Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vsHepimiz çalışıyoruz da anamızın dibinde ev almadık, çalışmasıyla annesinin dibinden ayrılmamasının ne alakası var?
Ailemden uzağım işte sorun buradakız tarafın ailesine yakın olunca sorun olmuyor ama erkek tarafına yakın olunca batıyor biraz herşey onlara bilemedim yine aynı yerde biras daha uzak ortak yer bulsanız daha iyi olur hem sizinkilere yakın hemde onun ailesine yakın olsun tam orta yer bulun
Teşekkür ederim görüş içinAman sakın böyle bı hata yapma.bende eşimin ısrarıyla ailesinin olduğu ilçeye taşındım.esim biz çalışınca çok yardımları dokunur çocuğumuzu bakıcıya vermeyiz onlar bakar sen rahat edersin falan filan kandırdı beni.4 yıl orda kaldık bırak çocuğumuza bakmayi toplasan 4 defa gelmemislerdir evimize.tek bildikleri kendi evlerine çağırıp laf sokmak işlerini yaptirmak.en iyi eş ailesi bile olsa ne kadar uzak o kadar iyi
Yani işi ailesine yakınsa ondan istiyor olabilir eğer ekmek parası ordaysa normal aileyle belirli bi sınır çizersen başladığı gibi gider asla yüz göz olmamalısın bu durumda ve çok gerekmedikce içli dışlı ve evin içinde olan biteni herşeyi bilmesinler huzurlu olursun. Eve ne aldınız ne içtiniz nereye fittiniz söylemeyinAilemden uzağım işte sorun burada
Ateş seni çağırıyorAile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs
Yani daha kaç tane kırmızı bayrak lazım? Siz evlenmiyorsunuz nişanlınızın ekosistemine adapte oluyorsunuz. Kimseyi dinlemeyeceğinizden eminim. Gidin bu şartlarda evlenin alın boyunuzun ölçüsünü. Ayakkabı iç çamaşırı alırken bile ailesi uygun görürse harcayabileceksiniz. Sizin yakın olmak isteyebileceğiniz aileniz ananız babanız yok mu?Aile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs
Aile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs
Ohooo sen yanmışın geçmiş olsunAile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs
Yaşınız kaç?Aile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs
Ne alaka diyemedin mi noluyo kimseyi tanımayıp evde yalnız kalıncaBen evleneceğim ve ailemden uzak başka bir memlekete gidiyorum kimseyi de tanımıyorum orada eşim de evimizi ailesine yakın almak istiyor çünkü çalışıyor akşam eve anca geliyor bu durumun bizim için daha iyi olacağını söyledi vs
Erkeklerin manipülasyonundan gına geldi. Kimsenin başımı beklemesine ihtiyacım yok diyin.Ben evleneceğim ve ailemden uzak başka bir memlekete gidiyorum kimseyi de tanımıyorum orada eşim de evimizi ailesine yakın almak istiyor çünkü çalışıyor akşam eve anca geliyor bu durumun bizim için daha iyi olacağını söyledi vs
Aile yeri işletiyorlar o yüzden ortak gelir vs