Çok zor bi durum.hep kk da okuyorum bu aralar aileci eşler.bu eşler evlenmeden önce hiç sinyal vermiyor mu?
Lütfen daha fazla altın bozdurarak mağdur olmayın.bir iş bulup kendinizi kurtarmaya bakin
özgüveni yok bence ailesini asla hayır diyemicek biri olarak görüyor yada ailem asla yanlıs yapmaz kafasında gecen ben dediim esime sıkılmadın mı kendinden 35 senedir aynı sac aynı tarz diye ben hep biraz sacı uzun daha genc nesil olsdun isterdim esimse 60 yas gibi neyse simdi saclarını hafif uzatıyo gecen babam farketti dedi sakın gelme böyle yanıma millet ne der hemen tamam baba bilmem de dedim sen manyak mısın kac yasında adamsın kararlarının neden arkasında durmuyosun desene dedim siz böyle düsünebilirsiniz ama ben böyle uygun gördüm tamam hayatında hep sana karsı gelen insanlar cıkıcak napıcaksın hep geri adım mı atıcaksın ailesine karsıda böyel düsünün yani kaynatasından etkilenen kendi anasına babasına tapar
Geçen gece geçmiş konuları kurcalarken sizin birkaç konunuzu gördüm. Orada da altın para koca bilezik muhabbeti var bolca.
Merak ettim alabildiniz mi o 35 bin liralık arsayı
gelecegim zaten yok ta o yuzden cocuk yapmıyorum zaten babam yuz vermiyo bosanıyım ee is bulamadım nerde kalıcam nerde yatıcam yoksa elli kere bosarım bunu
Sakin sakin ha yardim etmeyin ,biraz burnu sürtülsün.
Boşanayimda nerde kalacam demişsiniz,
sizde zaten azicik dara düştünüzmü gemen annenizden almişsin .Bir nevi buda sürekli borclu yaşamak .
Lütfen sirf tatilde cebinizde harciyacak paraniz olmadiği için annenizden istemeyin.
Anne yüreği verirdir sağolsun lakin evli barkli insanlarsiniz ,ya tatile gitmiyeceksiniz yada o parayi kazanacaksiniz.
Bence lüzümsüz yere ailinize yük olmak yere gelin bari ailenizin yanina ordan iş arayin .
Biraz sizde eşinizin hareklerini teşvik etmişsiniz ,baktiniz kavga etmekten anlamiyor,kalsin bir kac gün ac .
Birakinda annenizin babanizda biraz refah yaşasinlar.
Boyle bi adama iyi dayanmissin babamda anneme zamaninda hep sen son siradasin once kardesim sonra yeğenlerim sonra sen 2 evi biton parasini aldilar simdi 30 sene sonra akli basina geldi ama ne fayda annem hala soyler sen bana boylr dedin diye..
Paranida verme bulmada kendi bulsun o cok guvendigi insanlardan senin basin sıkışsa sana cikarip zatrn vermezler
Ailenizden çok destek görmüşsünüz ama değer bilmez bir eşiniz var daha fazla yormayın bence ailenizi bırakın çözmeye çalışsın biraz sıkışın sizin de değerinizi anlasın ailesinin yerinide.
Siz niye her borca altın veriyorsunuz ki bi zahmet kendi ödesin vermeyin sakın . Bir de borçla tatile mi gidilir ya borcunuz var üstüne yine ailelerden para alıp tatillere gidiyorsunuz burda ikiniz de hatalısınız madem o ödemiyor siz de biraz önlem alın canım bıraz erteleyin tatillerinizi. Çalışma hayatınada girin migrenim var diyorsunuz benim çevremde migren hastası olan insanlar gayet çalışıyor böyle bahanelere sığınmayın lütfen kolu bacağı olmayan kardeşlerimiz zorluklarla çalışıyorlar. Evlenmiş barklarınmışsınız ailelerden geçinmekte hata bırakın şu yaşlıları kendilerine harcasınlar artık bu yaşa getirmişler evlenmeyi biliyoruz sizin tatil paralarınızı da ödetmeyın yav