Siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet akıl boşan diyor, yol ver gItsin, ama kalbim korkularım bana engel oluyor , bilmeme ragmen düzelmiyicegini bir umut diyorum buraya yazıyorum belki yanlış düşünüyorumdur diye bir ihtimal var mı diyorum ben yanlış anlamış olabilirmiyim, yine de bir Ümit var mı?

hem çalışmıyor,hem senin verdiğin parayla tatile gidiyor hemde size kızıyor.
kusura bakma ama ben olsam paralarım...

kendini kandırma kurtul bu adamdan

Eşinin cebine para koyup tatile gönderirseniz,evi siz gecindirirseniz o adam ezilir bilinç altında. Sonra da size minnet duyacagina böyle saçma sapan hareketler yapar.
Bilinç altindaki ezilmislik duygusunun yansimalari bence.
Asla minnet duymaz bunlar. Senin yaptığın fedakarlık onun bilincine ezilmislik olarak yansıyor o bile farkinda değildir sorsan.
Sonra da böyle çıkarıyor acısını.

kötü müzik nedir?
tek başına tatile yollamak , ailesinde uzun uzun ayrı ayrı kalmanız zaten bana gore olmaması gerekenler
o yuzden ben sızın yerınızde olmazdım

bence başka şeylerın patlaması,asıl sorun neden sensız gitti,cebıne para koyman falan oraya bıle gelmedım daha

Boşan kurtul felan bunlar nasıl sözler inanamıyorum çok basit demesi evet ama bir yuva kolay kurulmuyor anladigim kadarıyla eşiniz is bulmuş ve çalışacak hersey daha normal halde olacak bence sabredin görün hersey daha güzel olacak ikinizde de kusur var bence sizin tek başına tatile yollamanız para sizin onun fark etmez ben tek başına yollamazdım
eşiniz de size hemen çıkışması yanlış olmuş ama hemen karar vermeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…