• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz affedermisiniz ?

Kedimkacti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
5
0
1
32
Kizlar merhaba yeni uyeyim hemen konuya giriyorum.

2.5 senedir evliyim , 1 yasinda bir kizim var.
Cokta iyi giden bir evliligim vardi yada ben oyle saniyordum.
Esim cok ilgilidir beni / bizi el ustunde tutar , bir dedigimi iki etmez , surekli sevgisini gostermeye calisir , sevgi sozcukleri havada ucusur gonlumu hic incitmezdi. Taki gecen hafta pazar gunune kadar. Ben butun gun evde yoktum kizimla beraber bir yere davetliydik her zamanki esim yine aradi sordu yazdi resim istedi kizimla benim , sizi cok ozledim iyiki varsiniz vs vs , eve dondum hersey iyi aksam oldu yattik.
Sabah kalktik kendisinin isi vardi evden cikti , benimde bilgisayarda isim vardi , hic huyu degildir aslinda , facebook hesabi acik kalmis , bende mesajlara girdim bir ne goreyim ? Eski sevgilisiyle yazismis , daha dogrusu kadin esime yazmis esim ilk basta evliyim Yazma dese de bir kac saat konusmuslar , ve kizin soruyu „pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“ konusma tekrar devam ediyor ( kizlar o anin sokuyla tam yazdiklarini okumadim aklimda kalanlari yaziyorum) esim bir sure sonra „goruselim, konusalim“ yazmis kizin cevabini bilmiyorum hatirlamiyorum , en son kiz buna sevgilisinden ayrildigini anlatiyor , konusabilirmiyiz diyor telefonda (oyle anladim ben ) ve esim suan musait degilim diyor takma eski sevgilini diyor ve konusma burda bitiyor .
Ben bunu gorur gormez esimi aradim agzima geleni saydim bagirdim cagirdim , evi darma duman ettim kizimida alip annemlere gittim.

Sonra geldi esim konustuk , hic birsey hissetmedigini oylesine yazilmis oldugunu beni ve kizimizi cok sevdigini nasil yazdigini kendide anlamadigini , ama hic bir sekilde ciddi olmadigini gorusme niyetinin olmadigini soyledi cok agladi cok pismanim dedi , face hesabini kapatti vs vs 1 gece annemlerde kaldim dusunmek icin sonra ertesi gunu cagirdim beni aldi evimizdeyiz.

Dagittigim evi toplamis , resimleri ve cerceveleri dagitmistim herseyi yerine koymus.
Belliki cok pisman ama ben affedemiyorun icimde cok sogdum bilmiyorum.

Kizlar bu bahsettigim adamin gozu hic bir zaman disarda olmadi , tv de bile acik bi sahne gelse kapatirdi , kimseye yan gozle bakmazdi , cok ilgilidir kizimizlada cok ilgilenir bana asla kiyamaz, Yoruldugumu farkettiginde kizimizi alir dolastirir ben dinleneyin diye , gercekten iyi biridir ve hemen sucunu kabul etti durustturde , ben simdi ne dusunecegimi bilmiyorum , coook buyuk bir hayal kirikligiydi benim icin hala oyle , simdi hala eskisi gibi hatta daha ilgili pisman oldugu her halinden belli.

Bir dahada yapmaz diye umuyorum, cok guvenirdin ben ona , o guven yerle bir oldu.

Siz bu durumda ne yapardiniz, nasil bir yol izlerdiniz ?

Cok uzun oldu hakkinizi helal edin.

Ben affederdim..Eğer affetmeyecek olsaydimda annemlerden gelmez bitirirdim.geldim ama effetmedim diye evliliggimi tuhaf bir hengameye sokmazdim.Ya affet yaa affetme bir kararın olsun..Çok yorulursun.
Sizce bu ihanet midir peki ?
Bende istemiyorum boyle olsun,sogukta davranmiyorum aramiz sogumasin diye

Affetmişsiniz zaten, biraz aklı karışmış, güzel bir ilişkiyi böyle anlık bir heyecan için zedelenmiş, çok yazık. Ben kendi evliliğimde affetmezdim çünkü arkadaşlık temelli bir evliliğim var, her gün eşimin derdini tasasını dinlerim, gönlünü hoş tutmaya çalışırım, ayda bir sürpriz yaparım, o da aynı şekilde, bu tarz bir olay bunları bitirir ki temeli böyle attık. Ama sakin bir evlilik ve erkeğin verici olduğu bir evlilik devam eder bence. Önünüze bakmaya çalışın.

Ben olsam affederdim ama affetmeden önce onu süründürürdüm.. yaptığı doğru değil ama pişman ve kendini affettirmek için uğraşıyor..
bir süre tavrını koy affedemiyorum soğudum gibi konuş sürekli ki gözü korksun. Hatta aynısını ben yapsam sen ne yapardın benim yerime ne yapmalıyım hiç bilmiyorum filan de. İyice aklın karışmış gibi davran ki bidaha yapmasın seni kaybetmekten korksun..

Ben de affederdim ama artık sosyal medya hesapları olamaz.. kıza ulaş ve konuşmaları okudum eşimden uzak duracaksın falan de. Hatta hakaretler et için soğusun. Eşin de sana bunlari unuttursun. Unutturmak senin elinde de. Umarım geçer.

Sizce bu ihanet midir peki ?
Bende istemiyorum boyle olsun,sogukta davranmiyorum aramiz sogumasin diye
Karşı taraf yazmış siz öyle söylediniz.bu benim için önemli.konusmaya kız ikna ediyor ve sorular soruyor.esinizde eğer evli olmamış olsaydım seni birakmazdim diyor.burada lben evliyim eşimi bırakmam senin için mesajida var.kiz fazla kaşınıyor telefonda konuşmak istiyor falan..ilerlermiydi durum Allah bilir ama şu kadarıyla olan kısım ihanet değil bence.

Karşı taraf yazmış siz öyle söylediniz.bu benim için önemli.konusmaya kız ikna ediyor ve sorular soruyor.esinizde eğer evli olmamış olsaydım seni birakmazdim diyor.burada lben evliyim eşimi bırakmam senin için mesajida var.kiz fazla kaşınıyor telefonda konuşmak istiyor falan..ilerlermiydi durum Allah bilir ama şu kadarıyla olan kısım ihanet değil bence.

Bende surekli bunu sorguluyorum icimde yakalamasam ne olacakti ? Kendine gore o gun o konusma ztn bitmis. Evet kizin profilinide inceledim hafifi biri bir suru erkek yorum atmis niye engelledin beni fln tuhaf bi insan

Normalde bukadar kolay keskin yorum yapmam ama burda sadece en karamsar yorum benden gelmis.
Konu sahibi normal sohbet etmemisler ki
„pismanmisin beni biraktigina“ esimin cevabi „evlenmeseydim seni asla birakmazdim“ konusma bir sure devam ediyor kiz „ benim aklim karisti“ esimin cevabi „benimde“
Şu kisim benim icin yeterli. Kusurabkma ama sen eski sevgiline bunlari yazarmiydin? Esini cok seven adamda bunlari yazmaz!

Asla affetmem... Görüşelim, konuşalım yazmış.. Siz o mesajları görmeseydiniz görüşüp konuşacaktı.. Ve ilerleyeceklerdi.. Evlenmeseydim senden asla vazgeçmezdim demiş... Evli olsa da görüşmeyi göze alabilmiş.. Benim için bunlar kafidir...Ayrıca aklım karıştı yazmış ikisi de.. Ben bu şüpheyle asla sürdüremem.. Asla affetmem..

Back