- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Geri çekilme yöntemi ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pofffffffffff deli oldum yanıı 3 hafta sonra dugunum var ve ben neyle korunacam ya((nişanlım condom kullanmam deyıp duruyor.ee hapında yan etkılerı kılodan cok ceken bırıyım kılo aldırırsaa olmaz:S:S napcam ben ya:S
yeni okudum senin msji evet benim o dedigim yasmin de minipil dediydi bana doktorum .
Demek tr de satilmiyor tuh bilmiyordumm
dicektimki okudum varmis
peki hangi yöntemle korunmayı düşünüyorsun
kalan üç yöntemden biri mesela adetimin hemn öncesi ve sonrası takvim,aralarda da kondom ve azil!
hem diyorm ya ben hap dahi kullansam ben kullanıyorm diye hap kesinlkle zararszdr demem onu anlatmaya çalıştm ama anlaşlmadı herlde
ben korunma yöntemlerinin bünyeye zararını anlattım sadece!
benm düğünüme daha var,nişanlımla konuşmama da daha wakit war yani
ilk gece hamile kalma ihtimali war ama düşük canm istersn o zamn için kullnma!zaten senin kadınlığa ilk adımın onun içinde yeterli olacaktr,zevk işi sonraya kalır tahmnn o zaman düşünrsnz kullnmyı!
biliyrm canm ama korunmadan ilk geceyi geçiren bi sürü insan tanıyorz bende ihtimal yok demedm az dedim o yüzdenama hamile kalmanın ilk geceyle alakası yokki ilk geceden hamile kalanları çook duyduk. bana prezervatif en doğrusu geliyor nişanlımada galiba onla zevk kesinlikle alınır diye kendimizi alıştırmamız lazım
kalan üç yöntemden biri mesela adetimin hemn öncesi ve sonrası takvim,aralarda da kondom ve azil!
hem diyorm ya ben hap dahi kullansam ben kullanıyorm diye hap kesinlkle zararszdr demem onu anlatmaya çalıştm ama anlaşlmadı herlde
ben korunma yöntemlerinin bünyeye zararını anlattım sadece!
söylediğin bu üç yöntemden sadece kondom korunma yöntemi ama diğer ikisi değil
azil erkek korunma yöntemidr,takvimde bayan korunma yöntemi olarak geçiyo
koruma yüzdesine göre korunma yöntemi olmuyolr,önleyci herşey korunma yöntemidr.benim bildiğim kadarıyla bunlar korunma yöntemi değil çünkü hamile kalma ihtimali çok çok yüksek özellikle azilde
koruma yüzdesine göre korunma yöntemi olmuyolr,önleyci herşey korunma yöntemidr.
ayrıca azille senelerdr korunan insanlar tanıyorm çkta memnunlar korunmak için illa kimyasal madde içeren yöntemler gerekmiyo