- 26 Mayıs 2015
- 365
- 163
- Konu Sahibi homesweethome3
ben yeşil altın terch ederdm ama 1. daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruh olanlarda çok fazla ya ben takamam onları :))Ben begenmedim ikisini de. Ruh yok.
nedenki beyaz işteBayanda güzel durur da eşinizde biraz garip durmaz mı bu yüzükler?
öylemi diyosunuz seçenekler daha çok aslındada buraya ikisini koydum2. Güzel ama zamanla bu kadar can Alıcı durmaz
haklısınız olabilir yakından görmedik daha parmağa takınca herşey değişebilir :) farklı bişey bile olabilir sarı ben kendimde seviyorum ama sözlüm beyaz altın istiyor veya biraz rose olan beyaz yüzükAma 1. Nin sadece bir tarafı üstten taşlı sanırım. Diğer tarafı kenarda kalıyor. Takınca görünmüyor bir tarafta ki taş gibi geldi bana. Ama.bende sarı geniş bombeli olan yüzükleri seviyorum
Yok bence çok da güzel durur. Tek taş ile aynı parmakta biri sarı biri beyaz tuhaf oluyo, böyle uyumlu. Üzerindeki minik taş da hava katmış bence. Ben de buntür düşünüyorum.bizde beyaz olsun dedik ama erkekte iyi güzelde bende bu sefer kötü dururmu diye düşündüm
ona zaten ilk görüşte aşık oldum çok asil geldi gözüme ama daha gidip bakılmadı öylesine bi heves benimki şimdilikYok bence çok da güzel durur. Tek taş ile aynı parmakta biri sarı biri beyaz tuhaf oluyo, böyle uyumlu. Üzerindeki minik taş da hava katmış bence. Ben de buntür düşünüyorum.
bakın işte yüzükten anlayan zevkli kız geldiKesinlikle 2.siii
hiç düşünme derimm
ah canım benim herşeyim sade ne yazıkki öyle havalı süslü şeyler kullanamıyorumÇok sadeler bnce
Yani ben hiç düşünmem canım 2.si hem farklı hem guzel hem sık hem sade hem de yakışır yaniibakın işte yüzükten anlayan zevkli kız geldi
Ne seviyorum biliyor musunuz...hani incecik tel gibi sarı olanları. Anneannelerimiz filan takardi.tel inceliginde.ruh olanlarda çok fazla ya ben takamam onları :))