siz olsanız napardınız

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kardesimin borc muhabbetinden sonra bunu acmak saka gibi

simdi konuyu en basından yazıcam biraz uzun ona göre :))

esim sürekli kredi cekip ordan alıp oraya ödeyen deli gibi bosa faiz ödeyen birisi mesela ihtiyacımız 7 bin se gider 10 bin ceker 12 bin ceker

ve ailesine karsı fazla ihtimam ailemdir bana sürekli sen kimsin onlar benim hep arkamda der lafta hani borcum harcım olsa 3 bin 5 bin veririler lafı olmaz der cünkü diger kardeslerine veriyor annesi babası buda 11 senedir diyin her kavgada her olayda abzurt derecede sen S***** G** (Defol) onlar benim canım hani insan her kavgada karısını kovmaz insanlar tartısabilir sorun olabilir ama ailene karsı her zaman karına defol git

diyen birisinin ben ona diyodum ki onları allah gibi görüyor tabir yerindeyse aramız 4 saat ama cagarsınlar isi olsun bırakır gider programımız olması onun icin önemli degil sadece baba annesi degil amcalarının ayak islerinide aynı istanbulun bi kösesinden kargo icin 4 saat yol yapan ama amcasından amca su iste bana yardımcı ol dese amcaları asla yardımcı olmıcak birisi niye anlatıyorum bunları cünkü esim her kavgada her olayda benim ailem var söyle arkamdalar böyle yanımdalar deyip güveniyordu asıl olaya geliyoruz

ben borcumuz oldugunda bileziklerimde verdim yani borcumuzda ilk zamanlar kendi harcadıklarımız yazlık tatiller iste ay sonu yetmedi falan bilezdikler resatlar hatta bazen annemde bin 2 bin falan hep aldık yani hatta 2 4 senedir annem telefonumu aldı k, 6 bin tl iste ben bi esimle tatile gidiyprum onu esim öder ama annemden gene 500 1000 cebime alırdım bisey görürsem de cebimde nakıt olsun diye esim antik kendtlerden nefret eder kafa yok cünkü ben gittigim yerlerde oralara gitmeyi severim tarihi yerlere falan ayarlarım yakın olsun ki hem tatil hem tursitlik dye hatta en son anneme dedesindne miras geldi kendine bilezik kardesime banada belli bi mebla verdi 2000 tl kardesim kolye aldı bende alıcaktım ama dedim hadi gene sıkısıcak ay sonu ben veriyim

söylede bisey var ben veriyorum ama esimde aman karımda yardım etmis sagolsun falan diyen degil genele bakar bende veriyorum cünkü hadi dır dır etmesin bende rahat takılıyrorum diye

neyse simdi 5000 tl ye ihtiyacı var yapılandırma yapmıs 3 ay once onların ödemeleri zaten düsük olduguna ödüyor ama karttaki meblayı kapatmıslar ve ödemesi lazım mıs

tabi ne oldu o cokkkkkkkkkkkkk güvendigi ailesi yallah tazzik demis ben sokk

hani dedim ananm baban icin sallıyodun beni söyle yardım ederler böyle ederler diye kayınpederim de 200 milyarlık arabası var diyim mandıraları var diyim yani o derece iyi durumları

simdi o kadar cok altın bozdurduk ki esim bi kac tane kaldı ben onları takmadım onları unuttu artık ben 2 senedir sakladım diyim ne olur ne olmaz basıma bisey gelir falan diye cebimde 3 5 kurus olsun diye yani

ben simdi diyroum ki istesen 5000 tl yi bulurum annemden yada kendi altınlarımdan ama esim bu durumda ailesinin hicbir zaman arkasında olmadıgını anlasın istiyorum biraz zor durumda kalsın da cünkü onların kuklasıydı gel gel git git ki 4 saattlık yoldan bahsediyrouz

bu arada esim babasıyla falan sürekli konustu babası asla vermrm banane demis esimde ee kardeslerime o kadar yardım ettin simdi bana 3 kurus vericen vermiyosun diye baya kavga etmisler yeni yeni iste ben böyle beklemiyodum demeye basladı ama ruhu 3 bine satlık diyim bugun annesi gel 3000 vercez dese gene bana sen kimsin ki naraları atar

o yuzden siz olsanız yardım edermisiniz yoksa bırak o cok guvendigi ailesinden alsın mı dersiniz

Hiççç elleme bırak sürünsünn sakın haa

Bu adamla bir geleceğin yok zaten. Elindeki üç beş altını da heba etme, sakla derim.
gelecegim zaten yok ta o yuzden cocuk yapmıyorum zaten babam yuz vermiyo bosanıyım ee is bulamadım nerde kalıcam nerde yatıcam yoksa elli kere bosarım bunu

Limoncu ne olacak kız senin bu halin? Boşayacam diyordun bir zamanlar, hala boşamamışsın. Verme altınlarını.

Bırak o çok güvendiği ailesinden alsın diyorum . Birde siz de çalışsanız acaba ona minnet etmeseniz daha mı değişir tavrı acaba dedim

Yardım etme zaten kıymetin yok.böyle adama kuruş vermem siz gidip altın vermişsiniz.evli insansınız ailelerin yakasını bırakın ikinizde.böyle kocaya birde annenden yardım istiyorsun sürekli.yazınızda zor okunuyor bir düzenleyin insanlar rahat okusun.

Limoncu ne olacak kız senin bu halin? Boşayacam diyordun bir zamanlar, hala boşamamışsın. Verme altınlarını.
bosayınca kalıcak yer lazım babama elli kere dedim otoritesine cok düskün biri simdi calısıyo ickisi sigarası yok diye iyi kafasında ya diyroum ben evlendigimde 21 yasındaydım cocuktum tamam seni dinlemedim ama bi ömrü sırf cocukken bi karar verdim diye neden geciriyım ki bide onlar cok despot kardesimin konusunu okuduysan kız hafta sonu bile erken kaldırıyolar babam asker gibi herseye karısıkı su saatte yencek bu saatte kalkılcak ordada sorun bi iş bulsam bu kadar takmıcam ama babam bildigin hitler :)))

annem o paraları hep el altından verdi

Cok guvendigi ailesinden bulsun sen verme hayra da girmez. Bir de boyle zeka ozurlu adami cok aradin mi? Seni hic saymiyor hic de sevmiyor gibi gorunuyor. Ayrica borc varken gezmek tozmak nedir onu anlayamadim. Ben borcsuz gezerken bile scaba bu para bana sonra lazim olur mu diye dusunuyorum. Borc varken gezmek luzumsuz hele borc harcla gezmek nedir adam tabii ki vermez.

Bırak o çok güvendiği ailesinden alsın diyorum . Birde siz de çalışsanız acaba ona minnet etmeseniz daha mı değişir tavrı acaba dedim
calıssam zaten elli kere bosanıcam da iş bulamıyorm ki delircem bende hem migren var hemde kusma keyfe araba yolculugunda bile kusuyorum sinir oluyorum kendime araba kokusu sigara hemen kusturuyor o yzuden hep uzak yerlerden iş teklifi geliyo tamam evime yakn demiyorum ama yarım saatlık mesefelerde falan olsa hic düsünmicem

yok 1 senedir biraz aksadı ödemeler düne kadar düzenliydi kredi ödemelerimiz ya isye yok buzdolabı bozuldu motoru 500 tl bulasık makınesi komple gitti 1400 tl evde soba var o bozduldu 250 tl hepsi 2 ay arayala geldi ee yazın dügünler falan bu sene böyel sıkıstık yani

Çok zor bi durum.hep kk da okuyorum bu aralar aileci eşler.bu eşler evlenmeden önce hiç sinyal vermiyor mu?
Lütfen daha fazla altın bozdurarak mağdur olmayın.bir iş bulup kendinizi kurtarmaya bakin

Anliyorum ama iste borctan ote bu adamin saygisizligi kotu. Umarim bir an once is bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…