Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence 1 cok güzel ce asil ben olsam onu alirdim..illa sari olucak diye bir kural yokki...siz hangisini tercih edersiniz o olur...sonucta siz kullanıcaksiniz yillarca
alttakini çok beğendim. Üstteki de güzel ama tam tur taş olayını sevmedim
okypete kesin bana kızıcak buraya açtığım için ama :) kızlar sizce bu yüzükler güzelmi 2.si bizim çok hoşumuza gitti ama böyle pürüzlü gibi sizce bi sorun olurmu? bide illa sarı bi renk olmalımı diye düşünüyorum tek taşta beyaz zaten buda beyaz ikisi kötümü durur bilemedim
2 diyorum bende cok hos gercekten. Ben 1. deki o kizil altin mi diyorlar artik neyse bakir rengini sevmiyorum. Ayrica o etrafindaki taslar hic kullanisli degil. Benim alyansimda cok tasliydi gunluk hayata uygun degildi hic baktim takamiyorum takincada her bi is yaptigimda cikariyorum daha sade bir model aldik. Iki alyans almak zorunda kaldik o yuzden tavsiyem ne kadar guzel olsalarda kullanilmaya uygun olan bir alyans sec.
Ben olsam iknciyi secerdim. Hemen daha hos bi rengi var hemde taslarindan dolayi; ilk resimdeki yuzuk cok tasli. Ister istemez ne kadr iyi bi yuzuk olsa bile zamana yenik dusuyor taslari teker teker dokuluyor. Ikincisinde bi tane tas hem daha zarif hemde dokulme olasiligi daha az.
kuyumcu bana taşlı yüzükdense sade yüzükler dha kullanışlı taşlı alırsan sürekli taşı düştü diye gelmek zorunda kalırsın demişti mantıklı geldi sade herzmn için iyidir 2. al kafa rahat kullan gitsin