- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Tatlım esın korunsun dıyosunda yapmıyolar kı :)doğum kontrol hapını tasiye etmiyorum bana çok kilo aldırmıştı bence eşin korunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım esın korunsun dıyosunda yapmıyolar kı :)doğum kontrol hapını tasiye etmiyorum bana çok kilo aldırmıştı bence eşin korunsun
merhaba 4 ay sonra evlenicem arkadaşlar. eşim ilk zamanlar prezervatifle korunmak istemiyor doğal olması açısından. doğum kontrol hapı kullanmam daha uygun olur diye düşündük. ama zararı nedir kilo aldırıyor diyolar bnde şuan diyettteym kilo almayıda istemyrm şuan 83 üm mesela 75 falan olmam lazım die uğraşıyrm ama kilo aldırırsa işimiz var evlenmeden ne kadar süre önce doktora gitmeliyim kilo aldırdığı doğru mu çok mu zararlı bebek için vs yardımcı olursanız sevinirim :)
Bakireysen eğer Altan bakmaz kolay kolay ultrasonla bakar üstten bide kan alırlar bunun içinde adetli olmana gerek yok cnm şimdiden kolay gelsin kadınların işi gercekden zor ben evlendim hiç korunmadim 10 ayın sonunda gebe kaldım oğluma ikinci çocuğuma da dkh kullanırken kaldım ve şimdi spireil taktirdim inşallah aydınlatıcı olmuşumdur bir dönem iğnede vurdurdum ama yaramadı kist ve inceleme yaptı rahmimearkadaşlar günaydın. ben nişanlıyım 2.5 aya kadar evlenicem. doğum kontrol hapı ile koruncaz ama ben eczaneden alıp öylesine kullanmak yerine doktora gidicem. doktor için aile planlamasından mı randevu almaam gerek. ayrıca adetli iken mi gitmem gerek kan vs almak için bazen adetin 3. günü gel diyolarya o yüzden soruyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Bakireysen eğer Altan bakmaz kolay kolay ultrasonla bakar üstten bide kan alırlar bunun içinde adetli olmana gerek yok cnm şimdiden kolay gelsin kadınların işi gercekden zor ben evlendim hiç korunmadim 10 ayın sonunda gebe kaldım oğluma ikinci çocuğuma da dkh kullanırken kaldım ve şimdi spireil taktirdim inşallah aydınlatıcı olmuşumdur bir dönem iğnede vurdurdum ama yaramadı kist ve inceleme yaptı rahmime
Hangi hastalik o ? Bu kadar zararli mi hap 3 ay sonra evlenicen hemen cocukta istemiyoruzBen doğum kontrol hapı kullandım hayati riski olan bi hastalığa yakalandm hala ilaç kullanıyorum o yüzden hap ve hormonlu herşey yasak bebek yapmak bile 3-5 yıl yasak . Spiral kullanıyorum o yüzden 1.5 aylık evliyim
Ginera kullandım.Hangi hastalik o ? Bu kadar zararli mi hap 3 ay sonra evlenicen hemen cocukta istemiyoruz