Siz ne dusunuyorsunuz?

Gullu-123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
8
3
37
Herkese merhabalar,
Iliskiye girmek isteyen hep ben oluyorum. Ben esime yaklasmazsam hic aklına gelmeyecek. Sorduğumda sen benim istemem icin ne yapıyorsun diyor? Benim varlığım yetmiyormu? Bakımsız pis çirkin bir kadinda degilim. O istesin diye biseyler yapmak zoruma gidiyor. Erkeklerin dogasindami var bu? Siz olsanız ne yaparsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler....

Cezbetmeni istiyor demek ki . Herkesin tercihi de farklı heleki bu konular da .

Konu yanlis yere acilmis. Mune ben olsam terapiye gitmeyi teklif ederim.

Biraz uzak kalmayı düşünmez misiniz? Bi süre sıkın dişinizi, teklif etmeyin. Kendinize bakın bu arada.

Görsellik arıyor devamlı kışkırtılmak için demek ki. Canınız istediğinde süslü püslü açık giyinin ne diyelimmm

Eşiniz ne istiyor değişiklik mı ? Bence bunu öğrenmelisiniz ilişkiniz monotonlasmistir farklılık arıyordur neden olmasin ?

İyi de etki tepki meselesi bu işler. Adam demek ki görsel, dokunsal, işitsel olarak da tahrik olmak istiyor. Ben yanlış birşey göremedim. Demek ki artık ev kıyafetiyle görmek istemiyor sizi olabilir. Değişiklik iyidir bir iki kere giyerseniz gönlünü yaparsanız ne kaybedersınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…