Siz haklıydınız bu mesajlarım üzerine bir buçuk gündür dönüş yapmıyor. Memleketime tatile geldim ama aklım hala nasıl bana mesaj yazmazda..?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli

Allahını seviyorsan forumda konu açmak yerine git youtubeden "takıntılı aşktan kurtulma meditasyonu,bilinçaltı temizleme meditasyonları,kendine değer verme meditasyonları" aç dinle çok rahatlarsın. Senin bu adama takılman şu anki durumla ilgili değil senin bilinçaltında geçmişte yasadıgın travmalarla ilgili. Bunun çözümü de burada açtıgın konularda değil çünkü bizim dedigimiz bilincaltıni etkilemiyor.onun için meditasyon yapıp bilinçaltını sakinleştirmen gerek. Biz sana "kendine değer ver" diyoruz ama bunu bilinçaltın kabul etmiyor. Uzan rahat bir yere dediğim meditasyonları yap cok rahatlarsın eminimki. Ve bu meditasyonları düzenli yap. Etkisini göreceksin ilk seferde. Mesela burada konu açıyorsun ama biz artık anlam veremedigimiz icin çogumuz biraz esprili komik yaklasıyoruz ve bu sana fayda vermez iyice batarsın. Meditasyon yap dogruyu bul. Bir de Allah bizi bu dünyaya onun bunun pesinden koşup kalbimizi psikolojimizi yormamız için göndermedi. Bunları da bir düşün

Bir daha o yazmadan asla yazma. Tut kendini. O kadar elinin altındasın ki uğraşmıyor. Bir süre sesin çıkmazsa emin ol afallar.

Ama adamın kalbinde yerin olmadığı için başkasını bulduğu anda seni bırakacak.

Teşekkür ederim . Çok sağolun . Bana o kadar dil döktünüz belki akıllanmayacağım ama en azından deneyeceğim .. artık çok yoruldum . Evlenmek istediğim için mi bu kadar acele ediyorum bilmiyorum

Teşekkür ederim . Çok sağolun . Bana o kadar dil döktünüz belki akıllanmayacağım ama en azından deneyeceğim .. artık çok yoruldum . Evlenmek istediğim için mi bu kadar acele ediyorum bilmiyorum
o adam senle evlenmezzzz evlenmezzzzz.madem evlenmek istiyorsun başka aday bulacaksınn.ayrıca işyerlerinnde bile konuşulur hale gelmişsin.hoş mu genç bir kadın için bu durum?daha açık açık yazardım da kırmak istemiyorumm durumunu

Açıkçası benim içime dokundu bu konu. Umarım kendinizi kurtarirsiniz.

Önceki iş yerimde aynı şeyleri yaşayan bir arkadaşım vardı hem kopmak istiyordu hem de yazmadan aramadan edemiyordu. Adamın umrunda değildi sadece dalgasını geçiyordu, arkadaşıma hayret ediyordum nasıl vazgeçmiyor diye. Adam kendi diyormuş zaten ben kendimi geri çektiğim için benden vazgecemiyorsun diye. Çok uzun zaman sürdü ama sonunda koptu arkadaşım.

Bu adam sizle evlenmez, yazısmalar tam bir facia. Zaten birine böyle bir mesaj yazacak duruma geldiysem o ilişki çoktan bitmiştir, kendim engeller uzaklaşırım.
2. Evlenmek istiyorsanız benzer uslup ve bıktırıcı usandırıcı haller devam ederse sıradaki adaylarda kaçar gider.

Bu arada şirketteki arkadaşlarınızın bir tarafı küçük görmesi falan çok saçma kime ne mesela? Bununla gururunuz mu okşandı bilemedim?

o adam senle evlenmezzzz evlenmezzzzz.madem evlenmek istiyorsun başka aday bulacaksınn.ayrıca işyerlerinnde bile konuşulur hale gelmişsin.hoş mu genç bir kadın için bu durum?daha açık açık yazardım da kırmak istemiyorumm durumunu
Kendisi ile bu konuyu bir kaç kez konuştuk . Bir derdim var diyor sürekli . Kendimi toparlayayım takarız yüzükleri diyor . Kaç kes bunu söyledi bana . Sürekli evleniriz diyor . Aslında umut veren de sürekli oydu bana . İşyerinde aramızdaki yaş farkından dolayı konuşuluyormuş . Hatta benim için köyden geldi çok saf çocuksu diyorlarmış. O adama nasıl bakıyor arada 9 10 yaş fark olduğu için nasıl bakıyor diyorlarmiş . Gerçekten bilmiyorum ses tonum o kadar cana yakın ve tezcanlıki herkes beni saf sanıyor . Evet bu adama saflık yapıyorum . Benim isteklerimin bu adam için önemi yok biliyorum . Çünkü işini gördükten sonra öpmüyor duşa girip hadi çay içelim deyip kestirip atıyordu . Ama sonra değişiyor işyerinde sürekli mesajlar atıyor . Bana güzel sözler yazıyor . Yanımda oluyordu . Ama ben ne zaman yersiz trip atsam asla katlandığını görmedim. Benim için bi tek sen varsın dedikçe bana ben ona inanmıyorum . Çünkü işyerinden bir satajerle ve bir kızla daha konuşmuş kendi söyledi bunu ondan hoşlandığını ama kızın buna bakmadığını . Stajyeri kardeşim gibi gördüm dedi . Ama stajyer asla benimle canımlı tatlımlı konuşuyordu dedi . Çünkü stajyerlerle bende aram iyiydi . Hala mesaj atmadı diye kendimi yiyip bitirsem de bu durum geçecek . Geçecek inşallah

Sana bu kadar kötü davranan, sana değer vermeyen, bin bir türlü yalan söyleyen, seni kandıran ve kullananan bir adamın seninle gerçekten evlenmek isteyeceğine inanıyor olamazsın.
Sende farkındasın ki mesajlardaki gibi arızaya bağlıyorsun.
Bu adam seninle evlenmez. Adam senle evlenmek istese bile sen evlenmemelisin.
Bir insan kendine neden bunu yapar gerçekten anlamıyorum.
Kendinizden bu kadar çok nefret edip değersiz görmeyin.

Yav buraya gelip milletin ilgisini çekip tatmin oluyorsun ben artık böyle düşünüyorum. Sevgi ilgi açlığını bu sefer de böyle tatmin ediyorsun. Ne söylersek söyleyelim haklısınız biliyorum diyip gurursuz ve takıntılı olarak hayatına devam edeceksin. Bizim de enerjimizi çalma artık. Yeter. Adamı takıntı yaptın buraya konu açmayı da takıntı yaptın. Git tedavi ol bu ne ya. Vallahi sabredemiyorum artık

Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Sen bu şekilde yazdıkça uzaklaşacak şöyle bir söz var “ kaybetmekten korktuğun herşeyi serbest bırak” çok doğru kaybetmekten korktuğun şeyleri itmiş olursun böyle davranarak saplantı haline getirme kimseyi istediğin şekile çeviremezsin.Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez bırak kendi haline

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.