeye geldiğinde konuştuk ve erkekte kızda evi kendi düzmeli düğünü kendi yapmalı diyordu tamam haklı ama diğer oğlunu evlendirirken kızın adetleri gereği tüm ev eşyasını kız almış. bendende aynısını bekliyor gibi hissediyorum. benim ailem öyle bi durumda kız mı alıyoruz kız mı veriyoruz der.. yani bu yaz nişan olacağını bildiği halde köşeye 5 kuruş koyayım demiyor. geçen erkek arkadaşımla gezerken yüzüklere baktık. ben şimdiden alayım diyor. çocuk yıllarca üniversiteyi kendi kazandığı parasıyla okudu. bide bu şekilde davranınca onun içinde üzülüyorum fazla bişey istemeyim diyorum. çok sorumsuz ve rahat bir annesi var. kendini düşünüyor hep. ne yapmalıyım bana bi akıl verin???

oooo daha temmuzda istemeye gelecekler siz şimdiden sizin için bir şeyler yapılmasını bekliyorsunuz... kaydirigubbakcemile3
onların aile içini çok iyi biliyorsunuz sanırım.
ne yapılıyorsa ortak yapılacak devir değişti artık. müstakbel kaynananız haklı
siz çok beklenti içerisindesinizopuyorumnanaktan

vallaa herzman nişanlıma demişimdir bir minderimiz olsun biz alalım. çünkü biliyorum anası babası alırsa kendilerine alıyolarmış gibi karışacaklar.
bide biz size yardım edecez diyip durdular kredi çekti kayınpederim ama nişanlım ödeyecek. bize yardım ettikleri bu. bankaya gidip işlemleri tamamlamak yardım dedikleri. hani durumları olmasa tamam diyecem. cimriliğin son raddelerindeler. birsürü yerden gelirleri var ama elleri ceplerine gitmez hiçbizaman.
hiç minnet etmem. bence sende öyle yap. ne yaparsanız kendiniz yapmaya çalışın. elbet birgün devran döner.
ne bilim anne babadır oğlunun mürvetidir. boynu bükük evlendirmek istemez diye biliriz biz.
ama bunlar resmen nişanlımı attılar. askerden geldi. bir ay sonra ramazan oldu. tenezzül edip köyden inmediler. nişanlım ramazan boyunca bizde iftar açtı. anası demediki oğlumla askerden sonra ilk ramazanımız hemde son ramazanı evlenecek sonuçta.
ne analar var canım benim. nişanlın sana destekse seni seviyosa gerisini boşver mutlu olmaya bak.

seni anlıyorum canım. devir değişti evet. erk arkadaşım dönüp duruyo garibim. bi yüzük almak için bile kredi çekiyo anneside hala gezmeye devam.. ben daha ne diyeyim. annelik böyle ise 10 tane doğur ohhh kendi okusun kendi evlensin. nerde kaldı annelik. ama yokkk annelik yapmazsa annelik vasfıda göremez. selam-selam o kadar.

Back