- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
2.si cok hosuma gitti cnm
İlla şöyle olsun diye bişey yok senin zevkine kalmış. İkincisine bayıldım..
kızlar bizde 2.ye bayıldık yakından görmedik daha ama resim olarak çok beğendik çok asil duruyor :)Oyumu 2ye veriyorum
evet onuda beğendik ama iki tarafıda taşlı çokmu demode gibi acaba diye düşünmedim değil :)Bence 1. Resimde ki yüzükler daha hoş. Hem şık hem sade.
evet daha yakından görmedik bizimde kafamızı karıştırıyo o pürüz kısmı1.si derim sanki otekinin ustu cok kullanimdan cizilmis gibi duyor begenmedim onu ama benim favorim klasik tombul alyans
konuştum tamam sana bırakıyorum bidaha bişey demicem dedi ve demedi :)Kaş muhabbetini ne yaptın konu sahibi?
benimde kafamı o karıştırıyo aslında bi renk katmalıyız diye düşünüyorum ama illa ikisi seçeneğimiz değil sadece sizin yorumlarınızı merak ettim daha gidip bakılmadı bunlardan çok alakasız bişey bile alabiliriz :)ben silver alyanslarin genclerin kendi aralarinda taktiklari soz yuzuklerini animsattigini dusunurum hep.. rose yada gold favorim. bu ikisinden birini sececek olsaydim mutlaka 2. secerdim.
bizde beyaz olsun dedik ama erkekte iyi güzelde bende bu sefer kötü dururmu diye düşündümTam benim stilim. Sarı altın hiç sevmem, erkekte hele sinir olurum. Tek taşın yanına da pek güzel duruyo. İkisi de çok güzel ama oyum 2.ye
ikiside olmayabilir zaten daha gidip bakmadık :)Ben ikisinide beğenedim :/