Konu yanlis yere acilmis.Herkese merhabalar,
Iliskiye girmek isteyen hep ben oluyorum. Ben esime yaklasmazsam hic aklına gelmeyecek. Sorduğumda sen benim istemem icin ne yapıyorsun diyor? Benim varlığım yetmiyormu? Bakımsız pis çirkin bir kadinda degilim. O istesin diye biseyler yapmak zoruma gidiyor. Erkeklerin dogasindami var bu? Siz olsanız ne yaparsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler....
Biraz uzak kalmayı düşünmez misiniz? Bi süre sıkın dişinizi, teklif etmeyin. Kendinize bakın bu arada.
Oyle yapiyorum, neredeyse 1 ay oldu adamın hiç aklına bile gelmiyor.Biraz uzak kalmayı düşünmez misiniz? Bi süre sıkın dişinizi, teklif etmeyin. Kendinize bakın bu arada.
O "bir yerden sonra" neresi ? Biraz daha acabilirmisiniz?yani hep erkek yapar erkek ister erkek her daim hazırdır diye bir düşünceyle yetiştirdildiği için kadınlar garip karşılanıyor bu durum e ben varım yetmez mi diye düşünülüyor ama tek başına yetmiyor bir yerden sonra.
Gün içinde durduk yere malum yerine dokunun yanlışlıkla amaazcık cilve yapın hareketlerinizden tahrik olsun.
Tam olarak sorun nedir? Süre mi? Sertleşemiyor mu? İsteksiz mi sadece?Oyle yapiyorum, neredeyse 1 ay oldu adamın hiç aklına bile gelmiyor.
yani erkek de bir yerden sonra yenilik, cilve biraz böyle etkileyici şeyler bekliyor evet ilk başlarda genelde istekli olurlar ama zamanla o istek söner.O "bir yerden sonra" neresi ? Biraz daha acabilirmisiniz?
Sadece isteksiz. İlk adımı hep benden bekliyor.Tam olarak sorun nedir? Süre mi? Sertleşemiyor mu? İsteksiz mi sadece?
O istesin diye ben süslü puslu giyin mek istemiyorum. Niye ben biseyler yapmak zorunda kalıyorum ki?Görsellik arıyor devamlı kışkırtılmak için demek ki. Canınız istediğinde süslü püslü açık giyinin ne diyelimmm
1 yıl cocukda yok.Kaç yıllık evlisiniz .
Çok yenisiniz daha. Esin in beklentileri farklı demekki. Kendisiyle konuşun bu durumu. İkinizde isteklerinizi açık açık söyleyin birbirinize1 yıl cocukda yok.