bu konuyu evlenmeden önce tesadüfen görmüştüm ve inanın düğünden önceki son aylarımı kabus dolu geçirdm hatta bu yüzden evlenmekten vazgeçtm! nsl korunurum ne yaparım?öğretmen biyalog olduğum için haplara şiddetle karşıyım,kocama nsl güvenirim diye kafayı yerken sevgili eli öpülesi annecimle enine boyuna bu konuyu konuştk!neredeyse 11 aylık evliyim şu an eşim korunuyo ve hiç korkum yok!
annemle konuştğm şeyleri özetlemek gerekirse;
öncelikle herşeyin nasip olduğunu,sen ne kadar korunursan korun o meleğin alacak nefesi varsa her şekilde doğacağını,ayrıca böyle şeyler için ne kadar tevekkülden kaçarsanız başınıza o kadar geleceğini konuştuk! kısacası sen bir insansın ve yer gök dua ile derler ya tek yapman gereken elinden gelen neyse o. çokta ahanıp vahlanmaya gerek yok korkmayın dua sizin korunmanız olsn tabiki herkes aynı yöntemle korunamaz ama size tavsiyem lütfen çocuk olmasın diye kendinizi ilaçlarla zehirlemeyn inanın bana hiç bir ilaç yan tesirsiz değil bedeninize yazık!(bunu söylerken mecburi durumları olnları işin içine katmıyorum yanlış anlaşılmasın)
ilk sayfalarda çoğu korunma yönteminin zararlarını bilimsel ve ilimsel açıklamalarla sunmuştum.
lütfen iyi düşünün herşey güzel olsun!
anlaşılmayan bir nokta olursa tekrar anlatmaya hazırım!
ama rica ediyorum bedenlerinizde size emanet korkuyla yıpratmayn kendinizi,kimyasallara boğmayın bedeninizi!
(bu arada son olarak şunu söylemek istiyorum bana istediğiniz kadar yanlış anlayıp kızabilirsiniz ama burada adı geçen,beğenip laf konduramadığınız tüm korunma yollarıyla pişman olan arkadaş var maşallah bunu da göz ardı etmeyn derim ben)