Birde onların anladığı dil sayıp döküp 10 dakika sonra balım gülümm olmak . Kv bu olaydan 2 3 saat sonra beni aradi 3 kere açmadım . Yağ var mı diye aramış düşünebiliyomusunuzTehlike sınıfına girecek bir kaynana. Insan evladini karisindan niye ayırır. Siz de o oyle söylerken tamam hadi bosa bizi deyin. Öyle tehditlerle olmuyor bu işler. Eşiniz birazcık anakuzusu heralde. Malesef bu tür erkekler oldukca fazla. Esinizle baska sıkıntınız yoksa onun tarafina mesafe koyarak yolunuza devam edin. Arkanizdan mi konusuyorlar, ogluna mi sariliyor, sana laf mi ediyor sadece sus. Cevaplarini aldiklarinda bile değiştiremedigin insanlarla karsi karşıyasın. Sessiz kal muhattap olup sinirlerini yipratma. Siz gitmeseniz de oluyor ayrica. Sirf gösteriş icin gelinlerine diş gecirttiklerini kanitlayip ego tatmini için gelsinler istiyorlar. Salın kendinizi 3 günlük dünya. Bende 4 5 ay oncesine kadar sizin gibiydim. Allahim diyorum ne kadar aptalmisim. Esim gidelim dediğinde o anki ruh halime bagli gidiyoruz. Bir kosede konusuyor konusuyor susuyor. Agzimu acmiyorum. Huzuru susmakta buldum. Onlarin seviyesine indigimde çıkış kapisi buluyorlardi ama artik kendi seviyemdeyim ve onlari duymuyorum bile. Esimle mutlu olmama bakiyorum. Hatta bazen yaninda nispet bile yapiyorum. Sizde guzel yuvanizi esinizin annesi yüzünden bozmayin. Taktik değiştirin biraz. Onlarin anladigi bir dil bulmaya calisin