- 15 Şubat 2017
- 1.176
- 3.967
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Çok büyük trolsün sen kankaHak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
sevmediği için kıskanmamıştır ayrıca bütün sırrını falan verme kimseye yarın öbür gün tehdit eder inşallah görüntün falan yoktur elindeÇok şey yaşandı aramızda o benimle evdeyken eski erkek arkadaşım geldi kapıyı açmadık. O polisi arayalım dedi zor tuttum . Onda bütün sırlarım var . Bana hep anlayışlıydı . Bana hiç kızmadı . Olabilir dedi . Kıskanmadı .
yani seni kırmak istemiyorum ama bu saplantı sadece kendine zarar verir inan bu adamın umurunda değilsin boş yere zamanını harcama. yaşıtın birini bul mutlu ol çünkü bu adam başkasını bulur. söz nişan falan yapar anında da seni engeller. boş yere konuşmuyorum benzer tecrübem var ondan diyorum daha çok üzülürsünHak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Psikolojik destek alarak hayatına bakmanızı öneririm. Yazık sizeHak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Yapcak bir şey yok. Bir hata yaptınız saçma sapan biriyle saçma sapan bir ilişki kurdunuz. Bu adamla bir daha asla görüşmeyin ve hemen numarasını silin. Bu ilişkide sizin için çok büyük dersler var. Hatanızı kabullenin, dersinizi çıkarın ve önünüze bakın artık. O böyle bir adam ve ilişki çok saçma, sizin davranışlarınız da çok saçma.Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Seni seven değer veren bir erkeğe bile böyle gıcık şeyler yazsan gotu kalkar ve seni saklamaz çoktan silerdi , zaten umurunda olmadığı bir insana yazıyorsun iyice havalanıyor Allah aşkına bı peşini bırak hicbisey yazma bu nedir ya bırak kendi haline giderse gitsin, seni sevsin istiyorsun böyle yazinca sevecek mi sence?Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davranacağım
Konuyu anlayıp geliyorum hemen.
Arkadaşlar gururuma yediremiyorum . Her gün pasta aldım geldim . Evime çağırdım . Kuruyemişinden kahvesine onun seveceği şeyleri akşamına yeriz diye düşünmüştüm. Her gün olmasa da bazı günler günlük 50 TL para harcadım . Hafta sonları bana kahvaltıya geldiğinde balından kaymağına tek kişi olarak hiç bir şey yememe rağmen aldım ona . 200 lira tutuyordu hepsi … sonra gelelim dışarıya çıktığımız da öğlen yemeklerinde herkes kendi parasını kendi verdi . Evime gelirken hiç bir şey aldığını hatırlamıyorum . Onun harıcınde hep aynı davrandı ama geldi benim yanıma zor günlerim de yanımda oldu . Ama şimdi ben memleketteyken ona trip attığımda bana katlanamamsı beni mahvediyor . Beklentilerimin karşılığını alamıyorum
Ay evet yaaaa bu nedir böyle.Bu konu dağılmaz, biz dağılalım en iyisi
bir benzer durumu yaşadım. adam benden 10 yaş üstü büyüktü.gorunus itibariyle kizi gibi duruyordum. Her neyse ben o kadar takındı halime getirmişim ki ilişkide maddi masrafı ben yapar oldum. Her lafina inandım. kavga edince aynen o da böyle davranir oralı olmazdi. seni hirslandiran bu şekilde davranması peşinden koşsa büyü bozulacak. ben enayiligime yanıyorum. sen sen ol kimseye hakettiğinden fazla değer vermeHak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Burda eski eşiyle ilgili sürekli aynı konulari açan eleman varya bence siz onunla tanışıp onunla takılın. Kafalar bir
aman hatırlatma bugün combo yapıp 3 konuyla döndü sahalaraBurda eski eşiyle ilgili sürekli aynı konulari açan eleman varya bence siz onunla tanışıp onunla takılın. Kafalar bir
aman hatırlatma bugün combo yapıp 3 konuyla döndü sahalara
Canimenacanan mi ne o. İki kadından boşanan adamla evlenir misiniz falan diye konular açan.Vanessa nerelerde?
Bir bedevi, bir zorunlu, bir de vanessa.
Sema da var ama sema bi tık daha sempatik.
o en patolojiği.bazen diğer kadının yerine geçiyor yani eski eşiyle yeni tanışan bir kadın ağzıyla yazıyor nabız yokluyor ki kocasına talip çıkarmıymış.en az 10 üyeliği var.banlanıyor geri geri geliyorr.ama konu hep aynı.çocuğuna çok acıyorummCanimenacanan mi ne o. İki kadından boşanan adamla evlenir misiniz falan diye konular açan.