siz olsanız engeller miydiniz?

Engelle tabi ki, mutlu oldugunu gorse ne olacak, ne gececek eline? O artik bir yabanci olmali ve silmelisin.
ayrica cezalandirmak istiyorsan bir insana verilebilecek en buyuk ceza onu yok saymaktir.

Bende nişanlımdan ayrıldım bi yıl boyunca sosyal hesaplarım açıktı bende onun duvarına bakmaktan kendimi alamadım aşk sevgi yoktu tabi de merak ediyodum sadece. İlk altı ay boyunca hiç birşey yapmadı sonra sözler paylaşıp durdu beni anlatıyodu hepsi sonra bana ulaşmaya başladı faceden telefondan birileriyle haber gönderiyordu erkeklerin o an dank etmiyor sonradan dank ediyo. Bu olaylardan sonra yakında nişanlanacağımı söyledim herkese hesaplarımın hepsini kapattım numaramı değiştirdim. Ben nişanlanmadan o nişanlandı ve bende böylelikle rahatladım. :) şimdi olmasa bile ileride bişeyler duyacaksın bunların seni rahatsız etmemesi için şimdiden hesaplarını kapat. Nişanlılık tanıma süreci derler ama evlilikten sadece bir basamak alttadır önemli bi süreç o yüzden tamamen yokmuş olmamış gibi davranmamalısın olmuş ve geçmiş artık bitmiş gibi davranmalısın kötü olarak değil senin bi anın olarak geçmişte kalmalı ne kadar kötü olursa olsun insanlara bu samimiyeti veren bizleriz unutma. Sen mutlu olsan da olmasan da geçmiştir dilerim ki çok mutlu ol yüreğini genişlet önce ben öyle yaptım o bana çok kötü günler yaşattı hakaret yere savurma ailesinden baskı gördüm ama ben yine de iyi olsunlar dedim. ASIL ADALET BU DÜNYADA DEĞİL ÇÜNKÜ ASIL ADALET RABB'İN HUZURUNDA OLACAK. SENİN MUTLU OLMAN SENİ İLGİLENDİRİR KİMSENİN KISKANÇLIKTAN YA DA KAYBETTİM DİYE DÜŞÜNÜP KUDURMASINA GEREK YOK CANIM...

engelle gitsin. bu karşıya daha acı verir amacın oysa..
defol git demek bu.
engellemediğin her an,o bak beni takip ediyor ve benden kopamıyor fikrini ona aşılar

zaten herşey kopmuş gitmiş bir engellimi düşüneceksin ve o senin ne beklediğini bildiği halde aramıyarak sana acı veriyorsa

engelle gitsin oda aynı acıyı tatsın...

siz hala bir ışık arıyorsunuz onun canı yansın vah vah desin istiyorsunuz gerçekten bitirmiş olsaydınız silerdiniz faceden asıl siz merak ediyor bakıyorsunuz belki o sizi hiç takip bile etmiyordur.....diğer konunuzuda biliyorum hala bi umutla yaşıyorsunuz ama gerçekle yüzleşin bitti yeni bir hayat yenib ir sayfa zamanı geçmişe uğraşıp durursanız canınız yanar yandıkça canınız hep onu suçlarsınız oysaki onun suçu yok o yoluna bakıyor yoluna bakmayan sizssiniz...

biten bitmiştir sizin mutlu olduğunuzu görse bilse ne olur demi ????yani bırakın geçmişi siz faceden silin yeni bir sayfa açın hayata...

Engelle tabi ki, mutlu oldugunu gorse ne olacak, ne gececek eline? O artik bir yabanci olmali ve silmelisin.
ayrica cezalandirmak istiyorsan bir insana verilebilecek en buyuk ceza onu yok saymaktir.
Söylediğine katılıyorum arkadaşım ancak onu engellemden bu daha iyi sonuç verir bence hani yok saymak bakımından..

silebilirsin bence. engellemek kızgın olduğunu gösterir. ama silmek umrunda olmadığını. senin fotolarını falan görmek istiyorsa zaten bir şekilde görür,ulaşır.

bir de senden önce o silerse, kötü olur

Erkeklerin bayanlar gibi çok umursadigini sanmıyorum.. bayanlar daha meraklı ayrıldıktan sonra nenyapiyor? Evlenmiş mi? Vs durumlarını görmeye..

bitmiş bir ilişki için bu kaçıncı konunuz?
öncekinde de bohça da yüzük diye adama yapışma durumuna girmiştiniz

şöyle söyleyeyim o adamın umru değilsiniz
üzgünüm böyle yazmak zorunda kaldım..

bence faceden bakan yada baska yerlerden takip eden sadece sensin adamın umrunda olsa zaten ayrılmaya kadar konu gelmezdi.. face ini kapa bari sen meraktan bakma kafandan cıkarmaya calıs artık

ya benim yaptığım salaklık geldi face engelleme filan yazınca şimdi :) geçenlerde çok afilli bir fotomu koymuşum benim kocanın hiç işi olmaz ama gerçi :) tuturdum herkes beğendi bi sen beğenmedin vıdı vıdı iki saat sonra tuttum engelledim madem benim facemde haberin yok diye ama söylemedim tabi yalan olmasın anca bir hafta geçti öyle farketti önce çalışma odasından kahkahaları geldi sonra geldi ya yan odadasın faceden mi engelledin delimisin sen diye gül Allah gül gülsün banane :) yani demem oki engelleme tabi ki çocukluktan başka birşey değil bırak ne hali varsa görsün onlar bizim kadar ince düşünmüyolar ...

bir insana verilebilecek en büyük ceza varlığının unutulmasıdır.engelleyin gitsin bence.

bir insana verilebilecek en büyük ceza varlığının unutulmasıdır.engelleyin gitsin bence.

engelledim canım bugun :)

bence faceden bakan yada baska yerlerden takip eden sadece sensin adamın umrunda olsa zaten ayrılmaya kadar konu gelmezdi.. face ini kapa bari sen meraktan bakma kafandan cıkarmaya calıs artık
canım ayrılan bendim.. ikincisi zaten bakmıyorum takip etmiyorum sadece engelleyıp engellememe konusunda kararsoız kaldım değmeyecek biri için face mi kapatmayı düşünmem tatlışim..)

Kesinlikle engellemelisin.
engelledim canım :)

aynen canım ya yabancı artık o yedi kat el den daha yabancı cok dogru dedin..

Ne güzel demişssin canım ya adalet Rabbimin adaleti er geç tecelli edecek canımı çok kotu yaktı..

engelle gitsin. bu karşıya daha acı verir amacın oysa..
defol git demek bu.
engellemediğin her an,o bak beni takip ediyor ve benden kopamıyor fikrini ona aşılar

haklısınız engelledim zaten gerek te yok bakmıyordur da bakıyorduysa bile görmesin artık

ışık arasaydım bitirmezdim canım ışık aradığım falan yok ki... bende takip etmiyorum canım sadece bugun engellemek için adını yazdım gördüm o kadar.. suçu yok mu öyle canımı yaktı ki ah etmedim Havale ettim Rabbe.. onu rahatsız ettiğim falan yok sadece o gun emaneti kalmasın kul hakkı diye çaba harcadım yoksa kendim ayrıldıgım adama neden tekrar dönmek için çaba harcayım. teşekkurler guzel yorumun için ccanım..

Bu senin mesajlarına cevap vermeyen guya yuzugu vericektinde hani seni bekletmişti gelmemişti nesajlarına bile cevap vermemişti o cocuk değilmi... Niye mutlu halini görüp önemsesinki. Önemsiyo olsa baska konularda görürdün. Bari bu kez saglam bi adım at engelle gitsin. Hoş o değilde sen bakarsın baska bı adresten onun profılıne o değilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…