- 21 Mayıs 2015
- 189
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
bitmiş bir ilişki için bu kaçıncı konunuz?
öncekinde de bohça da yüzük diye adama yapışma durumuna girmiştiniz
şöyle söyleyeyim o adamın umru değilsiniz
üzgünüm böyle yazmak zorunda kaldım..
Bu senin mesajlarına cevap vermeyen guya yuzugu vericektinde hani seni bekletmişti gelmemişti nesajlarına bile cevap vermemişti o cocuk değilmi... Niye mutlu halini görüp önemsesinki. Önemsiyo olsa baska konularda görürdün. Bari bu kez saglam bi adım at engelle gitsin. Hoş o değilde sen bakarsın baska bı adresten onun profılıne o değilde.
En güzel tepki 'tepkisizliktir'. Engellemek adam yerine koyduğunu gösterir. Rahatsız ederse engellemelisin ancak. Hele ki hesabını falan dondurman çok yanlış olur
Adam seni umursamiyor.sence senin mutlu olmanida umirsar mi?engellese çoktan engllerdi o huynu bilirim de. işte acaba engellesem mi ki düşündüm
Umursamasın zaten hatta hiç adımı bile anmasn mümkünse. bir de o kendinden başka kimseyi umursamaz bunu öğretti bana zaten.. teşekkur ederim güzel yorum için :*Adam seni umursamiyor.sence senin mutlu olmanida umirsar mi?
bence onu tamamen hayatından çıkardıysan mutlu olduğunu görmesini sağlama çabalarından vazgeç. böyle yaparak onu bir şekilde hayatına dahil etmiş olursun. ne engelle ne bişi yap sadece herkese açık ayarını kapat göremesin hiçbir şeyini. eğer onu kudurtmak istiyorsan emin ol bu daha çok kudurtur.Merhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*
kaç yaşındasınız bilmem ama
yazdıklarınızda duygu eksikliği görüyorum...
"engellesem mi :) " şeklinde gülücüklerle , güle oynaya derdiniz bu mu gerçekten ?
elbette hayatın sonu değildir nişan atmak, ağlayıp karaları bağlayın da demiyorum ama yapmanız gereken artık hayata tutunmak olmalı...
benim mutluluğumu görsün, sosyal ağlardan laf atalım, laf sokmalı şeyler paylaşalım... amacınız bu olmuş ...
niye acınızı düzgünce yaşayıp sıfırdan başlamayı tercih etmiyorsunuz da böyle mutluyum pozları atma derdine girdiniz..?
canınız yanıyorsa çekilin kabuğunuza, biraz ağlayın , biraz toparlanmak için bir şeyler yapın..
ama oturup engellesem mi, silsem mi, baksam mı ,
ne bunlar ya hu ?
ciddi olmanız gerekir...
çocuk oyuncağı değil ki, nişan atılmış... bitmiş...
herkes kendi yoluna, hala neyin derdindesiniz...
kendinize yazık etmeyin..
Bugüne kadar hayatımdan çıkardığım herkesin ne şekilde olursa olsun bana ulaşmalarını engelledim, sanki hiç var olmamışım gibi kendi hayatlarıyla bensiz başbaşa bırkatım, kendi yaşadıklarımı da orada onlarla noktaladım. Ne gerek var böyle şeylere? Biten şey bitmiştir hakikaten bu bu kadar basit. Bazen insan eyvallah diyip kendi yoluna gitmeyi bilmeli. Bakın hala onu düşünüp buraya konu açmışsınız, size saygısızlık yapmış üzmüş biri için hala zihninizde yer ayırıyorsunuz. Bırakın herkes kendi seviyesinde, kendi yolunda yaşasın, belli ki sizin yollarınız bir değil. Hayata bakış açınız her zaman beni öldürmeyen şey güçlendirir olsun...
Ya siz onun mutlu olduğunu görürseniz ?
valla cnm aklım varsa hiccccc vermeMerhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*