- 21 Mayıs 2015
- 189
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Bilgelik--
Merhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*
Bnce engelleyin onu tamamen bitirdiğinizi görsün öyle daha çok üzülürüm. Zaten biraz daha kalsa o sizi engelleyebilir
Ayrılmışsın ama bu çocuğu hala önemsiyorsun yoksa şuan buna kafa yormazdın.
Son konundan anladığım kadarıyla eski nişanlın seni tamamen silmiş.
Engellendiğini bile fark edeceğinden şüpheliyim.
eğer ki profiline girip bakmayacaksan engelleme
yok bakarım dersen engelle
HER ZAMAN KENDİNİ DÜŞÜN SONRA ELALEMİ
Bakmıyorum canım
Canım Allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah. Galiba sende hala acaba geri döner mi tekrardan olur mu fikri var. Ben ce direkt engelle hiç görmesin öyle intikam arzusuna girince kopamıyosun. İntikamını alsan bile bazen öyle bişey oluyo ki o tekrardan daha da büyük bir gol atıyor san.Merhabalar kk'nın en tatlı bayanları.. Sorunum şu; ben nişanlımdan ayrıldım (hakaret, aileme saygısızlık ve kavgalarda al bohçanı git demesi yüzünden) emanetlerini vermek için buluşmaya cağırdığımda tek bir cevap bile atmadı bekledim (beklediğimi de biliordu) aradım gelmedi bir de üzerine deli misin sen lafını duydum.. facebookta bir diyorum engelleyim gitsin hiç görmeyim bir yandan da diorum ki engellemeyim mutlu olduğumu görsün umursamadığımı görsün falan değişik duygular içindeyim siz olsanız engellermıydınız yoksa engellemez miydiniz. Telefondan falan engelledim hep o ayrı :))) ne yapsam bilemedim ki...? şimdiden çok teşekkürler ediyorum :*