- 4 Şubat 2020
- 338
- 551
- 53
- 28
- Konu Sahibi Fightfreedomm
-
Aynen öyle oldu kendi sekreteri benim annem ve eşim de buna şahit oldular. Fetal DNA testinin kendi çabamla yaptırdım ve sonrasında sonuç sıkıntılı geldi doktoruna götür denildi. Bana bu testte yapılan şeyleri yeni gördüm eğitim araştırma hastanesinde yapılmıştı oraya da bir kulp buldu bu hastaneler denek olarak kullanıyor insanları dedi aldirma dedi amniyosentez yapılırsa bebeğini kaybedersin sağlıklı çocuğunu öldürmek istiyorsan yaptır ama göze al bunu dedi. Bu cümlelerin harfi harfine ağzından çıktı. 1p36 delesyon sendorumu tanı.Tabi ki etmelisiniz. Fetal dna sonucu olumsuz geldi ve doktor itiraz mı etti buna? Üstüne de amniyosentezi önermesi gerekirken karşı çıktı öyle mi? Doktor mu üfürükçü mü belli değil bu nasıl saçmalık böyle.
Başınız sağolsun. Fetal dna sonucu beklemenin nasıl bir eziyet olduğunu biliyorum siz neler yaşamışsınız. Allah sabrını versin inşallah…
Tanısı neydi bebeğinizin?
Daha sonra amniyosentez yapılması gerek diyorlar diyorum çocuk senin çocuğun öldürmek mi istiyorsun öyleyse git yap sağlıklı çocuğun ölsün diyor.
İçim soğumuyor evet sosyal medya daha etkili diyen var oradan şikayet edicem çünkü kendisi beni Instagramindan engellemiş.Bir de pişkin! Üslubu çok çirkinmiş sanırım ben olsam içim soğumaz şikayet ederdim bir yere varmasa bile(sonucu bilemediğim için böyle dedim). Size sabırlar diliyorum
Aynen engelleme sayfasının ssini alıp yaymaya çalışabilirsiniz. Eğer hukuki anlamda bir sonuca bağlanmasa bile, sizin canınız yandığı gibi başkasının da canı yanabilir en azından bu vesileyle başkalarına da yardımcı olmuş olursunuz belki az da olsa içiniz soğur. Çok üzgünüm sizin içinİçim soğumuyor evet sosyal medya daha etkili diyen var oradan şikayet edicem çünkü kendisi beni Instagramindan engellemiş.
Bırakmak istemiyorum.. Allah düşmanın bile başına gelmesini istemediği acıdır bu.Tabiiki sikayet edin. Bu yazdiginiz anormallikler rutin kontrolde bakin detayli ultrason demiyorum 10dk lik muayenede bile görünüyor. Bebegimin böbrek genislemesini cinsiyetini öğrenemek icin gittigim devlet hastanesi doktoru soyledi. Cihazim iyi degil, buna ragmen anormallik goruyorum dedi. Ve goruyorum dedigi sey 1.derece(ciddi bir sonuc dogurmayan) genisleme. Kaldi ki detayli ultrasonun yapilma amaci anormalligi tespit etmek. Eger gördüklerini daha erken soyleseydi bebek kucuk oldugu icin daha kolay bir dogum yapabilridiniz. Lutfen pesini birakmayin
Amaci neymis gercekten anlamadim. Bu kadar anomaliyi ancak benim gibi tıpla alakasi olmayan tipler goremez. Muhakkak sikayet edin, yanina kalmasinBırakmak istemiyorum.. Allah düşmanın bile başına gelmesini istemediği acıdır bu.
Teşekkür ederim hemen şimdi sosyal medyadan başlıyorum gereken yerlere şikayet yazmaya. Allah razı olsun.Lütfen şikayet edin, başkalarının canı da yanmasın bu nasıl bir umursamazlıktır, nasıl verecek sizin acınızın hesabını? Allah gönlünüze ferahlık versin.. başınız sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?