siz ne dersiniz resimli

Ama 1. Nin sadece bir tarafı üstten taşlı sanırım. Diğer tarafı kenarda kalıyor. Takınca görünmüyor bir tarafta ki taş gibi geldi bana. Ama.bende sarı geniş bombeli olan yüzükleri seviyorum

Ama 1. Nin sadece bir tarafı üstten taşlı sanırım. Diğer tarafı kenarda kalıyor. Takınca görünmüyor bir tarafta ki taş gibi geldi bana. Ama.bende sarı geniş bombeli olan yüzükleri seviyorum
haklısınız olabilir yakından görmedik daha parmağa takınca herşey değişebilir :) farklı bişey bile olabilir sarı ben kendimde seviyorum ama sözlüm beyaz altın istiyor veya biraz rose olan beyaz yüzük

bizde beyaz olsun dedik ama erkekte iyi güzelde bende bu sefer kötü dururmu diye düşündüm
Yok bence çok da güzel durur. Tek taş ile aynı parmakta biri sarı biri beyaz tuhaf oluyo, böyle uyumlu. Üzerindeki minik taş da hava katmış bence. Ben de buntür düşünüyorum.

Yok bence çok da güzel durur. Tek taş ile aynı parmakta biri sarı biri beyaz tuhaf oluyo, böyle uyumlu. Üzerindeki minik taş da hava katmış bence. Ben de buntür düşünüyorum.
ona zaten ilk görüşte aşık oldum çok asil geldi gözüme ama daha gidip bakılmadı öylesine bi heves benimki şimdilik

ruh olanlarda çok fazla ya ben takamam onları :))
Ne seviyorum biliyor musunuz...hani incecik tel gibi sarı olanları. Anneannelerimiz filan takardi.tel inceliginde.
Tabi millet konuşur aaa paraları yetmemiş derler pacozlar bilirim.
Yani pahalı olmasına gerek yokki.
Bu Modeller sanki musluk contası Afedersin.
Gerci ben hiç takmadim takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…