belkide biriktiriyordur para canım onuda sen bilmek zorunda değilsin bence
hem bu devirde moda artık aileler yardım etmiyor sende bekleme derim
haklısın canım biliyorum bu devirde öyle ama insan biraz olsun oğluna yardım etmez mi? kendi çabam olduktan sonra erkek ailesininde bi üstünlüğü kalmaz benim açımdan. dediğin gibi bişey beklemiycem ama ona göre davranıcam
kendin çalışıooda olsan insan bi parça aileden destekte görmek istioo.. seni çok iyi anlayabilioorum canım..
hele birde işe yeni girdiyse doğru dürüst para yeni elinee geçmeye başlamıştır. hangi eşyayıı kendisi alacak..
ailenin desteği bence çok önemlii yeni bi hayata adım atılıoo çünkü...
etmez canım:umursamaz: örnek benim eşimin ailesi 1 iğneleri yok bizde düğüne bile gelmediler hadi üvey anne dedim geçtim öz babası gelmedi oğlunun düğününe herşeyinizi yapacaz alacaz diye kandırıp eşimin paralarına el koydular elde ne var koca bir hiç görüşmüyoruz da zaten en iyisi valla kafam rahat sizde ciddi düşünüosanız çalışıosanız yavastan baslayın bişiler almaya zaten bu söylemişte gençler yapmalı herseyi diye hiç bekleme size yardım etmez
Kotuye yorma bence hemen hernekadar olumsuz isaretler almis olsanda.Ne guzel okumussun.Calisiyor musun calisacak misin bilmiyorum ama kendi paranizi kendiniz biriktirmeye baslayin bence.Aileler destek olur ya da olmaz.Eskiden mis aile yardimi.Evlilikler cocuk yasta yapilirmis ki nerde kaldi is sahip olacaklarda para kazanip kendilerine ev di esyaydi alacaklar.Azar azar baslarsiniz.Sonra gerisi gelir. Canim Allah dagina gore kar verir.Erkek arkadasinin hem okuyup hem calistigindan bahsetmissin.Bu onun guclu bir karakter oldugunu gosterir.Sende onu sectiysen sende guclu bir karaktersin.Ustesinden gelebilirsinizkendinize guvenin yeter.
Annesinden neden bekliyorsunuz ki ? Kendiniz yapın.Bölüşün herkes kendine düşeni alsın.
canım, bence madem bir hamlede laminant parke yaptırıyor, kolyeler alıyor, oğluna da yardım etsin. o zaman sen de çeyiz götürme. onları da beraber alıp ödeyin.
daha istemeye gelmemişler anladığım kadarıyla. kız evi naz evidir. bence ailen talepkar olsun. karışacak insan mal mülk alınca da karışır, almadan da. bir bilezik takıp da allayıp pullayabilir, atıp tutabilir. bari alsın da laf yapsınlar bence. sen de çok sıkıştırırsa "oğlunuz için yaptınız benim ailem de yaptı" dersin.
"işin başındasın" diye diyorum. iş işten geçmiş olsa tabi ki, "aldırma" derim.
eğer anlattığın gibi bir insansa ondan bir kaşık bile bekleme canım sen erkek arkadaşınla halletmeye çalış biz öyle yapıyoruz daha bir zevkli oluyor kendi zevkine göre seçip alıyosun kimse sana karışamıyor :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?