- 24 Mayıs 2019
- 1.189
- 485
- 25
Hem evinize hem çocuğunuza hem de kendinize nasıl yetişiyorsunuz Ben çocuktan sonra kendimi çok saldım. Dün de akrabamız beni uyardı çok salmışsın kendini, toparlan dedi. aynaya bakınca gördüm ve hak da verdim. Ama artık o kadar yorgun düşüyorum ki yetiştiremiyorum. Diyorum önce evi temizleyeceğim sonra duş üstümü başımı giyinicem makyaj yaparım diye planlıyorum her gün. E sabah kalk çocugu yıka giydir kahvaltıyı hazırlıyorum. Evi temizlemeye bi kalkıyorum zaten arada çocuk emzirme vs var ki benim bebe kucaktan başka hiç bir yerde durmuyor. Şöyle ki emzirmeden ötürü mü bilmiyorum bedenim çok yorgun. Vitamin kullanıyorum başka ne yapabilirim. Göz altlarım mosmor. Emzirme dönemin de ışıltı dolgusu yaptırabilir miyim? Yaptıran varsa memnun kaldınız mı?
Öğlen tekrar yemek yapmaya başlıyorum. Akşam üstü eşim işe gidiyor çocukla o sofrayı toplamak çok zor oluyo misal geçen o kadar agladıki kucagımda bulaşık makşneisni boşaltıcaktım tek elle iş yapmak zor bardakalr kırıldı 2 buçuk saat sonra çocuğu uyutabildim ve orayı topladım saçımı başımı düzelteyim sabha öyle kalkarım diye düşünürken yine uykuya geçtik. Siz neler yapıyorsunuz taktikleirniz ne bebek 3 buçuk aylık.
Öğlen tekrar yemek yapmaya başlıyorum. Akşam üstü eşim işe gidiyor çocukla o sofrayı toplamak çok zor oluyo misal geçen o kadar agladıki kucagımda bulaşık makşneisni boşaltıcaktım tek elle iş yapmak zor bardakalr kırıldı 2 buçuk saat sonra çocuğu uyutabildim ve orayı topladım saçımı başımı düzelteyim sabha öyle kalkarım diye düşünürken yine uykuya geçtik. Siz neler yapıyorsunuz taktikleirniz ne bebek 3 buçuk aylık.