- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çıktı ya, Esra Erol'a, kadının oğlu 25 yaşında, sevgilisi 29, dünyanın parasını kaptırmış.Bazıları trolllediğinden hepsi troll sanılıyor lakin maalesef saflıkta 10 numara kadınlar var, bazılarıyla sosyal hayatımda denk gelmesem inanmazdım, kimisi genç, hadi onlar genç olgunlaşınca anlarlar diyorum da bazıları olgunluk çağında bile garip garip davranıyor işte onlara diyecek söz bulamıyorum, aşkın gözü kördür derler ama insan aklını mantığını da yitirmez, bu genç hanıma para yediriyor vs diyorsunuz da 60'lıklar var daha fena, ev araba elde avuçta ne varsa kaptırıyorlar, kaptırdıkları genç erkekler değil aklınıza böyle şeylere gelirse gelmesinKendi yaşıtları adamlara resmen ben yemedim sen ye diyorlar
Müge'ye çıktı bu kadın.Çıktı ya, Esra Erol'a, kadının oğlu 25 yaşında, sevgilisi 29, dünyanın parasını kaptırmış.
Bu kadının o yaşa kadar dolandırılmaması mucize aslında.
Konu sahibinden de umarım böyle bir vaka çıkmaz. Ne diyeyim...
Bu erkek milletine yağmurlu günde su vermem. Acayip gıcık oluyorum bu aralar zaten.
evet mügede safiye adı takip ediyoruz ailecek.Müge'ye çıktı bu kadın.
Babası beni çok üzüyor. Keske oglum tekerlekli sandalye bağışlasaydi da o sebeple buraya gelseydim dedi ya bir kez... utancindan aglayamadi dudaklari büküldü koca adamın. Evlattan utanmak çok agir bir duygu herhalde.evet mügede safiye adı takip ediyoruz ailecek.
Ha pardon, ne bileyim ikisinin işleri benzer değil miydi? Birinde cinayet vardı ama değil mi?Müge'ye çıktı bu kadın.
Esra Erol'u takip etmiyorum. İnfial yaratan konulari sosyal medyada görüyorum, o kadar.Ha pardon, ne bileyim ikisinin işleri benzer değil miydi? Birinde cinayet vardı ama değil mi?
Of sal şu adamı artık istemiyor işte seni. Bi ağırlığın olsun bu ne?Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Limoncu isimli bir üye vardıLimon falan ayıp oluyorkirli çamaşırı hatırlıyorum
Ben de Youtube'da görüyorum, kısa klipler oluyor ya. Gerçi içim kıyılıyor artık, izlemiyorum. Palu'dan sonra bıraktım.Esra Erol'u takip etmiyorum. İnfial yaratan konulari sosyal medyada görüyorum, o kadar.
Ne gerek var agir olmaya... hanimefendi adamin seks kolesi olmaktan, onun ac karnini doyurmaktan gayet mutlu.Of sal şu adamı artık istemiyor işte seni. Bi ağırlığın olsun bu ne?
Çıktı ya, Esra Erol'a, kadının oğlu 25 yaşında, sevgilisi 29, dünyanın parasını kaptırmış.
Bu kadının o yaşa kadar dolandırılmaması mucize aslında.
Konu sahibinden de umarım böyle bir vaka çıkmaz. Ne diyeyim...
Bu erkek milletine yağmurlu günde su vermem. Acayip gıcık oluyorum bu aralar zaten.
Cidden ya. Ağır konuşacağım şimdi diyorum boşver sus anlamayacak zaten. Zevk alıyorlar erkeklerin böyle davranmalarından resmen.Ne gerek var agir olmaya... hanimefendi adamin seks kolesi olmaktan, onun ac karnini doyurmaktan gayet mutlu.
Dalga geçer gibi şu ve benzeri yazilanlara da beğeni emojisi veriyor.Ne gerek var agir olmaya... hanimefendi adamin seks kolesi olmaktan, onun ac karnini doyurmaktan gayet mutlu.
Valla müstahak bazılarına cidden.Eskiden herkese bıkmadan usanmadan tavsiye vermeye çalışıyordum da, artık tavsiye veriyorum bakıyorum hala aynı kafayla gidiyorsa kendi haline bırakıyorum, bir insanın kendine saygısı yoksa başkası ona saygıyı aşılayamıyor, kendi elleriyle kendilerine verdikleri zararı da kimse vermez, adamın teki onları aşağılarken maddi manevi zarar verirken bunu kendilerine reva görüyorlarsa ağlamayacaklar.
Verdiğiniz örnekte kadın yaşını başını almış genç erkek görünce tav olmuş ama bir de yaşı yaşına denkler var, yaşadığım yerde 2 kadın göz göre göre her şeylerini elin adamlarına kaptırdı, bir tanesi 35 yaşında bir kadındı kendiyle yaşıt bir adamın aşağılamalarına, şiddetine rağmen kim ne derse kulağını kapadı, elindeki avucundakini de adama ve adamın ailesine yedirdi, adam paralar suyunu çekince yeni birini bulup gitti ama bugün aşkııım ölüyorum senin için diyerek dönse kadın yine kabul eder, diğer kadın 60'lı yaşlardaydı para kaptırdığı adam da aynı yaşlarda, bankadaki tüm parasını verdi, yetmedi adama ev ve araba aldı
Adam dediysem lafın gelişi, küfürbaz, gözleri yerinde oynayan pis bakışlı biriydi, kadın daha fazla para vermeyince kadının parasıyla alınan evden kovdu başka kadınlar aramaya başladı, neyse ki kadının çocukları biraz dişli çıktı da dava açıp kazandılar para yiyiciyi mahkeme kararıyla evden çıkardılar.
Site kurallarına uyduğu sürece kimseye konu açmayın diyemeyiz, bazen yazdıklarıma kızılabilir ama hepinize söylediğimi belirterek yazarsam eğer, bazı üyeler tavsiyelerinizi dikkate almıyorsa neden ısrarla her konusuna yazıyorsunuz?Konu sahibi kurtulmak falan istemiyor. Celladına aşık düpedüz. Lütfen daha fazla konu açıp da milletin asabını bozmasın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?