Siz olsaniz bu insanlarla iletisiminiz nasil olurdu.

Sizin kocanızda hatrınız olsa sizi savunur. O hatır bilmezken siz neden onun hatrına katlanacaksınız bu deli kadına anlamadım. Ne günah ne ayıp şeyler yahu. Aileniz vefat etmiş buna rağmen arkasından konuşacak kadar kendini bilmez birine bi tas su bile vermem ben yerinizde olsam. Çektirdilerini çeker umarım. Üzülmeyin nolur.

Gitsen sen mutsuz olacaksin evde yine huzur olmayacak. Gitmesrn esin mutsuz. Ben olsam gitmezfim hic degilse kafam rahat olur. Bunca laftan sonra zaten gitseniz kayinvalide ne soylersem soyleyim yine de geliyor deyip daha fazla yapacak. Uzak olmak en iyisi. Esinizin ki sessizce psikolojik baski. Bir yerde kırılmanizi bekliyor. O annesini goruyor zaten. Sanki annesine gitnesine birsey diyirmusdunuz gibi surat yapmasiba gerek yok. Kadin dogru dursa siz de giderdiniz elbet.

konu özetle "kv nin evine gitsem mi gitmesem mi"
siz koskoca konuyu 2 cümlede sığınma evlerine nasıl getirdiniz?
konu özetle "kv nin evine gitsem mi gitmesem mi"
siz koskoca konuyu 2 cümlede sığınma evlerine nasıl getirdiniz?
Kimsem yok dediği için bi öneri sundum ben kendini yanlız hissedip herşeye susmasın pasif durmasın diye anne babasizlik çok zor o şuan güvencesi olmadığı için kendini boşlukta gibi hissedebilir kv ise bunu bildiği için üzerine gidiyor bence ama konusmazsa onun için daha zor olabilir çünkü o geri cekildikce kv üzerine gidicek 😊kötü bi niyetle söylemedim yani

Konuşmak istemiyor gitmek istemiyorsanız gitmeyin üzüleceğiniz hiçbir şeyi sırf sevdiğiniz adam istiyor dşye yapamayın bu yüzden kaybediyor ya birçok kadın ben uzun zamandır yapmıyorum eşime değer veriyorum ama ailesini gram istemiyorum hiç hemde bu yüzden de görüşmüyorum hatta kızlarımı götürmem onlarda talep edemiyorlar eşime bizim bir hayatımız var onlarla olmak istiyorsan onların yanına git gelme bitti demiştim eşimde mutsuz ama ben böyle daha iyiyim boşverin sevgi insanın kendisini üzen şeylerde de kabul etmesi değildir

Ama eşim bana bi kere bile hak vermez sizin durumlar nasıl .
Eşim ben hakliysam mutlaka beni savunur bana değer verir bazen de tam tersi olur yapacak bisi yok ki çocuk için susuyorum bazen aileme söylesem hemen alırlar eşimle sıkıntım yok benimde senin gibi kayinvalide elti kayın sorun var bizde

Canım konunu tam okuyamadım ama kv söz konusu olunsa en iyi 3 şey vardır
1mesafe
2mesafe
3mesafe
demek için geldim .

Cocuguna bakacak gucun aılen olsaydı ne cekıosun bu ınsan musvertelerını derdımde nasıl bı yol ızlersın bılemıyorum. Sen esının hatrına bısey ler yaptıkca onlar esınde dahıl daha cok ezwcekler senı. Yada susup onların ıstedıgını yapıp hayatın oyle gececk. Bence ıs bulmaya calıs

Kimseye değil de eşinize kızdım. Karısına o kadar laf ediliyor. O da bostan korkuluğu gibi bakıyor. Eşinizi ne yapacağınızı siz bilirsiniz de kv ile görüşmemek en iyisi. Size gram saygısı yok.

Ilk evlendigimizde bizde her gün kayinvalidemlerdeydik. 1 gun gitmeyelim surat yaparlardi. Eşimle vakit geciremiyodum evde işler birikiyodu. Sonra eşimle konuştum sen istersen git ben gitmiycem diye. Bide her gittigimizde eşime sarilmalar sanki ben kaçırmışım adami da evlenmisim onlardan. Sonra eşimde baştan ters yaptı bende bosanalim o zaman sen sorumluluk alamiycakmissin belli ben bakarim basimin caresine dedim. Sonra gitmemeye başladık bi gun kayinvalidem dedi oglum beni burda birakma her gun gel kapidan göreyim yine goreyim. İyice delirdim esime sence dediği mantıklı mi dedim. Neden evlendin o zaman ben istesem hep görüşmeyi masraf yapip ev almazdim dosemezdim dedim. Hala da anlayamiyorum cok arada gidiyoruz. Temizlik falan da görümcem yapıyor cok arada yardim edersem ederim ama yapmam. Kötü insanlar olduklarini düşünmüyorum ama eşime çok duskunler. Buda etkiliyor. Taviz vermeyin

Annesi babası yok deyip sahip çıkmaları gerekirken bu yaptıklarını Allah affetmez.
Sen mutsuz ve çaresiz oldukça o kendini güçlü ve galip hissediyor.
Yapman gereken bence ona kendisinin aciz ve çaresiz olduğunu hissettirmek. Nasıl mi? Yapabilirsen gidip gelmeye devam et. Onların yanında neşeli ve keyifli olmaya çalış. Laf sokmalarını tavırlarını ciddiye almadığını göster. Mesela oğluna sarılıp altın bilezik lafını ettiğinde aman anne ya aşkolsun gibisinden gülmeli makaralı biseyler söyleyip hemen konuyu değiştirebilirsin. Yani aslinda onu bir sekilde sahneden indirmen lazım.
Uzun ve meşakkatli bir süreç. Değer mi bu mücadeleye hiç bilmiyorum. Çünkü geri adım atmayacaktır. Sürekli bir savaş halinde olacaksınız. Sadece o da artık senin şimdiki halin gibi mutsuz gergin stres içinde olacak uykuları kaçacak. Belki eşin sen keyifli taraf olduğun için sana daha yakinlasacaktir.

Annesi babası yok deyip sahip çıkmaları gerekirken bu yaptıklarını Allah affetmez.
Sen mutsuz ve çaresiz oldukça o kendini güçlü ve galip hissediyor.
Yapman gereken bence ona kendisinin aciz ve çaresiz olduğunu hissettirmek. Nasıl mi? Yapabilirsen gidip gelmeye devam et. Onların yanında neşeli ve keyifli olmaya çalış. Laf sokmalarını tavırlarını ciddiye almadığını göster. Mesela oğluna sarılıp altın bilezik lafını ettiğinde aman anne ya aşkolsun gibisinden gülmeli makaralı biseyler söyleyip hemen konuyu değiştirebilirsin. Yani aslinda onu bir sekilde sahneden indirmen lazım.
Uzun ve meşakkatli bir süreç. Değer mi bu mücadeleye hiç bilmiyorum. Çünkü geri adım atmayacaktır. Sürekli bir savaş halinde olacaksınız. Sadece o da artık senin şimdiki halin gibi mutsuz gergin stres içinde olacak uykuları kaçacak. Belki eşin sen keyifli taraf olduğun için sana daha yakinlasacaktir.
Bunu denedim ama yapamadım. Daha doğrusu sürdüremedim. Dediğiniz gibi uzun bir süreç ve farklı bir karaktere bürünmek beni çok yordu . Bir iki üç ama dedim ben bu değilim ben onun gibi bir insan değilim....

Su an çalışmıyorum bebeğim küçük. Dedigim gibi annem babam vefat etti. Süreç çok zor olur. Eşimle tek sorun ailesi . Onun dışında hiç sorunumuz yok kaynanamin da çekemediği bu. Esim ev işine yardim eder gece bebeğimize bakar ben çok uykusuzsam kahvaltı hazırlar küfür hakaret siddet asla hic yok. Ama bu sorunu aşamıyoruz. Dili tutuluyor adamın annesi babası karşısında
Bence cozum arayin bosanmayin.esiniz size karsi iyiymis zaten bu karekterler ailesine de iyi olur o nedenle size iyi olan taraflari gorun.belliki merhametli birisi o nedenle öyle ailesine sizi cok sert sekilde savunamaz.kv kendinizi siz savunun laf vurursa altta kalmayın kendiniz degerlisiniz bunu ona hissettirin ya da sessiz kalip esinize senin hatrina susuyorum ama farkina var diyin..ben tabiki sessiz kalamazdim ama bazende oluyorki insan o an bisey diyemiyor.uzulmeyin esinizle mutlulugunuza bakin

Erkeklerin karaktersizligiden hep bunlqr başımıza geliyor bir turlu o benim karım değer vereceksiniz saygı duyacaksınız isaretini vermiyor ailesine adam olamadiklar .gitme ne gidecen hizmetcimi aldılar seni temizlesin kendi pisliğini

Kv deye gitmeyin konusur konusur usanir.esinizde alisacak zamanla siz neden gitmediginizi esinize guzelce anlatinki anlasin.kustugunuzu zannetmesin

X