Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıktı ya, Esra Erol'a, kadının oğlu 25 yaşında, sevgilisi 29, dünyanın parasını kaptırmış.
Bu kadının o yaşa kadar dolandırılmaması mucize aslında.
Konu sahibinden de umarım böyle bir vaka çıkmaz. Ne diyeyim...
Bu erkek milletine yağmurlu günde su vermem. Acayip gıcık oluyorum bu aralar zaten.

Müge'ye çıktı bu kadın.

Of sal şu adamı artık istemiyor işte seni. Bi ağırlığın olsun bu ne?

Esra Erol'u takip etmiyorum. İnfial yaratan konulari sosyal medyada görüyorum, o kadar.
Ben de Youtube'da görüyorum, kısa klipler oluyor ya. Gerçi içim kıyılıyor artık, izlemiyorum. Palu'dan sonra bıraktım.
Kendim yaşamışım gibi utanıyorum, içim sıkılıyor valla.

Allah bize sabir versin anneannemin genclik anilari gibi uppp uzun basliklar ,uppp uzun anlatanlati anlamayannn sizzz uppppp uzunnn sure carpik curpuk bu iliski devam edecek o adam adam dediginiz adinizi cikarip (ki cikmis zaten herkes her b.ku biliyor belli ki ) cekip gidecek

Eskiden herkese bıkmadan usanmadan tavsiye vermeye çalışıyordum da, artık tavsiye veriyorum bakıyorum hala aynı kafayla gidiyorsa kendi haline bırakıyorum, bir insanın kendine saygısı yoksa başkası ona saygıyı aşılayamıyor, kendi elleriyle kendilerine verdikleri zararı da kimse vermez, adamın teki onları aşağılarken maddi manevi zarar verirken bunu kendilerine reva görüyorlarsa ağlamayacaklar.

Verdiğiniz örnekte kadın yaşını başını almış genç erkek görünce tav olmuş ama bir de yaşı yaşına denkler var, yaşadığım yerde 2 kadın göz göre göre her şeylerini elin adamlarına kaptırdı, bir tanesi 35 yaşında bir kadındı kendiyle yaşıt bir adamın aşağılamalarına, şiddetine rağmen kim ne derse kulağını kapadı, elindeki avucundakini de adama ve adamın ailesine yedirdi, adam paralar suyunu çekince yeni birini bulup gitti ama bugün aşkııım ölüyorum senin için diyerek dönse kadın yine kabul eder, diğer kadın 60'lı yaşlardaydı para kaptırdığı adam da aynı yaşlarda, bankadaki tüm parasını verdi, yetmedi adama ev ve araba aldı

Adam dediysem lafın gelişi, küfürbaz, gözleri yerinde oynayan pis bakışlı biriydi, kadın daha fazla para vermeyince kadının parasıyla alınan evden kovdu başka kadınlar aramaya başladı, neyse ki kadının çocukları biraz dişli çıktı da dava açıp kazandılar para yiyiciyi mahkeme kararıyla evden çıkardılar.

Tam olarak durum nedir bilmiyorum ama sakin olun siz üstüne gittikçe yazmicak uzak durun , gerçekten hani diyorlar ya biseyden ne zaman vazgeçersen o zaman sana geri geliyor bu dogrumus , şuan onu yaşıyorum deneyin bunu yazmiyorsada , yazmasın kendi bilir , böyle totolari kalkıyor.

Valla müstahak bazılarına cidden.
Konu sahibine de müstahak. Bu kadar kadın defalarca kez aynı şeyi söyledi. Hepimiz yanılıyor olamayız herhalde değil mi?
Hala aynı konuyu açıyor ve utanmadan bu adamla daha soft bir ilişki yürütebilmek için taktik istiyor. Yalan mı? Bir kişi bile çıksa, gel kız ben yolunu biliyorum, el birliği ile adam ederiz bunu, gözü senden başkasını görmez, evlenme teklif eder dese peşine düşmez mi?
Konu sahibi kurtulmak falan istemiyor. Celladına aşık düpedüz. Lütfen daha fazla konu açıp da milletin asabını bozmasın artık.

Hanımlar konu dışına çıkacak, geyik yapacaksanız uygun bölüm var oraya yönelin, üyenin konuları dalga geçmelik diye düşünüyorsanız yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz zira bir önceki konusunda yeterince gırgır yapmışsınız zaten, ki birinin trollediğini düşünüyorsanız rapor etmelisiniz, konuları saçma geliyorsa da dalga geçmek yerine yazmama hakkınızı kullanmalısınız, farkındaysanız bazen o kadar kırıcı yazmanıza rağmen hiçbirinize en ufak kötü sözü yok, saygısını bozmayan birinin üstüne de gidilmemeli değil mi?

Konu sahibi kurtulmak falan istemiyor. Celladına aşık düpedüz. Lütfen daha fazla konu açıp da milletin asabını bozmasın artık.
Site kurallarına uyduğu sürece kimseye konu açmayın diyemeyiz, bazen yazdıklarıma kızılabilir ama hepinize söylediğimi belirterek yazarsam eğer, bazı üyeler tavsiyelerinizi dikkate almıyorsa neden ısrarla her konusuna yazıyorsunuz?
Tavsiye 1 bilemedin en fazla 2-3 kere verilir, dinlemiyor aynısını yapıyorsa her açtığı konuda yazmaya devam etmek, aman zaten ne dersek bir şey demiyor deyip dalga geçmek de hoş değil, hiç kusura bakmayın ama bazıları için de herkes bir eğlence aracı.

Evet herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar, zorunlualann da yaşayacak lakin sizler bir yere kadar tavsiye verebilirsiniz, bir yerden sonrası onun özel hayatı, sinir olunacak bir şey yok, göz ardı et butonuna basınca olay bitiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.