- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 36
1 yıllık evlisiniz çocuk da yok giyinin ne olacak sanki yapın saçlarınızı makyajınızı günlük kıyafetlerle de ne bileyim yani ben çocuk yokken giyinip süslenir dururdum erkeği cezbetmek de sizin elinizde çocuk yokken de bu kadar salmayınO istesin diye ben süslü puslu giyin mek istemiyorum. Niye ben biseyler yapmak zorunda kalıyorum ki?
Keşke kocana izleteydin zamanında, ilgi nasıl olur görürdü kız.Bir üye 365 gün diye bir film izledik eşimle yazmıstı. Bende actım bu aksam açmaz olaydım3 cocuklu ve kocasız kadının ızleyecegı fılm mı, o neydi gıss tam da zamanında yazmış o üye bari 1hafta önce falan yazsaymış kayıtsız kocam belki kaydını aldırırdı yatakodasına 
Keşke kocana izleteydin zamanında, ilgi nasıl olur görürdü kız.
Siz mi Yakaladınız?An itibariyle öğrendim ki aldatiliyormusum, ona göre aldatma yok mus sadece konuşmuş ve öpüsmüs. Hatimi kabul ediyorum dedi ve GITTI....
Nasıl oldu? Yakaladınız mı? Kendisi mi itiraf etti?An itibariyle öğrendim ki aldatiliyormusum, ona göre aldatma yok mus sadece konuşmuş ve öpüsmüs. Hatimi kabul ediyorum dedi ve GITTI....
An itibariyle öğrendim ki aldatiliyormusum, ona göre aldatma yok mus sadece konuşmuş ve öpüsmüs. Hatimi kabul ediyorum dedi ve GITTI....