- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
8aydır yasmmin idi 2 gün once bıraktım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi:2 yıl yasmınle korundum drum önerısı üzerine.bir yan etkısı olmadı ama bıraktıktan 8 ay sonra hamile kalınca korktum bir daha kullanmama kararı aldım hormonlarımı etkılenmesını istemıyorum artık.eşimede söledım daha içmem.dıye .kısmetse ocak bası doğumum.sımıden korunma yontemlerıne bakıyorum.spiralı düşündum kanaması cokmus vazgecer gibi oldum.iğne hap düüşünmuyorum hiç.
esınız korunsun dıyen arkadaslar bundan kastınız gerı cekılmemı??
hıcc kondom kullanmadıkk acaba kondımlamı korunsam bellı süreee esımde alışsın bir zahmettt.gulmeyın ama o kayarda içimde kalır dıyede korku var böle bişey olabilirmı hayatımdaöhiç görmedımde kondomu kusura bakmayın:)
ben 2 yıl korundum esımde 2 yıl korunsun demı haksızmııym yanıı
kizlar RIA nedir
kola takılan spralden kullanıyorum 1,5 yıl oldu baştan iyiydi fakat son 6 aydan beri hastalanmıyorum .doktorada gittim rahim temiz yumurtalıkta temiz iyi dedi fakat bir ilaç vermedi hala ne
gelen var ne giden bununla ilgili birşey bilen varsa yazsın lütfen
implant deri altı taktır o zaman canımarkadaşlar ben uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyorum memnunum ama işi sebebiyle eşim genellikle şehir dışında mesela bu ayki ilacımdan 2 tane kaldı ama eşim hiç gelmedi bence boşuna ilaç kullanıyorum eşim prezervatifi kabul etmiyo, bende ria taktırayım dedim doktorum rahmin çok dar olmaz dedi ne kullanabilirim acabaCADIARZU
arkadaslar geçen tv de izledim sizlerle paylaşmak istedim dinimize göre spiral uygun bir doğum kontrol yöntemi değilmiş çünkü spermle yumurta buluştuktan sonra engel koyan bir korunmaymış islama göre biraraya gelmeden korunma olmalıymış