Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E buradakiler haklı çıktıysa vur k.. Çına tekmeyi... Ne anlıyosun bu keneden, kuş da kalkmıyormuş zaten... Bana nasıl cevap yazmaza takılmışsın hala, takılacak o kadar çok şey varken

Çok büyük trolsün sen kanka

sevmediği için kıskanmamıştır ayrıca bütün sırrını falan verme kimseye yarın öbür gün tehdit eder inşallah görüntün falan yoktur elinde

yani seni kırmak istemiyorum ama bu saplantı sadece kendine zarar verir inan bu adamın umurunda değilsin boş yere zamanını harcama. yaşıtın birini bul mutlu ol çünkü bu adam başkasını bulur. söz nişan falan yapar anında da seni engeller. boş yere konuşmuyorum benzer tecrübem var ondan diyorum daha çok üzülürsün

Psikolojik destek alarak hayatına bakmanızı öneririm. Yazık size

Yapcak bir şey yok. Bir hata yaptınız saçma sapan biriyle saçma sapan bir ilişki kurdunuz. Bu adamla bir daha asla görüşmeyin ve hemen numarasını silin. Bu ilişkide sizin için çok büyük dersler var. Hatanızı kabullenin, dersinizi çıkarın ve önünüze bakın artık. O böyle bir adam ve ilişki çok saçma, sizin davranışlarınız da çok saçma.

Peki sonra bana yazdığında ona nasıl davranacağım
Seni seven değer veren bir erkeğe bile böyle gıcık şeyler yazsan gotu kalkar ve seni saklamaz çoktan silerdi , zaten umurunda olmadığı bir insana yazıyorsun iyice havalanıyor Allah aşkına bı peşini bırak hicbisey yazma bu nedir ya bırak kendi haline giderse gitsin, seni sevsin istiyorsun böyle yazinca sevecek mi sence?

Yıllar önce beni üzüp hep ağlatan bir sevgilim vardı sevdiğini zannederdim sadece madden kullanirdi hiç parası yoktu hep bir yerlere gidip ben oderdim hep kendini acindirirdi sonra aramaz sormazdi bir gün öyle sinirlendim ki kafamda bitirdim telefonu kapattım annemle tatile gittim 2 hafta hiç açmadım telefonu döndüğümde süt dökmüş kedi gibi peşimde gezdi beni geri kazanmak için tamamen değişti resmen. Öyle birkaç ay daha geçti ama sonunda ben onun insan olmadığını anladıktan sonra tamamen bitti. Yani ilgi gostermeyerek kısa süreli kendine dondurebilirsin ama uzun vadede bu adam olmaz zaten artık ayrılmalisin

Bu aralar ne kadar cok kart heriflere para yediren kadin var ya

Kendin borc batagindayim diye gecen aylarda konu actin, seni sevmedigini bile bile neden bu adama para yediriyorsun?

bir benzer durumu yaşadım. adam benden 10 yaş üstü büyüktü.gorunus itibariyle kizi gibi duruyordum. Her neyse ben o kadar takındı halime getirmişim ki ilişkide maddi masrafı ben yapar oldum. Her lafina inandım. kavga edince aynen o da böyle davranir oralı olmazdi. seni hirslandiran bu şekilde davranması peşinden koşsa büyü bozulacak. ben enayiligime yanıyorum. sen sen ol kimseye hakettiğinden fazla değer verme

Canimenacanan mi ne o. İki kadından boşanan adamla evlenir misiniz falan diye konular açan.
o en patolojiği.bazen diğer kadının yerine geçiyor yani eski eşiyle yeni tanışan bir kadın ağzıyla yazıyor nabız yokluyor ki kocasına talip çıkarmıymış.en az 10 üyeliği var.banlanıyor geri geri geliyorr.ama konu hep aynı.çocuğuna çok acıyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.