- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
- Konu Sahibi homesweethome3
o zamn tam senlik bi alyans :))ah canım benim herşeyim sade ne yazıkki öyle havalı süslü şeyler kullanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zamn tam senlik bi alyans :))ah canım benim herşeyim sade ne yazıkki öyle havalı süslü şeyler kullanamıyorum
teşekkür ederim canım daha ne kız istendi nede verildi bizimki öyle bi heves işte :)Yani ben hiç düşünmem canım 2.si hem farklı hem guzel hem sık hem sade hem de yakışır yanii
hahaha bayıldım benzetmene :))) valla haklısın canım bende onları çok severim ki insanları hiç umursamam ama erkek arkadaşım sarı istemiyo işte o yüzden onları direkt eledikNe seviyorum biliyor musunuz...hani incecik tel gibi sarı olanları. Anneannelerimiz filan takardi.tel inceliginde.
Tabi millet konuşur aaa paraları yetmemiş derler pacozlar bilirim.
Yani pahalı olmasına gerek yokki.
Bu Modeller sanki musluk contası Afedersin.
Gerci ben hiç takmadim takmıyorum.
hahaha ya onlar görünmücekkiBen iclerinin altin rengi olmasini sevmedim.
2 numaranin ici extra altin rengi, gozume carpti bizimle deyilsiinnn dedim
Hadi yaateşekkür ederim canım daha ne kız istendi nede verildi bizimki öyle bi heves işte :)
inşallah canım benim çok sağol yakın bi zamanda isteme var kısmetse,sende inşallah prensinle en yakın zamanda karşılaşırsınHadi yaa
Bende sonunda evleniyo bu kız dediydimm
İnşallah hayalinize kavusursunuz tatlim
O tip böyle incecik olanlar hep aklıma yasanmisliklari getirir.mesela yıllardır evli yaşlı adam yüzüğünu koyuyor masaya düşünüyor yüzüğü satmayı çünkü yaşlı karısına ilaç alması lazım. O tel yuzukten gelecek 100 tl ye muhtaç kalmış. Satamiyor yapamiyor...ayakkabısıni satıp ilacı alıyor tuvalet terligiyle dönüyor evine filan.(son kısım zugurt Aga'dan...o da cizmesini satıp çiğ köftelik kıyma almisti)hahaha bayıldım benzetmene :))) valla haklısın canım bende onları çok severim ki insanları hiç umursamam ama erkek arkadaşım sarı istemiyo işte o yüzden onları direkt eledik
yok canım öylesine baktık diyelim gidip canlı bakıp seçicez dediğin gibi başka bişeyde hoşumuza gidebilir o anCanim bence sade olup daha guzel olanlar da var bunlarin hic bi ozelligi yok netten begenip mi alacaksiniz
o ruh sende bende varda öküzcüklerde yok işte benim annemdede var ince sarı altın o kadar asilkiO tip böyle incecik olanlar hep aklıma yasanmisliklari getirir.mesela yıllardır evli yaşlı adam yüzüğünu koyuyor masaya düşünüyor yüzüğü satmayı çünkü yaşlı karısına ilaç alması lazım. O tel yuzukten gelecek 100 tl ye muhtaç kalmış. Satamiyor yapamiyor...ayakkabısıni satıp ilacı alıyor tuvalet terligiyle dönüyor evine filan.(son kısım zugurt Aga'dan...o da cizmesini satıp çiğ köftelik kıyma almisti)
Bilemedim yani böyle ruh taşıyan şeyler. Pek anlatamadim.