- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
ben aylık iğne mesigyna kullanıyorum çok memnunum.sağlık ocağıda vuruyor ücretsiz dışardanda alıp vurdurabiliyosun fiyatı 6,5 ytl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar,
yakında evlenıceğim ben.ilk aşamada çocuk düşünmüyoruz. eşimin korunmasını istiyorum ama prezervatiflerinde çeşitli olduğunu duydum. Hangisi ve hangi özellikte olanı seçelim. Bilgilendirirse evli arkadaşlar sevinirim selamlar hepinize...yerimseniben
mrb ben 1,5 yıllık evliyim şimdiye kadar yasminle korunduk bu ay yasmini bırakıcaz fakat doktorumuz 3 ay çocuk düşünmeyin ek korunun dedi bu nedenle bu 3 ay eşim korunacak fakat nasıl korunacagımıza kaar vermedik prezervatifle ilişki çok zevksiz geri çekmede pis ve zor çunku erkeğin dikkatini daıtan bir yontem erkekte cinsel iştahsızlık yapabilecdfek bir metot takvim yontemini düşünüyorum ama onuda eşim guvenilir bulmuyor amannnnn :bbo:
ama kızlar en ii si hap çünkü bahsedildiği hiçbir olumsuzluk yokkk tüm doktorlar türkiye ve amerikada öneriyorlar ve cinsel yaşam kalitenizi çok yuksek tutuyor özellikle yeni evliler en az 6 ay kullanınki cinselliğin tadına varın
arkadaşlar....uzun bir süredir antidepresan kullanıyorum.doğum kontrol hapının yan etkisi lurmu sizce?bilgisi olan varsa ve cevap yazarsa çook sevinirim...
6 aydir evliyim ve bir defa bile hap falan kulanmadim esim korunuyor bence hap falan cok zararlı bisi kondom da bazen rahim kanseri yapiyo diyolar icinde ki madeler zararlı diyolar bence kendini bilen erkek korunur cocuk istemeyen cogu insan spiral takiyo ve cok memnun lar sahsen ben ne hap nede baska bisi isterim kendimi tehlikeye atmam
çok doğruyerimsenibenyaa arkadaslar, pekcok arkadasimiz ayni sekilde yazmis "esim korunuyor" ne demek,
kondomla mi korunuyor.
yoksa geri cekme yontemini mi kastediyorlar, ama bu ontem bi koruma yontemi olarak bile kabul edilmiyor ki?
gecenler de soylemesi ayip, bisey farkettik biz esimle, iliskinin ortasinda biraz durmustuk, esim henuz bosalmamisti, ona ragmen kondomun icin de bi miktar sivi vardi,
ve bu sivida da sperm oluyormus, yani o gun kondom takmasaydik ve esim bosalacagi zaman geri cekilseydi bile o daha once az miktarda gelen sivi beni hamile birakabilirdi..
aman dikkattt