- Konu Sahibi zorunlualann
Hak veriyorum herkese . Nasıl bu kadar kendimden 9 yaş büyük birine takıntı yaptım anlamıyorum. Sabah uyanıyorum aklımda akşam yatıyorum aklımda. Şimdi annemlerle gezmeye gideceğiz hala hevesim yok. Sırf benim enerjimi aldı diye. Kendisi son görülmesini de kapatmış. Napmaya çalışıyorsa artık. Bir gün buraya uzun uzun her şeyi yazmak istiyorum. Ki dönüp bakayım tekrar tekrar hatalarıma .. şu mesajların üzerine nasıl dönmez diyorum. Az önce işyerinden biriyle konuştuk benim hakkımda nasıl o çocuğa bakar bu kız artık bütün değerini herkesin gözünde yerle bir etti diyorlarmış Senin hakkında işte köyden geldi orada yalnız ona sarılıyor diyorlarmış hakkımda .. belki sevdim sevginin nedeni mi olur. Ama bu adam bana bir gram sevgisi olsa yazmaz mı bir de uzaktayız . Anlamadığım şey onun ınstagramında fotoğrafımızı paylaşmıştı kaldırmamış ikisini de . Madem benimle konuşmak istemiyorsun neden resimlerimiz duruyor. Son mesajı dün attım sizce bi daha yazar mı ? Biliyorum diyeceksiniz değer vermiyor diye konuşma diye .. hareketlerinin altında anlam aramaya çalışırken çok yoruluyorum ( yeşil kutucuklar benim yazdıklarım) ‘ yazarsada kesin yine bir şey olmamış gibi yazacaktır. Bende yine aynı davranacağımdır . Ama vazgeçmek isterken nasıl ona saplanıyorum sürekli
Allahını seviyorsan forumda konu açmak yerine git youtubeden "takıntılı aşktan kurtulma meditasyonu,bilinçaltı temizleme meditasyonları,kendine değer verme meditasyonları" aç dinle çok rahatlarsın. Senin bu adama takılman şu anki durumla ilgili değil senin bilinçaltında geçmişte yasadıgın travmalarla ilgili. Bunun çözümü de burada açtıgın konularda değil çünkü bizim dedigimiz bilincaltıni etkilemiyor.onun için meditasyon yapıp bilinçaltını sakinleştirmen gerek. Biz sana "kendine değer ver" diyoruz ama bunu bilinçaltın kabul etmiyor. Uzan rahat bir yere dediğim meditasyonları yap cok rahatlarsın eminimki. Ve bu meditasyonları düzenli yap. Etkisini göreceksin ilk seferde. Mesela burada konu açıyorsun ama biz artık anlam veremedigimiz icin çogumuz biraz esprili komik yaklasıyoruz ve bu sana fayda vermez iyice batarsın. Meditasyon yap dogruyu bul. Bir de Allah bizi bu dünyaya onun bunun pesinden koşup kalbimizi psikolojimizi yormamız için göndermedi. Bunları da bir düşün