siz ne dersiniz resimli

Ne seviyorum biliyor musunuz...hani incecik tel gibi sarı olanları. Anneannelerimiz filan takardi.tel inceliginde.
Tabi millet konuşur aaa paraları yetmemiş derler pacozlar bilirim.
Yani pahalı olmasına gerek yokki.
Bu Modeller sanki musluk contası Afedersin.
Gerci ben hiç takmadim takmıyorum.
hahaha bayıldım benzetmene :))) valla haklısın canım bende onları çok severim ki insanları hiç umursamam ama erkek arkadaşım sarı istemiyo işte o yüzden onları direkt eledik

hahaha bayıldım benzetmene :))) valla haklısın canım bende onları çok severim ki insanları hiç umursamam ama erkek arkadaşım sarı istemiyo işte o yüzden onları direkt eledik
O tip böyle incecik olanlar hep aklıma yasanmisliklari getirir.mesela yıllardır evli yaşlı adam yüzüğünu koyuyor masaya düşünüyor yüzüğü satmayı çünkü yaşlı karısına ilaç alması lazım. O tel yuzukten gelecek 100 tl ye muhtaç kalmış. Satamiyor yapamiyor...ayakkabısıni satıp ilacı alıyor tuvalet terligiyle dönüyor evine filan.(son kısım zugurt Aga'dan...o da cizmesini satıp çiğ köftelik kıyma almisti)
Bilemedim yani böyle ruh taşıyan şeyler. Pek anlatamadim.

O tip böyle incecik olanlar hep aklıma yasanmisliklari getirir.mesela yıllardır evli yaşlı adam yüzüğünu koyuyor masaya düşünüyor yüzüğü satmayı çünkü yaşlı karısına ilaç alması lazım. O tel yuzukten gelecek 100 tl ye muhtaç kalmış. Satamiyor yapamiyor...ayakkabısıni satıp ilacı alıyor tuvalet terligiyle dönüyor evine filan.(son kısım zugurt Aga'dan...o da cizmesini satıp çiğ köftelik kıyma almisti)
Bilemedim yani böyle ruh taşıyan şeyler. Pek anlatamadim.
o ruh sende bende varda öküzcüklerde yok işte benim annemdede var ince sarı altın o kadar asilki

Açık söyleyeyim bunlardan daha güzel alyanslar var. Bugün ben de araştırdım bu ikisinin resmini de gördüm sitede o yüzden dejavu gibi hissettim şimdi. Ama yine de bu zevk meselesi sevdiyseniz siz ben 1 diyorum. O 2.deki taş çok basit durmuş bu tarz yüzük bazı tokacılarda da var beğenmiyorum.

Ben ikisini de begenmedim acikcasi. Bilmiyorum ben tek renkleri daha şık buluyorum sadece gumus rengi olanlar daha cok hosuma gidiyo. Ama illa birini secmek gerekirse ikincisi digerine gore daha iyi

Ben 2sinide begenmedim imitasyon gibi duruyor :/ Sade olup daha hos modeller var ama illa ikisinden biriyse 1.resimde sag taraftaki aralarinda en iyisi

Ikisi de guzel degil. Hatta guzel olanlarin yanindan bile gecmiyor hic.

Cok daha iyileri var Atasayda Altınbaşda.
Biraz daha bakin bence.

Ikincisi çok hoş, ama zaman ile üstü düzleşir.
Birincinin taşları dökülürse çok üzülürsün.
Musmutluluklar canım.
En önemli olanı kalbine taktiğın yüzük derim

X