Kp benim saçımı çekecek evden kovacak ve ben "napıyorsun" diyeceğim sadece. Polisi çağırır dünyanın kaç bucak olduğu gösteririm ona. Böyle ailenin içinde büyümesine de izin vermem.Geçen gün kayınvalidemle konuştuk çocuğum 9 aylık bana dediki bundan birtane daha olsa allah korusun diye bende kızdım birkaç gün konuşmadım kayınpederim geldi git özür dile diye bende niye dileyecekmişim dedim bağırdı yüksek sesle çocuğum korktu ağlamaya başladı bende çığlık attım saçıma yapıştı eşim yanımda napıyosun baba dedi sonra bana dediki S*** G (Defol) bu evden babanı ara gelsin ediler ertesi gün herkes eşimin 300 bin kumar borcu olduğunu öğrendi herkes geldi benden özür diledi siz olsanız boşanırmısınız ne yapardınız ben boşanmak istiyorum ama oğlumda aklımda siz olsanız ne yapardınız bu arada eşim benim her dediğimi yapar ama asla beni ailesinin yanında savunmadı
kp değil eşi kovmuş evdenKp benim saçımı çekecek evden kovacak ve ben "napıyorsun" diyeceğim sadece. Pılisi çağırır dünyanın kaç bucak olduğu gösteririm ona. Böyle ailenin içinde büyümesine de izin vermem.
kumar oynayan adamdan baba olmaz
Tüm bunların gerçek olduğuna inanmıyorum.Geçen gün kayınvalidemle konuştuk çocuğum 9 aylık bana dediki bundan birtane daha olsa allah korusun diye bende kızdım birkaç gün konuşmadım kayınpederim geldi git özür dile diye bende niye dileyecekmişim dedim bağırdı yüksek sesle çocuğum korktu ağlamaya başladı bende çığlık attım saçıma yapıştı eşim yanımda napıyosun baba dedi sonra bana dediki S*** G (Defol) bu evden babanı ara gelsin ediler ertesi gün herkes eşimin 300 bin kumar borcu olduğunu öğrendi herkes geldi benden özür diledi siz olsanız boşanırmısınız ne yapardınız ben boşanmak istiyorum ama oğlumda aklımda siz olsanız ne yapardınız bu arada eşim benim her dediğimi yapar ama asla beni ailesinin yanında savunmadı
Kv ile tartıştınız diye Kp saçınıza yapışmış. Adamın karısı kıymetli çünkü demek ki. Peki; Her dediğimi yapar dediğiniz Eşiniz bu esnada ne yaptı? Bunu bi düşünürseniz, ne yapmanız gerektiğini de anlarsınız.
Şiddet, küfür, hakaret, Baban gelsin alsın şeklinde sanki eşya gibi kovulma, kumar borcu .. ne ararsan var.
Siz Bu adamdan nasıl boşanırım diye soracağınıza , sizce ne yapmalıyım diye mi soruyorsunuz hala yahu!
Eşi bunu yapmış o sırada. Böyle seviyesiz terbiyesiz saygısız insanlara yapılacak en son şey çocuk ama kadın yapmış. Sanki her şey o gün o dakika olmuş ortaya çıkmış, hiç böyle insanlar değilmiş gibi.eşim yanımda napıyosun baba dedi sonra bana dediki S*** G
Çocuğuna öyle dedirtir mi bir insa'Geçen gün kayınvalidemle konuştuk çocuğum 9 aylık bana dediki bundan birtane daha olsa allah korusun diye bende kızdım birkaç gün konuşmadım kayınpederim geldi git özür dile diye bende niye dileyecekmişim dedim bağırdı yüksek sesle çocuğum korktu ağlamaya başladı bende çığlık attım saçıma yapıştı eşim yanımda napıyosun baba dedi sonra bana dediki S*** G (Defol) bu evden babanı ara gelsin ediler ertesi gün herkes eşimin 300 bin kumar borcu olduğunu öğrendi herkes geldi benden özür diledi siz olsanız boşanırmısınız ne yapardınız ben boşanmak istiyorum ama oğlumda aklımda siz olsanız ne yapardınız bu arada eşim benim her dediğimi yapar ama asla beni ailesinin yanında savunmadı