Siz ne dusunuyorsunuz?

Canım süslü püslüye gerek de yok. Şahsen ben o mesajı göndermek istiyorsam hareketlerimle belli ediyorum yerden bişey alırken bile popomu adamın gözüne sokuyorum, dar tayt giyiyorum, göğüs dekoltesi giyiyorum. Gel yapalım demiyorum sözle ama eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorum.

Niye herkes adamdan tarafa olmuş yahu? Konu sahibi diyor ki hep ben başlatıyorum, herkes de konu sahibine cilve tavsiyesinde bulunmuş. Ben başlatıyorum diyor işte daha ne yapacak acaba? Erkek değil ki konu sahibi birden adamın üstüne atlayıp mevzuya girişsin. Eşine yaklaşıp öpüyordur sirnasiyordur haliyle. İstemem için ne yapıyorsun demiş bir de haspam (afedersin G Gullu-123 ) kendisi ne yapıyormuş üstelik 1 senelik evli.

Bence eşinizde sorun var ve sizi manipüle ederek bastırmaya çalışıyor kendi sıkıntısını. Yoksa 1 yıllık evli normal hiçbir erkek eşinden böyle extrem şeyler beklemez. Hadi uzun seneler evli olursunuz monotonlasirsiniz anlarım ama bu haliyle normal değil. Normal bir erkek sizin en paspal pijamalı halinize bile tahrik olur. Sinir oluyorum şu kadınlara verilen şöyle giyin şöyle yap tavsiyelerine. Adam bu kadar pasif davranırken kadında istek ve heves kalıyor mu acaba kimse onu düşünmüyor. Ben de olsam böyle bir adam için süslenmek içimden gelmezdi.

Sizin yerinizde olsam bir süre hiçbir şekilde yanaşmayip tepkisini gözlemlerdim nereye kadar dayanacak ya da fark edecek mi bu durumu diye.

O istesin diye ben süslü puslu giyin mek istemiyorum. Niye ben biseyler yapmak zorunda kalıyorum ki?
1 yıllık evlisiniz çocuk da yok giyinin ne olacak sanki yapın saçlarınızı makyajınızı günlük kıyafetlerle de ne bileyim yani ben çocuk yokken giyinip süslenir dururdum erkeği cezbetmek de sizin elinizde çocuk yokken de bu kadar salmayın

Bence eşinizin cinsel manada bir problemi var.. Eğer bir problem yoksa da işini başka yollardan hallediyor size gerek duymuyor.. Bunu örtbas etmek için de "seni istemem için ne yapıyorsun" gibi aptalca bir fikir atıyor ortaya..

Acaba o sizin onu istemeniz için ne yapıyor da siz bu adamı istiyorsunuz?? Beyefendimiz dünyanın en çekici adamı sanırım görüntüsü yetiyor olmalı ki her defasında siz istiyorsunuz Üstelik daha bir yıl olmuş evleneli.. Şaka gibi yani.. Siz istemeseniz adamın aklına gelmiyor falan nasıl bir saçmalık bu..Ya da nasıl bir yetersizlik mi demeliyim

Arkadaşım yine de sen bilirsin ama ben böyle hem yetersiz olup hem de kendini birşey sanan bir adam için süslenip püslenip adama, bak ne istiyorsan onu yapıyorum yeter ki gel benimle ol dercesine birşey yapmam.. Adam gibi yetersizliğinin sebebini söyleyecek bu kadar basit.. Şimdi burada çok yazan olacak eminim kocana şunu yap bunu yap falan diye..Bana çok acı geliyor bunlar..

Bir üye 365 gün diye bir film izledik eşimle yazmıstı. Bende actım bu aksam açmaz olaydım 3 cocuklu ve kocasız kadının ızleyecegı fılm mı, o neydi gıss tam da zamanında yazmış o üye bari 1hafta önce falan yazsaymış kayıtsız kocam belki kaydını aldırırdı yatakodasına 

Keşke kocana izleteydin zamanında, ilgi nasıl olur görürdü kız.

An itibariyle öğrendim ki aldatiliyormusum, ona göre aldatma yok mus sadece konuşmuş ve öpüsmüs. Hatimi kabul ediyorum dedi ve GITTI....

Ayyy çok üzüldüm...
Allah kalbine ferahlık versin G Gullu-123 .
benim eş kişiside aynı dediğin gibi uzaktı ilişkiye yanaşmazdı, aylarca olmadığı olurdu...
sen yine şanslısın, bir yıl evlilik sonucu öğrenmişsin, çocukta yok...
ben 15 yıl sonra öğrenmiştim üstüne birde 3 evladım var...

An itibariyle öğrendim ki aldatiliyormusum, ona göre aldatma yok mus sadece konuşmuş ve öpüsmüs. Hatimi kabul ediyorum dedi ve GITTI....
Nasıl oldu? Yakaladınız mı? Kendisi mi itiraf etti?
Sadece konusmus ve öpüsmüs mü? Bu nasıl acıklamadır ya igrenc.

Çok üzüldüm, madem size yeteri kadar sevgisi yoktu neden evlendi. Zararın neresinden dönseniz kardır, çocuk sahibi olduktan sonra öğrenseniz çok daha kötü olurdu. Acınızı anlıyorum, inşallah hayatınızın bundan spnrası size hakettiğinizi veren insanlar arasında geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…