• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Siz Hangi Korunma Yöntemleri İle Korunuyorsunuz?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kozlar impland diye çubuk varmis uç yila kadar etkiliymis kullanan varmi?sol kolun alt kismina kiprit çöpü gibi küçük.yan etkisi varmidir acaba
Bildigim kadariyla Türkiye'de yok o ve hapla ayni hormon yani

Geri cekilme yontemiyle suan istemedigim bir gebelikle karsi karsiyayim 2 kizim var ve icin icinden cikamiyirum tekrar eskiye donmek istemiyorum ama aldirmakta icini acitiyo ama tekrar bir cocuk daha istemiyorum

Geri cekilme yontemiyle suan istemedigim bir gebelikle karsi karsiyayim 2 kizim var ve icin icinden cikamiyirum tekrar eskiye donmek istemiyorum ama aldirmakta icini acitiyo ama tekrar bir cocuk daha istemiyorum
Bende en cok bundan korkuyorum istemeden hamile kalmak..hap kullaniyordum ara kanama.yapti dr biraktirdi..napcam bilmiyorumm :(

Bende en cok bundan korkuyorum istemeden hamile kalmak..hap kullaniyordum ara kanama.yapti dr biraktirdi..napcam bilmiyorumm :KK43:
Ben ogrendigimde sok oldum yilbasi dolayisiyla cumartesi kurtaj yapalim dedi dr ne yapicagimi bilmiyorum cildiriyorum ama 1 cocuk daha bakmak iatemiyorum evet gunah oldugu icin kendi karnimda tasidigim icin cok uzuluyorum ama elimde degil en basa donmek istemiyorum kurtaj yapipta basimiza bisey gelirse diye korkuyorum valla iatemiyenler isini saglama alsin yoksa benim gibi gunlerce aglar aglar aglar cildirir

Ben ogrendigimde sok oldum yilbasi dolayisiyla cumartesi kurtaj yapalim dedi dr ne yapicagimi bilmiyorum cildiriyorum ama 1 cocuk daha bakmak iatemiyorum evet gunah oldugu icin kendi karnimda tasidigim icin cok uzuluyorum ama elimde degil en basa donmek istemiyorum kurtaj yapipta basimiza bisey gelirse diye korkuyorum valla iatemiyenler isini saglama alsin yoksa benim gibi gunlerce aglar aglar aglar cildirir
Cocuklarin kac yasinda ya sen? Aldirmasan dogursan?? Hep kadinlar zorda kaliyor her korunma yontemi ayri dert..

Cocuklarin kac yasinda ya sen? Aldirmasan dogursan?? Hep kadinlar zorda kaliyor her korunma yontemi ayri dert..
Biri 8 biri 2 ama ikisininde hala herseyi bende okul var bide yapamiycagimi dusundum ve ne yazikki aldirmak zorunda kaldim annemde yok burda benim icin cok zor oldu ama hayirlisi boyleymis diyorum artik cok asiri yiprandim 1 haftada butun gun agladim kizlarim birazda zor cocuklar yapsaydim hepimiz perisan olucaktik iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama boyle oldu allahim kizlarimi bana bagislasin

Biri 8 biri 2 ama ikisininde hala herseyi bende okul var bide yapamiycagimi dusundum ve ne yazikki aldirmak zorunda kaldim annemde yok burda benim icin cok zor oldu ama hayirlisi boyleymis diyorum artik cok asiri yiprandim 1 haftada butun gun agladim kizlarim birazda zor cocuklar yapsaydim hepimiz perisan olucaktik iyimi yaptim kotumu bilmiyorum ama boyle oldu allahim kizlarimi bana bagislasin
Bunun kararini verecek olan sensin tabi cnm ama ben olsam dogururdum..Allah herkesin evladini bagislasin saglikli uzun omur versin..implant arastiriyorm bende Türkiyede de varmis artik sende arastir taktiracagim sanirim

tabiki kolay değil .buna kendimi inandırmaya ve tam anlamıyla idrak etmeye çalışıyorum.rabbim bana kaç çocuk vercekse o kadar çocuğum olacak diyorum korunsamda korunmasamda.yani korunarakta hamile kalabilirim hatta tüpleri bağlatsamda ..bundan kaçışım yok.olmayacaksa da tüp bebek bile koydursa olmuyo insanlar.bunları çok inceledim. hayatı kendime zehir etmeye gerek yok.olursa çocuğum olur en fazla nolmuş yani ölüm mü?zaten çok çocuk istiyorum ama yinede hayırlısı diyorum.şuan emzikliyim ve adet olmuyorum 1 yıl 1ay oldu.gayet te rahatım .allah dağına göre kar veriyo.allahu teala ayarlıyo zaten herşeyi,bunun en basit ispatı her ne olay olursa olsun ,başta istemediğimiz bişiyse,olduktan sonra iyikide olmuş diyoruz.

Spirali şiddetle tavsiye ederim.tabi cinsel hayatımızda karşılıklı haz alabiliyorsanız.eğer yok ben malak gibi ya tarım adam takılsın diyorsanız o başka evlilikte cinsellik çok önemli bence.iki taraf gecenin sonunda memnun kalabiliyorsa oh ne ala.ha birde tensel uyum da önemli.valla ben spiralden çok memnunum tabi eşimde.zaten 2 tanede çocuğum var .herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı.

Spirali şiddetle tavsiye ederim.tabi cinsel hayatımızda karşılıklı haz alabiliyorsanız.eğer yok ben malak gibi ya tarım adam takılsın diyorsanız o başka evlilikte cinsellik çok önemli bence.iki taraf gecenin sonunda memnun kalabiliyorsa oh ne ala.ha birde tensel uyum da önemli.valla ben spiralden çok memnunum tabi eşimde.zaten 2 tanede çocuğum var .herkes bakabileceği kadar çocuk yapmalı.

Geri çekilme yöntemi ile malak gibi yatma arasındaki bağlantıyı kuaramadım.:)

Arkadaşlar merhaba. Ağustosun 17sinde adetim başlamıştı ve 5.gününde kanamam az miktarda devam ederken erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimiz sırada içimden çıktıktan sonra farkettik ki prezervatif içimde kalmış. Biraz uğraştıktan sonra parmağımla ulaşabileceğim iç bir noktaya itilmiş bir halde prezervatifi bulup çıkardım, içi de boştu. Sonrasında iki gün daha az az normal düzeninde devam etti ve bitti adet dönemim. Şimdi üstünden 10gün geçti ertesi gün hapını da kullanamadım. Adetin 5inci gününde bu yolla hamile kalmış olma olasılığım var mı hiçbir fikriniz var mı? Normalde ideal zaman 14.gün civarı oluyormuş ama kişiye göre de değişiyormuş anladığım kadarıyla. Acaba adet devam ederken hamile kalma ihtimali var mı ??? Eczanelerde satılan testleri yapmak istiyorum ama bir ay sonra sonuç verdiğini okudum dolayısıyla gelecek adet dönemimden önce yaparsam sonuç çıkmayacak. Devlet hastanesinde bekar olduğum için ve kayıt altına alınacağı için test yaptırmaya korktum, özelde hamilelik testi fiyatlarını bilen var mı? Bana bilgi verebilir veya yorum yapabilirseniz çok sevinirim kendimi çok gergin hissediyorum.

Back